Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
AnnaMaria myślę, że akurat nie ma to znaczenia, o której godzinie się położysz, ważne żebyś temp mierzyła po 3-4 godzinach spoczynku. Wygląda to tak, jakby po owulacji skoczyła temperatura, może się zdarzyć, że zacznie rosnąć właśnie 2 dni po:)3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Ja jak będę w ciąży będę czekać na ten 9 miesiąc właśnie okropnie. Z pierwszą urodzoną malutką w 34tyg nie dane mi było poznać ciężaru i dużego brzucha (który podświadomie każda z nas chce mieć)więc to dla mnie będzie ukojenie duszy jak nie będę widziała kolan, czy mąż mi będzie musiał zakładać buty. Choć nie powiem pierwsze miesiące też chciałbym aby szybko minęły. Każda z nas ma swoją historie, każda jest inna. Moja ciąża była ok aż do 32tyg. więc naprawdę na każdym etapie może coś wyjść. Ale co ma być to będzie i tyle, dla każdego pisana jest jakaś historia:)Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
nick nieaktualnysuri2016 wrote:Na pewno nie jesteś w ciąży..wynik jest wiarygodny.
-
Ja podobnie jak Agnieszka będę odliczać pierwsze 12 tygodni. Chociaż pamiętam, że w mojej pierwszej ciąży przez pierwszą połowę modliłam się żeby nie stracić ciąży, a przez drugą, żeby nie urodzić za wcześnie... czym człowiek straszy i bardziej dojrzały to świadomość zagrożenia większa, tym bardziej jeśli jest to długo oczekiwana i upragniona ciąża...3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnysuri2016 wrote:Ja podobnie jak Agnieszka będę odliczać pierwsze 12 tygodni. Chociaż pamiętam, że w mojej pierwszej ciąży przez pierwszą połowę modliłam się żeby nie stracić ciąży, a przez drugą, żeby nie urodzić za wcześnie... czym człowiek straszy i bardziej dojrzały to świadomość zagrożenia większa, tym bardziej jeśli jest to długo oczekiwana i upragniona ciąża...
To chyba nie tylko wiek daje doswiadczenie jak moja mama dowiedziala sie o ciaxy to nie brala po uwage poronienia, dla niej to byl temat niemozliwy i jej szok kiedy stracilam ciążeWiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 12:24
-
Hej dziewczyny! U mnie chorobowo:/ ból gardła, przemęczenie i chyba lekka gorączka:/ mam do porównania 2 owulaki. Który ciemniejszy? Czy obydwa takie same? https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d2300a959d8b.jpgMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Dołączam do Was @ powinna przyjść 6.12, oby nie przyszła Zawsze chcieliśmy dać na imię Mikołaj
W poniedziałek byłam u gina, pęcherzyk miał 19 mm, od PONIEDZIAŁKU do dziś wychodzą mi pozytywne testy ovu. A dzisiaj był już skok temperatury
Nie nakręcam się, ale mam nadzieję cichą, że może coś.Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2016, 12:36
kaha lubi tę wiadomość
-
mycha91 wrote:Dołączam do Was @ powinna przyjść 6.12, oby nie przyszła Zawsze chcieliśmy dać na imię MikołajMikołaj 25.04.2011
-
nick nieaktualny
-
innamorata88 wrote:Hej dziewczyny! U mnie chorobowo:/ ból gardła, przemęczenie i chyba lekka gorączka:/ mam do porównania 2 owulaki. Który ciemniejszy? Czy obydwa takie same? https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d2300a959d8b.jpg
Moim zdaniem ten wyżej ciemniejszy. -
nick nieaktualnyinnamorata88 wrote:Zostały mi jeszcze 2 - porównam z jutrzejszym.
Czekaj, ale Ty już przecież zaznaczyłaś pozytywny test owulacyjny na wykresie? -
Ewcia88 wrote:Inna ten na górze ciemniejszy, ale oba negatywna z tego co wiem. Musi być tak samo ciemna druga kreska, lub ciemniejsza.Mikołaj 25.04.2011
-
-Monika- wrote:Kurcze chciałabym pomóc ale z wykresu nic nie wyczytam. Ja miałam takie słabe ale dupa z tego wyszła
Czekaj, ale Ty już przecież zaznaczyłaś pozytywny test owulacyjny na wykresie?Mikołaj 25.04.2011
-
Innamorata ja w ogóle ogarnęłam się za późno z testami owulacyjnymi i pierwszy zrobiłam w zeszły czwartek (15 dc) i wyszedł raczej pozytywny Nie wiem czy już miałam wtedy owu czy dopiero 1-2 dni później, ale na wszelki wypadek serduszkowanie było właśnie w czwartek, piątek, sobotę i niedzielę1 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
(16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna)