Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
-Monika- wrote:Czyli wychodzi u Ciebie owulacja jeszcze przed spadkiem temperatury?
30 listopada był monitoring i lekarz potwierdził , że pęcherzyk pękł :-)dzisiaj był skok temperatury także jestem już po owulacji♥♥ fazę fl mam zazwyczaj 12 , 13 dni testować będę 12 grudnia powinno już coś się pokazać jak się uda
Zawsze myślałam , że mam ovu po skoku temperatury a tu jednak jest odwrotnie i pierwszą mam owulacje a pózniej temperatura się podwyższa:-)Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 12:57
kaha lubi tę wiadomość
-
Izabell2016 wrote:Oluchna mojej koleżance ostatnio ktoś ordynarnie przetarł ,cały bok samochodu, widać było tylko, że było to auto koloru czerwonego. Sprawca oczywiście uciekł. Teraz okazało że to była L-ka z NAUKI JAZDY.
-
Aga, oby;) bol brzucha na całego, prawie taki hardcore jak przed @, do tego czuję pulsujacy prawy jajnik, z którego była owulacja. sluz kremowy w sporej ilości, piersi nabrzmiale i bolące po bokach. toaletę odwiedzam przy każdej możliwej okazji... matko, nie chcę się nakręcac, wolę myśleć, że to @ planuje mnie zaskoczyć wcześniej...
Oluchna my właśnie dziś w Kotelnicy;) wczoraj sprawdziliśmy, że tutaj wyciągi działają, no i jesteśmy;) śniegu po pachy!Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 13:08
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnySuri Twoj opis brzmi bardzo obiecujaco
U mnie co do slyzu to ilosc taka sama jak wczoraj i bardzo widoczna przy zakladaniu lutki, szyjka sie triszke opuscila ale nie bardzi i ba pewno hest zamknueta i vardzo twarda. Musimy czekac do wtorku juz nie daleko -
nick nieaktualnyDziewczyny trzymam za Was kciuki! Suri wg mnie tez to brzmi obiecujaco
Czekam na Wasze ||- z kazdego pozytywnego testu tutaj, ciesze sie jakby to mnie dotyczylo. Super, ze tak sie tutaj wspieramy, bo stosunki miedzy kobietami czesto napiete sa, a tutaj takie zrozumienie i wsparcie. Cos wspanialegoagnieszka1290 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
dziewczyny, bardzo bym chciala;) przysięgam, że to byłby mój najpiękniejszy prezent w życiu. pierwsza ciaza trafiła mi się znienacka i nieoczekiwana, więc aż tak jej nie doceniłam, jak wiem, że docenilabym tą. jak we wrześniu byłam w pozamacicznej, to kupiłam sobie książkę "ciężarówką przez 9 miesiecy", czytałam do 5 tygodnia (obiecalam sobie, że będę czytać tylko ten tydzień, w którym aktualnie jestem) i bardzoooooo chciałabym ja dokończyć3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
Kaczorka wrote:Hehe, byłyby jaja ale chyba nie będę się nastawiać na grudzień. Nie wiem jak ten grudniowy cykl będzie wyglądał.
Kaczorka u mnie po laparoskopii już od razu pierwszy cykl był owulacyjny i trwał 30 dni (zazwyczaj mam cykle 27-28 dni), ale nie starałam się jeszcze bo obolała byłam. myślę za to, że Ty możesz śmiało przystępować do dzialania;)3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
agnieszka1290 wrote:30 listopada był monitoring i lekarz potwierdził , że pęcherzyk pękł :-)dzisiaj był skok temperatury także jestem już po owulacji♥♥ fazę fl mam zazwyczaj 12 , 13 dni testować będę 12 grudnia powinno już coś się pokazać jak się uda
Zawsze myślałam , że mam ovu po skoku temperatury a tu jednak jest odwrotnie i pierwszą mam owulacje a pózniej temperatura się podwyższa:-)agnieszka1290 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, pomóżcie.
Dzisiaj 25dc, po owu ok. 11 (monitoring)
Wiem niepotrzebnie ale zrobiłam wczoraj w 24dc bhcg = 3,74 i progesteron = 8
Testy cienie cienia stąd podkusiło mnie na bete. I piersi bolą ale tak z boku, nie całe
@ regularne 26 (bez dupka) lub 28 dni (na dupku).
Już mam drugi raz taką sytaucję. Pierwsza była w lipcu br.
Beta = 3,3
Progesteron = 1
@ przyszła 2 dni później.
Powtarzać bete uważacie czy czekać na @?
Ja nie rozumiem skąd podniesiony poziom bhcg u kobiety nieciężarnej...
Wrzucę Wam jeszcze testy dzisiejsze:
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/09fe83c2d7ac.jpg
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed2c1afd5d8f.jpg
Brzuch boli jak na okres, piersi bolą po bokach jedynie.
I dzisiaj (przepraszam za opis) na majtach biały gęsty śluz.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 13:45
-
Alisa wrote:Dziewczyny, pomóżcie.
Testy cienie cienia stąd podkusiło mnie na bete. I piersi bolą ale tak z boku, nie całe
Beta = 3,3
Progesteron = 1
I dzisiaj (przepraszam za opis) na majtach biały gęsty śluz.
Ja bym powtarzała betę. Test wygląda na pozytywny. Który to twój dzień po owu? Ja bym z radości skakała pod niebiosa z takim testem. -
Alisa wrote:Dziewczyny, pomóżcie.
Beta = 3,3
Progesteron = 1
I dzisiaj (przepraszam za opis) na majtach biały gęsty śluz.
Powtórz betę ale na pewno będzie dobrzeWiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 13:41
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
kotek87 wrote:u mnie zawsze owu wystepuje przy spadku temp i tak właśnie jest dopiero po owu tem powinna skoczyć o co najmniej 0,2 stopnia
Zawsze myślałam , że owu mam po skoku temperatury. Dopiero jak zaczęłam chodzić na monitoring okazało się , że jest przed skokiem to dobrze znaczy , że ok ze mną ♥ -
Alisa - no niby coś tam widać. Ale na 100% to pewnie jutro by wyszło, gdybyś betę zrobiła. Albo test jeszcze jutro. Może coś więcej się pojawi.
Suri, no ja bym się nie obraziła, gdyby u mnie się normalny cykl pojawił. A jak by jeszcze coś z tego cyklu wyszło to już w ogóle nie mam nic przeciwko -
nick nieaktualnyA może by... wrote:Ja bym powtarzała betę. Test wygląda na pozytywny. Który to twój dzień po owu? Ja bym z radości skakała pod niebiosa z takim testem.
dziś 25dc, po owu ok. 11.
Cykle 26 bez dupka a na dupku 28. REgularne co do dnia.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 13:44