Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej ! Widzę, że coraz więcej nas. Może i ja coś o sobie napiszę. Skończę 29 lat w dniu grudniowego testowania, jestesmy 6 lat po ślubie i mamy 4 letnia córcię wymarzona nasza. Jestesmy w nią tak zapatrzeni, ze juz wszyscy dookoła zaczęli wspominać ze drugi Skarb by nam się przydał. Ja z racji swojego zawodu nie chciałam tak szybko, chciałam popracować żeby nie wypaść calkiem z obiegu. I tak nam zleciało, ze juz czas najwyższy, ale niestety nie idzie tak łatwo jak za pierwszym razem. Juz zaczynam mieć wyrzuty sumienia, ze za bardzo wszystko planuje. Wzięłam się porządnie za obserwacje, ale juz dzis zapomniałam rano o temp. ... Zobaczymy. Na szczęście @ juz sobie poszła, tyle dobrego
-
Hej Dziewczyny, u mnie zgodnie z przewidywaniami dziś nadeszła @. Mimo że jakoś w niedzielę pogodziłam się z tą myślą, że się nie udało i tak jest mi dziś mega smutno
Najchętniej położyłabym się pod kocem z ciepłą herbatką i poszła spać. Niestety muszę nadrabiać zaległości do pracy.. wczoraj siedziałam do 23 i końca nadal nie widać.
Zapomniałabym, witam wszystkie nowe dziewczyny w grudniowym wątku -
I ja witam wszystkie nowe dziewczyny Fajnie, że grupa nam się rozrasta i mam nadzieję, że to będzie grupa samych sukcesów!
CzeresniowaMama wrote:Hej ! Widzę, że coraz więcej nas. Może i ja coś o sobie napiszę. Skończę 29 lat w dniu grudniowego testowania, jestesmy 6 lat po ślubie i mamy 4 letnia córcię wymarzona nasza. Jestesmy w nią tak zapatrzeni, ze juz wszyscy dookoła zaczęli wspominać ze drugi Skarb by nam się przydał. Ja z racji swojego zawodu nie chciałam tak szybko, chciałam popracować żeby nie wypaść calkiem z obiegu. I tak nam zleciało, ze juz czas najwyższy, ale niestety nie idzie tak łatwo jak za pierwszym razem. Juz zaczynam mieć wyrzuty sumienia, ze za bardzo wszystko planuje. Wzięłam się porządnie za obserwacje, ale juz dzis zapomniałam rano o temp. ... Zobaczymy. Na szczęście @ juz sobie poszła, tyle dobrego
Widzisz i ja kończę 29 lat w grudniu tylko niestety dziecka jeszcze nie mamy a 4 lata po ślubie już za nami. Za chwilę 5 rocznica i niestety nie udało się przed nią stworzyć małego człowieczka .
summer86 wrote:Hej Dziewczyny, u mnie zgodnie z przewidywaniami dziś nadeszła @. Mimo że jakoś w niedzielę pogodziłam się z tą myślą, że się nie udało i tak jest mi dziś mega smutno
Najchętniej położyłabym się pod kocem z ciepłą herbatką i poszła spać. Niestety muszę nadrabiać zaległości do pracy.. wczoraj siedziałam do 23 i końca nadal nie widać.
Zapomniałabym, witam wszystkie nowe dziewczyny w grudniowym wątku
Doskonale Cię rozumiem i wczoraj to samo przeżywałam. Niby wiedziałam, że nic z tego i niestety pozostało wyłącznie czekać na @ a tu jednak było smutno kiedy już się pojawiła . Oby ten grudzień przyniósł nam pozytywne wieści. -
nick nieaktualny
-
Ja się tu wpisuje bo dziś beta 1.9 w 11dpo. Czekam na @ I znów letrozol + pregnyl i kolejne czekanie ...Byle do świąt znów we dwójkę jak od 10 lat
112 cs o syna, 15 lat walki !!
Provita-Paliga
NK20%maj, 27% lipiec, Trombofilia,
Maj 2017 zaczynam walkę z immunologią/Paśnik,zapalenie endo, IMSI 9.11.2017
⛄⛄⛄
-
Agniechaaaa wrote:Musi byc !
Ja znowu przy winku :p rośnij endo! Rośnij!!Starania od 2016
3x IUI
2x biochemiczna
-
FET 09/2020
FET 10/2020
Maj 2021 odmrazamy komórki -> mamy 2 zarodki 3 dniowe
ET 05/2021 słabe przyrosty bhcg, poronienie zatrzymane 7tc
FET 09/2021
końcówka 2021 -> zmiana kliniki. Oviklinika? Gameta? -
Ja 3 dni temu pożegnałam @ a ten cykle biore na luzie, powiedziałam mężowi że ide do gina na monitor, ale nie powiem mu kiedy żeby nas nie stersować jak co miesiąc, starania już od wczoraj mam nadzieje że w tym miesiącu będą efekty. Ostatnio brak czasu na seks dla przyjemności i wychodziło tak że tylko w dni płodne działaliśmy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2016, 09:10
-
nick nieaktualny
-
A może by... wrote:I ja i ja popijam Dla zdrowotności Bardzo przypadła mi do gustu ta forma wspierania działań
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Ja tez na luzaka niby mierze tem, leki, monitoringi ale z uśmiechem na ustach jeżeli nie wyjdzie to widocznie ma tak być i mamy cieszysz sie narazie ze mamy siebie i nasze zwierzowisko
-
nick nieaktualny