Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
Agniechaaaa wrote:To chyba nie tylko wiek daje doswiadczenie jak moja mama dowiedziala sie o ciaxy to nie brala po uwage poronienia, dla niej to byl temat niemozliwy i jej szok kiedy stracilam ciąże
Aga racja, niektórych rzeczy po prostu się nie bierze pod uwagę. Mi nigdy przez myśl nie przeszło, że doświadczę ciąży pozamacicznej, w końcu tylko 1% szansy..3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Witam się po chwilowej nieobecności. Ja czekam na @ jutro powinna być, muszę chyba dziś w nocy ładnie ją poprosić żeby była jak się obudzę. Nie lubię jak się spóźnia.
A jak u Was dziewczynki starania pełna parą?
-
Milageros wrote:Jakie to czekanie na testowanie jest okropne.... i takie jakies dłużace się!
Strasznie! Dzień jak tydzień a ja znów się macam po piersiach w oczekiwaniu na znaki niebios jeszcze tyle dni do testowania. Nie wiem jak to zniose bo ostatnio było łatwiej. Dużo wolnego i czas jakoś minął...Ewcia88, suri2016, Oluchna, Arleta lubią tę wiadomość
-
A może by... wrote:Strasznie! Dzień jak tydzień a ja znów się macam po piersiach w oczekiwaniu na znaki niebios jeszcze tyle dni do testowania. Nie wiem jak to zniose bo ostatnio było łatwiej. Dużo wolnego i czas jakoś minął...
Klara Wysocka lubi tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
A może by niestety chyba większość z nas przez to przechodzi... prawda jest taka, że przed staraniami się tak nie obserwowałam, w ogóle praktycznie, a tak jak pisze Justya85 teraz każdy najmniejszy szczegół odnotowuję i doszukuję się w nim jakiegoś znaku. To jest dla mnie na prawdę szkoła cierpliwości i pokory..3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
Ja mam dzisiaj gorszy dzień, już chyba kurde sama nie wiem czy miałam tą owulke czy nie a jak miałam to kiedy.... niby mierze tempke i obserwuje śluz i byłam u gina w tym tygodniu obczaić pęcherzyk, ale jakiś wkurw mam dziś na to wszystko. Zwalam to na chorobę miesiąca miodowego której się nabawiłam bo intensywnych przytulankach 3 dni pod rzad.
Ewcia88, Oluchna lubią tę wiadomość
-
Macie racje dziewczyny wmawianie sobie objawów całkiem dobrze działa. Do mnie @ powinna przyjść w poniedziałek a dziś jadąc z pracy musiałam się zatrzymać bo zrobiło mi się nie dobrze oczywiście połączyła to z jednym chociaż prócz bolących piersi czyli jak zwykle przed @ staram sobie nic innego nie wmawiać czasem poczuje jajnik jeden i drugi wczoraj delikatne kłucie jakby macicy pojawia się promyk nadziei ale staram się zaraz sprowadzić siebie na ziemie. Jednak choroba nie odpuszcza i chyba bez antybiotyku się nie obejdzie a przyznam ze dopóki jest nadzieja bardzo się tego boje a do poniedziałku jeszcze kilka dni co o tym sądzicie dziewczynyma_rtha
-
A ja juz nawet nie mierze tej temperatury... poza tym w tym cyklu zglupialam calkiem. 11 DC mialam 3 pecherzyki, jeden na 16 mm, 13 dc wizelam pregnyl, mielismy wg zalecen lekarza starac sie 13 dc, 14 dc. takz tez zrobilsmy. Po czym 16 dc robie test owu i jest pozytywny.... wiec znowu szybko starania! Matko jak ta ludzkosc przetrwala, skoro to takie skomplikowane
Ewcia88, Klara Wysocka lubią tę wiadomość
Milageros -
Co do wkręcania sobie objawów... dzisiaj leciutko zakręciło mi się w głowie... więc od razu wyczytałam, że zawroty głowy i omdlenia to oznaki b.wczesnej ciąży. hahaha
Jeszcze 45 min i wracam do domu pracować nad endo bo to już zaczyna być komedia1 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
(16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna) -
Milageros wrote:Matko jak ta ludzkosc przetrwala, skoro to takie skomplikowane
no ja właśnie nie wiem!!!!! moja babcia 6 dzieci, moja mama bez problemu 3. Mój tato miał 11 rodzeństwa (z tym że, że tak powiem od dwóch mam)oni to jakoś inaczej robili czy co:/ ja mam mnóstwo koleżanek co pierwsze za pierwszym razem, drugie za pierwszym razem... ja nic nie mówie bo to mój 2cs ale jak tak Was czytam, to aż nie mogę uwierzyć. I ja jakoś nie mogę uwierzyć (może jeszcze) w teorie że za bardzo się chce. Ja też jadę po dziecko do przedszkola po drodze do sklepu po wino, dzisiaj sama pije bo mąż jutro ma badania w pracy i dzisiaj też go nie będę molestować, zresztą test owu neg. ALE pewnie od jutra i tak zaczniemy tak jak planowałam hehe:) chociaż bzykanie sobie można zaplanowaćEwcia88, Oluchna lubią tę wiadomość
Panie Boże chroń tą małą istotkę i pozwól nam ją kochać...synuś!
29.11.2017 mamy serduszko!
Córeńka 5 latka (2013)
Aniołek [*] hbd10 (w 7 przestało bić serduszko:() (11.05.2017)
hashimoto, podwyższona prl, homa-r 1,66-dietka -
Justyna no racja Chociaż to można planować
Co do wina to przerzuciłam się na półwytrawne z półsłodkiego i nie jest tak źle. Wytrawnego niestety nie jestem w stanie przełknąć....1 cykl starań
16.09.2019 Filipek 💙
(16 cykli starań w tym 1 ciąża biohemiczna) -
Oj tak jakby nie patrzeć zawrotów głowy tez już doświadczyłam pewnie takich bardzo na zawołanie przez to czekanie zauważam najmniejsze szczegóły i łącze to oczywiście z jednym po czym staram się myśleć rozsądnie jednak czas dłuży się zdecydowaniema_rtha