X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Świąteczne testowanie (grudzień)
Odpowiedz

Świąteczne testowanie (grudzień)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2016, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć kobitki dzis Andrzejki :) jakieś plany?? My idziemy do zajazdu z grupą 12osob :) będziemy szaleć dj i orkiestra :) kiecka wybrana, a jedyna schiza to taka, ze ubieram płaskie butki nie bede ryzykować potknięcia czy upatku :) a tak to szalejemy bez mysli ze moze tam jakiś fasol sie czai :D

Temp dzis znacznie w gore wiec i of nareszcie wyznaczyło owulke :) niby na środę wiec spoko po we wtorek wieczor było jeszcze serduszkowanie :)

summer86, A może by..., mycha91, Ewcia88 lubią tę wiadomość

• suri2016 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 07:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    cześć Aga, gratuluję odbicia temp, teraz menda się na mnie przerzucila, bo u mnie temp znowu w dół...;)
    baw się dzisiaj dobrze i nie żałuj sobie niczego!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 07:57

3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
    HSG- prawy jajowód drożny
    Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • suri2016 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 08:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak sobie myślę, że mimo wszystko jest chyba i tak szansa że owu była u Ciebie wcześniej skoro pregnyl brałaś w Nd rano?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 07:59

summer86 lubi tę wiadomość

Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • summer86 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaa, super że owulka była :) bawcie się dziś dobrze!

3i49mg7yu2aqel15.png
    starania od 03.2016, 2IUI, CP, 18 cs szczęśliwy <3
    IO, stan przedcukrzycowy, MTHFR 677C-T,PAI-1(hetero), AMH 3,6, HSG 11.2016-jajowody drożne, długie i kręte
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2016, 08:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    suri2016 wrote:
    tak sobie myślę, że mimo wszystko jest chyba i tak szansa że owu była u Ciebie wcześniej skoro pregnyl brałaś w Nd rano?

Ja przeczowam ze byla po 24h czyli w pon rano :p ale program ma swoje statysyki :)

Bedziemy sie bawic jak szaleni juz dawnonnie bylismy na imprezie. A sylwester szykuje sie w lozku wiec bedziemy teraz szalec jak dzicy :D

• labamba Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniechaaa bardzo dobre podejście! Ja dziś idę na imprezę urodzinową ale tańców raczej nie bedzie więc szkoda;)

zem343r825mztggd.png
    eikt43r83o0w939j.png

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 09:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To udanej zabawy tym, które dziś będą imprezować :)

Mi dziś znów jakiś dołek się przyplątał i nie mam na nic ochoty. Aaaa!!! Muszę przestawić się na pozytywne myślenie i działanie. Bo zwariuję..

TSH też idę sprawdzić. Wydaje mi się, że mogłabym mieć niższe. Ale tak jak piszecie - dla większości lekarzy wszystko jest ok skoro wynik mieści się w normie. I jak z tym walczyć?

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • A może by... Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 09:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agniecha, świetnie że tempka odbiła wreszcie. Miło popatrzeć teraz na Twój wykres :). U mnie dziś nieznaczny wzrost bo z 36,94 na 36,99 - 37,06 (zrobiłam dwa pomiary i nie wiem który jest prawdziwy - wpisałam niższy). Osobiście czuję się rozpalona trochę i jak się już obudziłam to doszłam do przekonania, że temperatura będzie wysoko. Oby tak się trzymała jeszcze kilka tygodni, a nie jak znam życie koło przyszłego piątku popikuje w dół :(

50c1a0bd9a.png
    34bw43r83m4ak79s.png
  • Karolina90 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 09:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My dzisiaj tez mamy imprezę andrzejowa

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 listopada 2016, 09:28

👶 1.03.2023 synek 💓
    VIII - FET 4.2.1
    💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
    27 dpt ❤️

👶 30.05.2021 synek 💓
    IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
    💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
    22dpt ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2016, 09:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina90 wrote:
    My dzisiaj tez mamy imprezę andrzejowa

Czyli noc szaleństwa się szykuje :D

• suri2016 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 09:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga no właśnie ja też chyba czułam owulację wczoraj rano, a niestety temperatura nie poszła jeszcze w górę, wręcz jest niższa niż wczoraj rano. Ale z tego co czytałam, to nawet 2 dni po owulacji może chyba pójść w górę? No nie wiem, nie wywróżymy niestety:):) najlepszym potwierdzeniem owulacji będą piękne 2 czerwone krechy na teście!:)

U nas też dzisiaj kilkoro gości, ale powiem Wam, że po ponad tygodniowym systematycznym piciu wina, chyba dzisiaj nie dam rady już wlać w siebie dużej ilości:):) Pozostanę chyba przy 2-3 kieliszkach:) W Warszawie piękna pogoda, świeci słoneczko, przesyłam Wam go trochę na dobry początek dnia.

Kaczorek a jak u Ciebie, ruszyło się coś może? Ja na Twoim miejscu spróbowałabym chyba pójść jeszcze do innego lekarza i jednak udać się do szpitala, wiem, że to ciężkie, ale miałabyś to szybciej za sobą..

Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2016, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    suri2016 wrote:
    Aga no właśnie ja też chyba czułam owulację wczoraj rano, a niestety temperatura nie poszła jeszcze w górę, wręcz jest niższa niż wczoraj rano. Ale z tego co czytałam, to nawet 2 dni po owulacji może chyba pójść w górę? No nie wiem, nie wywróżymy niestety:):) najlepszym potwierdzeniem owulacji będą piękne 2 czerwone krechy na teście!:)

U nas też dzisiaj kilkoro gości, ale powiem Wam, że po ponad tygodniowym systematycznym piciu wina, chyba dzisiaj nie dam rady już wlać w siebie dużej ilości:):) Pozostanę chyba przy 2-3 kieliszkach:) W Warszawie piękna pogoda, świeci słoneczko, przesyłam Wam go trochę na dobry początek dnia.

Kaczorek a jak u Ciebie, ruszyło się coś może? Ja na Twoim miejscu spróbowałabym chyba pójść jeszcze do innego lekarza i jednak udać się do szpitala, wiem, że to ciężkie, ale miałabyś to szybciej za sobą..

Chetnie przygarne chociaz promyczek :) w krakowie szaro, buro i mgliście a ja niestety w pracy jeszcze jakies 2h...

• MamaFabianka Ekspertka

Wysłany: 26 listopada 2016, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dziś już mialam impreze w nocy. Mały mi zachorowal i pół nocy dal popalić cos czuje ze to sie skonczy na pogotowiu. A ja dla odmiany silny ból podbrzusza a okres dopiero za jakies 10dni. My kobiety to jednak mamy przechlapane. Miłej soboty dziewczyny

Fabian 06.2014
    Dwa aniołki 02.2017 06.2017 [*]
  • suri2016 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aga dasz radę, zawsze każda zajmująca czynność skraca czas do tesowania;)

Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • Kakariki Przyjaciółka

Wysłany: 26 listopada 2016, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ehh a u mnie chyba cykl bez owulacji jednak się szykuje. We wtorek miałam zastrzyk z ovitrell i oststnio owulka po 3 dniach (za każdym razem przy owulacji i po piekły mnie sutki) a teraz cisza. Totalnie nic. Od jutra duphaston...Chyba bez szans w tym miesiącu na cud :(

tb73qps6lg98j7jv.png
  • suri2016 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 10:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kakariki a jak Twoja temp? Ja właśnie też we wtorek miałam zastrzyk z ovitrelle i wczoraj nawet chyba czułam, że mam owu, ale temp dzisiaj spadła... więc sama nie wiem. To mój pierwszy cykl z ovitrelle i jeszcze nie ogarniam..

Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 26 listopada 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Suri racja :D aczkolwiek wolała by, się ogarniać na wieczór chce się całkowicie odpicować, żeby M oczy wyszły :D

Kakariki kazdy cykl jest inny nie ma co porownywac :p

• Kaczorka Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nic się nie ruszyło. Poczekam jeszcze do następnej wizyty. Chyba wolałabym nie iść do szpitala.
    Jak byłam rok temu na laparoskopii to leżałam na sali z kobietami z rakiem macicy i to dopiero było tak dołujące. Nie chciałabym znów tak wylądować. Albo jeszcze gorzej - na jednej sali z kobietami w ciąży.

Alicja <3
    eec7d99fbc.png
    Oleńka <3
    dbdedccc68.png
  • suri2016 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 10:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    uuu, no to super:):) jestem za! Trzeba dbać o takie rzeczy, szczególnie w okresie kiedy się stara o dziecko, żeby nadal była ta namiętność:) Zrób się na bóstwo :)

Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
  • suri2016 Autorytet

Wysłany: 26 listopada 2016, 10:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaczorka trzymam kciuki żeby jednak samo się wcześniej ruszyło...Wiem o czym piszesz, jak ja ostatnio leżałam z ciążą pozamaciczną to ze mną na sali była świeża mama bliźniaków i cały czas coś o nich opowiadała. Rozumiem, że się cieszyła, ale nie ułatwiało mi to całej sprawy...

Czekamy na córeczkę <3
    7v8rqqmz6q1tpn76.png
‹‹ 56 57 58 59 60 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ