Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Zawsze jest nadzieja, wierzcie mi. Ja straciłam ją przed samą metą i to był błąd.Test mnie najzwyczajniej oszukał (Pink Test) albo zrobiłam go za wcześnie (1 dzień po terminie spodziewanej @). W sobotę płakałam cały dzień, aż się stresuje, że mogłam tym zaszkodzić fasolce. A co do nadchodzącej @ dolegliwości miałam typowo jak na @, także nie sugerujcie się nimi i nie przekreślajcie swoich szans
Existenz lubi tę wiadomość
Cuda się zdarzają -
dziewczyny, zapodam Wam trochę emocji, skoro tak chciałyście. bobotest 10dpo. Jest cień cienia cienia cienia? Dodam, że po ok. 15 min kreska zrobiła się ciut wyraźniejsza. Nawet M. Coś zauważył. Może jednak nie jest ze mną tak źle?
https://zapodaj.net/1e9cbf3491132.jpg.html
Czekam na pozostałe testujące w MikołajkiWiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 05:26
bertha lubi tę wiadomość
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
olis87 wrote:dziewczyny, zapodam Wam trochę emocji, skoro tak chciałyście. bobotest 10dpo. Jest cień cienia cienia cienia? Dodam, że po ok. 15 min kreska zrobiła się ciut wyraźniejsza. Nawet M. Coś zauważył. Może jednak nie jest ze mną tak źle?
https://zapodaj.net/1e9cbf3491132.jpg.html
Czekam na pozostałe testujące w Mikołajki
No jest!
To już można pogratulować? -
Kakariki, gratuluję serdecznie! Wczoraj chyba nie miałam okazji
U mnie dziś drugi dzień @, ale rozpoczęłam już akcję endo. Wczoraj była ryba i orzechy, dziś w planach wytrawne wino i orzechy. Mam nadzieję, że się nie uzależnię od tego wina
Czy z tą dietą można przegiąć? Generalnie nie mam problemów z jego grubością (11-12 mm w okolicach owu), ale stwierdzilam, że może poprawię w ten sposób jego jakość.
Już tylko 17 dni do świąt
Miłego dnia życzę wszystkim!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 06:21
-
Dzięki dziewczyny, szczerze mówiąc myślałam, ze Wasze opinie będą inne, bo na zdjęciu to sama ledwo widze. Ale wzięłam test do pracy i co jakis czas po kryjomu podgladam i juz kreche widzę z daleka. Bede powtarzac testy na pewno co do bety to nie wiem. Ostatnio caly czas sie stresowalam czy dobrze przyrasta. Gin kazala bete odpuscic. Ale moze w sobote pójdę to przyjemniej bede wiedziala czy isc przed swietami do gin na wizyte, czy jest tak niska że dopiero przed sylwestrem:)
Zosia 10.01.2019
Adaś 20.08.2017
[*]29. 09.2016
Niedoczynność tarczycy: Letrox 100 -
Melduje poslusznie bobotest z biela vizira. Nie ma ani cienia cienia
Czekamy na @ i jedziemy dalej z tym koksem -
Ja mam nadzieję olis, że niedługo pójdę w Twoje ślady niby po poronieniu łatwiej zajść w ciążę.
Hehe, a podzieliłam się wczoraj z mężem naszymi rozważaniami na temat patologii. I wiecie jaki był jego wniosek? Że trzeba więcej pić, bo może to alkohol tak działa :pEwcia88 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny ja rownież melduję bobotest z bielą vizira, do tego temperatura na łeb na szyję w dół, także z pokorą czekam na @, jednak nie zapomniała o prezencie mikołajkowym dla mnie.
Olis, cień widać od razu! Gratuluję, rośnijcie zdrowo:) Piękny poranek:)Agniechaaaa lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
suri2016 wrote:Dziewczyny ja rownież melduję bobotest z bielą vizira, do tego temperatura na łeb na szyję w dół, także z pokorą czekam na @, jednak nie zapomniała o prezencie mikołajkowym dla mnie.
Olis, cień widać od razu! Gratuluję, rośnijcie zdrowo:) Piękny poranek:)
U Ciebie to chociaz na leb na szyje. Moja postanowila sie jeszcze ze mna pobawić.... ostatnio @ dostalam przy poziomie 36.22, a dzien przed byla 36.29 także jak bedzie tak spadac, to sobie jeszcze poczekam.
Tuke mocno mała!Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 grudnia 2016, 07:02
-
Ja też melduję posłusznie, ze poranny test Nova test+ (ten szczęśliwy) również z bielą vizira Temperatura też spada, więc @ wredna blisko No ale pozytywnie myślę i jeszcze jeden zrobię Kupię w rossmannie dzisiaj