Świąteczne testowanie (grudzień)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyCo sądzicie o takim wyniku? Wiem, że po jakimś czasie mogą zachodzić reakcje chemiczne w teście, ale ta biała kreska pojawiła się w przeciągu 1 min. Teraz chciałam zobaczyć czy może stanie się bardziej kolorowa, ale jest cały czas biała. Dodam, że inny test cały czas jest negatywny, bez jakichkolwiek kresek.
Nie wiem, czy to jakiś felerny test..
https://zapodaj.net/991d0475ef3e0.jpg.html -
Moja córka to będzie Gabrysia, a syn Aleksander
Ewcia88 lubi tę wiadomość
👶 1.03.2023 synek 💓
VIII - FET 4.2.1
💉7dpt-54.7; 9 dpt-110; 12dpt-382; 14dpt-927
27 dpt ❤️
👶 30.05.2021 synek 💓
IX 2020 - ICSI - ET 5.1.1
💉7dpt-83.4; 9 dpt-218; 12 dpt-1104
22dpt ❤️ -
Aneczka... to jest negatyw niestety, widać biały pasek, który powinien się po prostu zabarwić w razie ciąży... Ale nie poddawaj się, może jeszcze za wcześnie na test?
Ewcia88 lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
HSG- prawy jajowód drożny
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
Aneczkaa87 wrote:Co sądzicie o takim wyniku? Wiem, że po jakimś czasie mogą zachodzić reakcje chemiczne w teście, ale ta biała kreska pojawiła się w przeciągu 1 min. Teraz chciałam zobaczyć czy może stanie się bardziej kolorowa, ale jest cały czas biała. Dodam, że inny test cały czas jest negatywny, bez jakichkolwiek kresek.
Nie wiem, czy to jakiś felerny test..
https://zapodaj.net/991d0475ef3e0.jpg.html
Tez taki kiedys mialam, niestety to negatyw.. ale pamietaj, poki krew nas nie zaleje, póty jest nadzieja!suri2016, kaha, Klara Wysocka lubią tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki) -
Agniechaaaa wrote:My mamy juz wybrane imiona:
Dziewczynka Pola
Synej Cezary
Dla mnie ten rok tezvjest nieprzychylny ale mam nadzieje, ze grudzien mi go wynagrodzi
Nie wierzę, moja też Polka będzie!!!3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualnysuri2016 wrote:Kaha nic się nie przejmuj, ja też walczę z uciążliwym polipem, pojawia się i znika w obrazie usg jak mu się podoba. Dowiedziałam się o jego istnieniu we wrześniu i wtedy lekarka powiedziała, że marne mam szansę na ciążę dopóki się go nie pozbędziemy, więc odpuściłam...i w ciążę zaszłam, pozamaciczną niestety, ale polip raczej nie miał nic do tego. Teraz skurczybyk pojawił się znowu, ale żeby nie tracić bezsensownie cyklu (było już za późno na usunięcie go w tym miesiącu) lekarz podał mi ovitrelle i powiedział: "Seks nic nie kosztuje, może akurat zajdzie Pani w ciążę" hihi a jeśli nie uda się w tym cyklu, to po prostu w połowie grudnia go usunę (najbardziej optymalny czas to między 8 a 12 dc). Głowa do góry, pokonamy razem te dziadostwa!!!
suri2016 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Suri mówiłam jestrsmy takie podobne
Aga, to musi być znak, chyba dwie Polki się pojawią w sierpniowym wątkuWiadomość wyedytowana przez autora: 29 listopada 2016, 12:04
bertha lubi tę wiadomość
3 cs- cp, lewy jajowód usunięty
Czekamy na córeczkę
-
nick nieaktualny
-
Ja dla dziewczynki chciałabym jak już wspominałam Zuzię a synek myślę nad Stasiem ale tutaj mam większy dylemat. Zobaczymy, chociaż powiem szczerze że córeczka jeszcze za dziecka była moim marzeniem i mam nadzieję że pierwsza będzie córcia a drugi synek.
-
nick nieaktualnysuri2016 wrote:Aga, to musi być znak, chyba dwie Polki się pojawią w sierpniowym wątku
Ale by było cudownie !!!
Dziewczyny zaponilama Wam opowiedziec moj dzisiejszy pokrecony sen. Snilo mi sie ze mialam cudnego synka z ktorym mieszkalam w wierzy i ukrywalusmy sie tam, bo ktos chcial go skrzywdzic ta luteina zaprowadzi mnie prosto do kobierzynaKlara Wysocka, suri2016 lubią tę wiadomość
-
Ja właśnie zawsze chciałam mieć chłopaka.
Infantylnie tłumaczę to w ten sposób, że chłopakowi, to się kupi trzy pary jeansów na cały rok i dwie pary air maxów i z głowy a dziewczynom to trzeba te opaski, torebki, sukienki, rajstopki... To chyba nie na moją głowę
No... Ale skoro już to napisałam (na głos powiedziałam ) to pewnie będę mieć trzy córybertha, kaha, Magoffi lubią tę wiadomość
IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
kaha wrote:"nie jestem w ciązy aż tak bardzo" Bertha rozwaliłaś mnie hahahaha
U mnie będzie Julia albo Juliankaha lubi tę wiadomość
https://www.facebook.com/akupunkturaBertha/
Rocznik 81, 0 dzieci, 1 aniołek, starania od 2014
Immuno-agresywna, MTHFR A i C, pai1 - hetero, plemniki lepkość ++ i 0% msome w 1gr.
2xiui, 3xivf (2 zarodki)