Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
labamba i olis !! dziewczyny gratulacje!! jaki prezent mikołajowi, czad zazdroszczę i ściskam :*
suri, mycha i oluchna - jestem z Wami :*Oluchna, suri2016, labamba lubią tę wiadomość
1 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
(16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna) -
Oluchna wrote:Kaczorka, o to to to, mam o samo. Patrzy na mnie jak na głupka jak mu mówię, ze czegoś nie jestem w stanie zrobić na już, bo są pewne priorytety. I ładuje mi jeszcze jakieś dodatkowe rzeczy, bo myśli, ze siedzę i patrzę bezmyślnie w monitor. Nosz chole**. Ja to bym mu na Pluton ten bilet kupiła, bo w sumie to guzik wie o naszej pracy. A on chodzi i narzeka, że jak to mu źle, jak on to mało zarabia. Nóż mi się w kieszeni otwiera. Mam dzisiaj mord w oczach
Kupię testy i będę się napawać wzrokiem moich przełożonych jak im powiem że jestem w ciąży i nie mogą mnie zwolnić
Fakt, lepiej na Pluton, bo Mars za blisko i jeszcze za szybko wrócą.
A na uspokojenie proponuję melisę Mi pomagała w pracy jak się stresowałam i wkurzałam.
Flowwer - a te bóle to na pewno na @?? Może jednak coś tam się rozwija??Oluchna lubi tę wiadomość
-
Kufa ej. No juz sil nie mam. @ ani sladu. Zostaly tylko bolace piwrsi i negatywny test w koszu na smieci...
Gdyby @ nadeszla to dolowaloby mnie to mniej niz oczekiwanie na nia. A tak to podswiadomi nie umiem z siebie tego wyrzucic...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 09:20
-
U mnie niestety - jak to któraś z dziewcząt ładnie ujęła "biel vizira" z rana. Nie wytrzymałam co prawda do planowanego testowania jutro i zrobiłam dziś i jeszcze mogę się łudzić że 11 dpo to za szybko, ale niby robiłam ten ultra czuły bobo test więc chyba pokazałby się już jakiś "cień szansy"
Gratuluję dla szczęśliwych przyszłych mam wymarzone mikołajkiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 09:56
-
mycha91 wrote:Kufa ej. No juz sil nie mam. @ ani sladu. Zostaly tylko bolace piwrsi i negatywny test w koszu na smieci...
Gdyby @ nadeszla to dolowaloby mnie to mniej niz oczekiwanie na nia. A tak to podswiadomi nie umiem z siebie tego wyrzucic... -
mycha91 wrote:Kufa ej. No juz sil nie mam. @ ani sladu. Zostaly tylko bolace piwrsi i negatywny test w koszu na smieci...
Gdyby @ nadeszla to dolowaloby mnie to mniej niz oczekiwanie na nia. A tak to podswiadomi nie umiem z siebie tego wyrzucic...
Chyba wiem co czujesz. Też się lepiej poczułam, jak już zaczęło się coś dziać. Takie czekanie i trwanie w zawiesinie jest najgorsze.
Oby jak najszybciej się ruszyło w jedną lub w drugą stronę -
Kaczorka wrote:Chyba wiem co czujesz. Też się lepiej poczułam, jak już zaczęło się coś dziać. Takie czekanie i trwanie w zawiesinie jest najgorsze.
Oby jak najszybciej się ruszyło w jedną lub w drugą stronę -
[QUOTE=Kaczorka
Flowwer - a te bóle to na pewno na @?? Może jednak coś tam się rozwija??[/QUOTE]
ja i gin od samego początku spisaliśmy ten cykl na straty tylko że jedynie męczą mnie te skórcze które są stanowczo za szybko...Flowwer wrote:Dziś 13 dc
Lh- 8.3
Estradiol - 105
Pęcherzyk 17mm podany 10.000 pregnylu
Ehh i to pierwszy cykl co zerowe szanse. Kolejny cykl grudniowy bez stymulacji a w styczniu laparoskopia.
Z mojego pieca chleba nie będzie
więc nie miałam rewelacji ...dlateggo nie mam co testować w sobote
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Oluchna wrote:Najgorsze właśnie jak już wiesz, ze nici z cyklu a ta wredna @ nie chce się pojawić a ty już czekasz, żeby zacząć nowe starania
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Oluchna wrote:Najgorsze właśnie jak już wiesz, ze nici z cyklu a ta wredna @ nie chce się pojawić a ty już czekasz, żeby zacząć nowe starania
Oluchna mam to samo, póki co po prostu plamienie, mam nadzieję, że rozkręci się do wieczora, najpóźniej do jutra rana... najgorsze takie czekanie właśnie, już bym się chciało wejść w nowym cykl i planować kolejne starania. Ja już przynajmniej zaczęłam wiesiołek łykać znów, skoro już wiem, że @ nadejdzie.3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Flowwer wrote:ja to bym chiała żeby był już luty to już będe po laparo i innych badaniach. Wiedząc na czym stoje będę mogła mieć nowe nadzieje
Też rok temu czekałam na laparo Miałam 17.12. Później aż do końca sierpnia hormony wstrzymujące owulację. Miesiąc przerwy i w październiku pierwszy cykl starań.
Heh, moja macica chyba dzisiaj się wzięła w garść i wraca do swojego poprzedniego stanu. Tylko czemu to musi tak boleć?? Jak rosła to aż tak tego nie czułam.. -
suri2016 wrote:Oluchna mam to samo, póki co po prostu plamienie, mam nadzieję, że rozkręci się do wieczora, najpóźniej do jutra rana... najgorsze takie czekanie właśnie, już bym się chciało wejść w nowym cykl i planować kolejne starania. Ja już przynajmniej zaczęłam wiesiołek łykać znów, skoro już wiem, że @ nadejdzie.
U mnie tylko jakies takie pociaganie w brzuchu. Nic mocnego ani bolesnego. Nic naocznego ze juz po cyklu.Wkufic sie idzie bo to mimo negatywa strach brac tego wiesiolka...
Az se poloczylam czy owu sie nie kropnal z spodxiewana data. Ale noe w ostatnim polroczu poza jednym cyklem ( tym po snierci mamy) wszystkie 26 dniowe. No nic..pozostaje czekac.Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 10:31
-
mycha91 wrote:U mnie tylko jakies takie pociaganie w brzuchu. Nic mocnego ani bolesnego. Nic naocznego ze juz po cyklu.Wkufic sie idzie bo to mimo negatywa strach brac tego wiesiolka...
Az se poloczylam czy owu sie nie kropnal z spodxiewana data. Ale noe w ostatnim polroczu poza jednym cyklem ( tym po snierci mamy) wszystkie 26 dniowe. No nic..pozostaje czekac. -
nick nieaktualny
-
Oluchna i Mycha, u Was jeszcze nic straconego:) Jeszcze tak na prawdę chwilę do terminu @, wszystko może się zmienić.
Ja już biorę wiesiołka, bo wiem, że na 100% zbliża się @, a wiesiołek może jeszcze jej w tym pomoże:)
Agniechaaa tulę3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnysuri2016 wrote:Oluchna i Mycha, u Was jeszcze nic straconego:) Jeszcze tak na prawdę chwilę do terminu @, wszystko może się zmienić.
Ja już biorę wiesiołka, bo wiem, że na 100% zbliża się @, a wiesiołek może jeszcze jej w tym pomoże:)
Agniechaaa tulę
Moja
-
Agniechaaaa wrote:Gratuluje kolejnych 2kresek
Życzę szczęśliwych Mikołajek!!!
Ja kupiłam mojemu Aniołkowi, Aniołka i piękny znicz w serducho i po pracy jadę na pomnik dzieci utraconych zostawić prezent ale cieszę sie, ze znalazłam to miejsce bardzo mi to pomaga1 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
(16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna) -
suri2016 wrote:Oluchna i Mycha, u Was jeszcze nic straconego:) Jeszcze tak na prawdę chwilę do terminu @, wszystko może się zmienić.
Agniechaaa tulę
Nie no mam termin @ na dzis. Ale jeszcze jest 13 godzin dzis wiec spokojnie na bank przyjdzie. Chocoaz temka jak na nia dosc wysoka.
Agniechaaa ja tez przytulam mocno.
Dziewcxyny czy jesli mam regularne cykle i brak plamien w srodku to niskie temperatury w cyklu zwalac na specyfike organizmu czy na niski poziom jakis hormonow? -
Mycha raczej taka Twoja uroda, ważne, że temperatura skacze po owulacji, sam poziom nie jest tak istotny..
Ja postanowiłam sobie w tym cyklu co będzie jeszcze raz zbadać wszystkie hormony, żeby mieć pewność, że wszystko z nimi ok.3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę