Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny u mnie testowanie przypada akurat w Wigilię...tak naprawdę wszystko dopiero przed Nami i zaczynamy przytulanka kolejny cykl staranek. Bylby wspaniały prezent ale to nie od Nas chyba zależy...na razie bez presji.
beatka_c lubi tę wiadomość
-
suri2016 wrote:Oluchna i Mycha, u Was jeszcze nic straconego:) Jeszcze tak na prawdę chwilę do terminu @, wszystko może się zmienić.
Ja już biorę wiesiołka, bo wiem, że na 100% zbliża się @, a wiesiołek może jeszcze jej w tym pomoże:)
Agniechaaa tulę
Aga, przytulam. Od tylu uścisków musi być dobrze :* -
Ja już się umówiłam na histeroskopię na 15.12, trzymajcie kciuki żebym jak najszybciej dostała @, najpóźniej mogę dostać w czwartek żeby zabieg w przyszłym tygodniu wypalił. Jeśli dostanę dzisiaj/jutro to może jeszcze uda się w poniedziałek zrobić HSG. Byłoby super, miałabym z głowy:)3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:znacie jakieś sposoby na przyspieszenie @?
suri2016 lubi tę wiadomość
-
Ok, to dzisiaj zapodam czerwone wino i seks, hihi:) z tym seksem to pewne Kaczorka?
Histeroskopia z tego co się orientuję to nie powinna mieć wpływu na cykl i HSG też nie. O matko byłoby cudownie. Wiedziałabym już na czym stoję...Ewcia88 lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
wezmę się też dzisiaj za świąteczne porządki, będę skakać po szafkach jak szalona, biegać z odkurzaczem pod pachą i fruwać na mopie, może aktywność również coś przyspieszy
Oluchna lubi tę wiadomość
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Ok, to dzisiaj zapodam czerwone wino i seks, hihi:) z tym seksem to pewne Kaczorka?
Histeroskopia z tego co się orientuję to nie powinna mieć wpływu na cykl i HSG też nie. O matko byłoby cudownie. Wiedziałabym już na czym stoję...
Seks zakończony orgazmem - wywołuje skurcze. Jak ma coś ruszyć to po tym powinno
No gdyby nie zaburzało cyklu to super
15.12. to dobry dzień - mój brat się wtedy urodził
Hehe, ja na swoją pierwszą w życiu operację zapisałam się na 13-go w piątek A na drugi dzień były Walentynki To były nasze pierwsze Walentynki i spędziliśmy je z mężem (wtedy jeszcze chłopakiem) w szpitalu -
suri2016 wrote:wezmę się też dzisiaj za świąteczne porządki, będę skakać po szafkach jak szalona, biegać z odkurzaczem pod pachą i fruwać na mopie, może aktywność również coś przyspieszy
Seks,wino, kapiel i brzuszki -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyKobietki witam się z Wami z pod 2 kocy, telepiąc się z zimna, z bólem gardła i katarem, zajadając obiadek, co mi dobry mąż wczoraj zrobił.. szczęśliwym posiadaczkom pozytywnych testow z calego serca gratuluje!!
Suri- u mnie seks i ciepla kapiel zawsze daja efekt przyspieszenia @ szkoda, ze tak sie to konczy
Agniecha przykro sie czyta takie slowa.. ale jestes silna, pozbieralas sie i dzialasz dzielnie dalej. Zadziwiajace jak niby slabe kobietki potrafia mnostwo bolu i cierpienia zniesc! Ja czasem przypominam sobie (nie, zeby specjalnie- ten obraz mnie nawiedza jak koszmar) ostatnie usg u lekarza- kiedy serduszko juz nie bilo- skurczone malenstwo, lekarke szturchajaca moj brzuch i na ekranie usg widok tego biednego malenstwa jak cale jego cialko podskakuje w worku owodniowym- wolalabym tego nie widziec- teraz powraca to jak najgorszy koszmar
Mycha i Oluchna czekam na pozytywy u Was! Ba, czekam na same pozytywne wiadomosci od wszystkich testujacych w tym miesiacu! -
suri2016 wrote:znacie jakieś sposoby na przyspieszenie @?
Zdecydowanie seks a najlepiej dużo seksu, heh u mnie też to zawsze pomagało
Suri, powiedz mi ta Histeroskopia to na NFZ czy prywatnie? mi mój gin też coś o tym wspominał bo widział jakiś polip, ale stwierdził, że pewnie się wchłonie bo ma 2mm, ale jak nie to przed inseminacją w lutym też mnie to czeka. A w INVICTA, gdzie chodzę do gina to badanie kosztuje 2000 zł ;/👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
nick nieaktualnyKarolina Twoj lekarz po usg byl w stanie stwierdzic, czy masz polipa i to jakiej wielkosci?? Mnie wyslala lekarka na histeroskopie bo widzi nieregularne endo i stwierdzila, ze jakby sie okazalo, ze jakis polip bedzie, to go usuniemy.. a Ty mowisz, ze jestes przed wziernikowaniem i znasz nawet rozmiar polipa :o jak?
-
Ja robię prywatnie, na Państwowy termin sporo się czeka, min 3-4 miesiące.
2 mm to chyba by nie zobaczył w obrazie usg polipa, może 2 cm? Mój ma nieco ponad centymetr i też się zastanawialiśmy czy się nie wchłonie, ale niestety nie wyszło, a już miałam od momentu jego wykrycia 2 @.
Kaha jeśli sprzęt dobry to powinno być widać na usg, ja też o moim wiem tylko z usg, nawet ja jestem w stanie go zobaczyć, pomimo tego, że nie jestem biegła w odczytach obrazu usgWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 13:39
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnyTo moze sie okaze, ze ja nie mam polipa.. cokolwiek tam jest lub tego nie ma, takie badanie mi dobrze zrobi, bo po @ duzo plamie (nawet tydzien), plus strasznie czesto łapie infekcje ;/ moze przynajmniej sie czegos dowiem, skad te dolegliwosci.
Ja na nfz ide, poszlam w zeszly wtorek do ordynatora i na 26 stycznia mnie umowil. Takze zle nie jest -
No właśnie na usg. Zobaczył go już miesiąc temu ale stwierdził że poczekamy i zobaczymy jak to się będzie rozwijało. I okazało się, że się zmniejsza i widzi zmianę na 2 mm, dlatego ogólnie jestem dobrej myśli tylko chciałam tak dopytac w razie czego. Ja często infekcje lapalam kiedyś jak okazało się ze mam dysplazje szyjki o miałam konizacja, stad pewnie teraz moje problemy z zajściem w ciążę
Ja jedynie w tym roku miałam hsg co bylo strasznym dla mnie przeżyciem, dlatego tak przezywam ta histerokopie bo się boje👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️