Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
bertha wrote:Moj bierze Profertil. Bez recepty, kupuje w aptece online.
Kuzwa, dlaczego moja temp nie odbija wyzej???... zawsze po owu ma 36,8, 36,9, 37, a teraz jak bylo IUI to ledwo co wzrosła....
dzisiaj spalam jakas poodkrywana i zmarzlam w nocy, wiec moze to dlatego, bo zmierzylam doslownie 10min wczesniej jak bylam taka zmarznieta i bylo 36,6! a po przykryciu i 10 minutach 36,74. moze by byla wyzej gdybym normalnie przykryta byla w nocy....
Bertha nic się nie przejmuj, temperatura może odbić nawet 3 dni po owulacji. Wiesz, że wszystko ma wpływ na jej poziom, więc może faktycznie po prostu wymarzłaś w nocy. Ja bym wpisała to wyższą
A profertil zaczęliście brać na własną rękę czy lekarz zalecił?3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
A może by... wrote:Cześć dziewczyny, ja dziś smutna bo temperatura dokładnie jak w poprzednim cyklu w dół... dziś odnotowane 36.88 więc myślę że pozostaje mi tylko czekać na jutrzejszą @
Dopóki nie ma @ nic straconego, mimo wszystko temperatura nadal utrzymuje Ci się na wysokim poziomie. Nie poddawaj się, trzeba być dobrej myśli:) do 12 dpo może być to równie dobrze spadek implantacyjny.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 08:05
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
suri2016 wrote:Bertha nic się nie przejmuj, temperatura może odbić nawet 3 dni po owulacji. Wiesz, że wszystko ma wpływ na jej poziom, więc może faktycznie po prostu wymarzłaś w nocy. Ja bym wpisała to wyższą
A profertil zaczęliście brać na własną rękę czy lekarz zalecił?
Po zlych wynikach nasienia sama kupilam M jakies witaminki, chyba FertilMan wtedy, a potem moj gin mi zasugerowal, ze Profertil sa dobre i nastepne juz te kupilismy.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
bertha wrote:Wpisalam wyzsza oczywiscie Ale to wciaz jest ledwo widoczna roznica... a dzisiaj jest wlasnie 3dpo, wiec juz powinna odbic porzadnie, a tu dupa.. ech, chyba nie bedzie sukcesu z tym IUI...
Po zlych wynikach nasienia sama kupilam M jakies witaminki, chyba FertilMan wtedy, a potem moj gin mi zasugerowal, ze Profertil sa dobre i nastepne juz te kupilismy.
Wiem, jak jest... też czekam na choćby najmniejszy wzrost temperatury, codziennie ze strachem spoglądam na termometr...pocieszam się tylko, że nawet ginekolodzy twierdzą, że niestety nie jest to miarodajna metoda.
Ja w takim razie jak tylko dostanę @ to zamówię M. profertil, wolałabym żeby zaczął brać już teraz, ale łudzę się, że może jednak się uda w tym cyklu, a wtedy szkoda kasy na tabletki na nasienie.bertha lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
Faza nizszych temp konczy sie temp 36.67, a teraz mam 36.7, 36.75, 36.74... no marnosc nad marnosciami, nie ma skoku o 0.2.... nawet o 0.1 nie ma skoku!
moze jutro odbije...Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 grudnia 2016, 08:15
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
Bertha nie podpowiem nic bo nie znam się KOMPLETNIE i ŚWIADOMIE na tych wykresach. Powtarzam do znudzenia - dziewczyny nie mierzcie temperatury. Jak mamy być w ciąży to będziemy. Żaden wykres tego nie zmieni, a człowiek tylko fisia może dostać. Będzie dobrze .1 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
(16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna) -
Ja tak spojrzałam na swój stary cykl i tam miałam 36.7 a nie jak dziś 36.88 ale zaczynam szykować się na najgorsze... może też coś u mojego jest nie tak? Skoro jajo było po monitoringu przytulanki w dobrym czasie chociaż niestety nie idealnym.. gdzie robi się nasieniogram? Jak to wygląda?
-
bertha - a może Ty po prostu masz takie niższe temperatury?? U mnie też właśnie ciężko było po owu z wyższymi temp. Inne dziewczyny mają coś koło 37 st. a u mnie to już 36,8 to sukces. Dopiero teraz przed poronieniem miałam w okolicach 37.
Nie przejmuj się, pewnie będzie wszystko dobrze
A wiecie dziewczyny co mój mąż stosuje?? Orzechy włoskie Twierdzi, że pobudzają jego już i tak wysokie libido I że dzięki nim jego plemniczki będą super ekstra -
Kaczorka wrote:bertha - a może Ty po prostu masz takie niższe temperatury?? U mnie też właśnie ciężko było po owu z wyższymi temp. Inne dziewczyny mają coś koło 37 st. a u mnie to już 36,8 to sukces. Dopiero teraz przed poronieniem miałam w okolicach 37.
Nie przejmuj się, pewnie będzie wszystko dobrze
A wiecie dziewczyny co mój mąż stosuje?? Orzechy włoskie Twierdzi, że pobudzają jego już i tak wysokie libido I że dzięki nim jego plemniczki będą super ekstra
Jedyne co, to moze te temp przed owu moze byly zawyzone jakos, bo wydawalo nam sie z ginem że ze 4 dni wczesniej mogl peknac jakis zagubiony pecherzyk - ja po objawach, a gin na usg juz po widzial duzo plynu w zatoce douglasa.
Ale tak czy siak, zwykle po owu mam wyzsze te temperatury. no nic juz nie zmienie, a stresem tylko pogorsze... nadzieja na jutrzejsza temp mi pozostaje.https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
nick nieaktualny
-
Dzień dobry dziewczyny,
U mnie w końcu OF zaznaczył owulację i w sumie by się to zgadzało chociaż bardziej stawiam na niedzielę, lepiej by mi to pasowało jeśli chodzi o przytulanki, ale jak ma coś być to będzie35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok -
Proszę o przepisanie mnie na testowanie na 15/12, tak jak wyznaczył to OF, chociaż wiem że jeśli @ ma się pojawić to na pewno wcześniej.
Agniechaaa czy mogłabyś mi udostępnić swój wykres, ciekawa jestem35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybeatka_c wrote:Proszę o przepisanie mnie na testowanie na 15/12, tak jak wyznaczył to OF, chociaż wiem że jeśli @ ma się pojawić to na pewno wcześniej.
Agniechaaa czy mogłabyś mi udostępnić swój wykres, ciekawa jestem
Sprobuj jeszcze raz bo ja mam udostepniony -
Agniechaaaa wrote:Sprobuj jeszcze raz bo ja mam udostepniony35l, starania o pierwszego bobaska, niedrożny lewy jajowodów,makroprolaktemia, niedoczynność tarczycy, laparohisteroskopia-wszystko ok
-
nick nieaktualny