Test ciążowy przed @
-
WIADOMOŚĆ
-
Evvee27 wrote:Ja przed owulacja zawsze dramat miałam a przed @ Ok było a w tym msc wyjątkowo brzydka cerę mam i strasznie dużo sebum
Co jest ciulowe bo jestem kosmetologiem i No średnia reklama 😂Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Evvee27 wrote:Ja przed owulacja zawsze dramat miałam a przed @ Ok było a w tym msc wyjątkowo brzydka cerę mam i strasznie dużo sebum
Co jest ciulowe bo jestem kosmetologiem i No średnia reklama 😂
Haha no to możesz zaprezentować na sobie skuteczność zabiegów 😊
-
Evvee27 wrote:Jaka młodziutka 🥹Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:Niby młodziutka a już mam 2 teczki wyników badań i historii leczenia 🙈z czego 3/4 dotyczy właśnie spraw związanych ze staraniami
-
Wiki_26 wrote:To wszystko takie skomplikowane jest , tu lekarze gadają że wszystko jest okej , człowiek luzuje jak może czerpie przyjemności z stosunku ile się da , przychodzi ten wyczekiwany moment czy się udało... kolejne rozczarowanie, dobiegnie dlaczego znowu nie wyszło skoro wszystko jest okej ... I tak w kółko, czemu nie tym razem 🥺🥺🥺
Alkoholicy z pod sklepu mogą spłodzićz 20 dzieci a człowiek normalny zdrowy musi każdy miesiąc przezywać bo jedno z marzeń nie może się zrealizować 😫Hania2010 lubi tę wiadomość
-
Wiki_26 wrote:To wszystko takie skomplikowane jest , tu lekarze gadają że wszystko jest okej , człowiek luzuje jak może czerpie przyjemności z stosunku ile się da , przychodzi ten wyczekiwany moment czy się udało... kolejne rozczarowanie, dobiegnie dlaczego znowu nie wyszło skoro wszystko jest okej ... I tak w kółko, czemu nie tym razem 🥺🥺🥺Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Avonid wrote:Piękna data na testowanie ❤ oby przyniosła Ci dużo szczęścia ❤Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Ja też dostałam teraz takich skurczy w podbrzuszu,nawet podczas okresu nigdy takich mocnych nie miałam. Nie wiem czy mnie okres wcześniej nie dopadnie. Termofor poszedł w ruch.
Leżę z chłopem i tak sobie gadam że znowu nie tym razem bo już coś się dzieje a on mnie pociesza i mówi że przecież jeszcze z ciebie krew nie leci więc nic straconego a jak nie teraz to za miesiąc a starania przecież takie przyjemne.
Jak dobrze że on tak do tego podchodzi i pogadać z nim mogę ❤️Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Ja też dostałam teraz takich skurczy w podbrzuszu,nawet podczas okresu nigdy takich mocnych nie miałam. Nie wiem czy mnie okres wcześniej nie dopadnie. Termofor poszedł w ruch.
Leżę z chłopem i tak sobie gadam że znowu nie tym razem bo już coś się dzieje a on mnie pociesza i mówi że przecież jeszcze z ciebie krew nie leci więc nic straconego a jak nie teraz to za miesiąc a starania przecież takie przyjemne.
Jak dobrze że on tak do tego podchodzi i pogadać z nim mogę ❤️
Kochane te chłopy ❤ mój też bardzo się stara mnie wspierać swoim podejściem. Chociaz czasem wydaje mi się że nie chce pokazać przy mnie jak go rusza ta jedna kreska na teście.
Długo się staracie?
PS ja swoje 25 skończyłam w kwietniu 🤭
-
Avonid wrote:Kochane te chłopy ❤ mój też bardzo się stara mnie wspierać swoim podejściem. Chociaz czasem wydaje mi się że nie chce pokazać przy mnie jak go rusza ta jedna kreska na teście.
Długo się staracie?
PS ja swoje 25 skończyłam w kwietniu 🤭
Przez to że tak długo się już staramy to przestałam właśnie szukać objawów przed okresem i wykonywać testy bo to tylko był dla mnie dodatkowy stres.Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Witam jestem tu nowa jestem mamą po dwóch CC
Ale nie o to chodzi
Kochałam się z mężem według kalendarza dzień po owulacji śluz był lepki przejrzysty białko jajka , dokładnie 12.05 test wychodzi negatywny z krwi beta robiona 18.05 wynik <2.3 ml/U według kalendarza miesiączkę powinnam dostać za 4 dni. Czy jest szansa że wyjdzie jeszcze test pozytywny czy już nie mam co liczyć na ciążę ?? Dodam że od tamtego tygodnia po stosunku boli mnie jak na okres kuje mnie od czasu do czasu nie cały czas . Dzień po sexie jeszcze był śluz a już potem nie było śluzu . Miałam przez parę dni wrażenie jak by nie trzymanie moczu tak ciągle czułam się mokra bez plam , teraz tego nie mam co sądzicie -
Basia1234 wrote:Witam jestem tu nowa jestem mamą po dwóch CC
Ale nie o to chodzi
Kochałam się z mężem według kalendarza dzień po owulacji śluz był lepki przejrzysty białko jajka , dokładnie 12.05 test wychodzi negatywny z krwi beta robiona 18.05 wynik <2.3 ml/U według kalendarza miesiączkę powinnam dostać za 4 dni. Czy jest szansa że wyjdzie jeszcze test pozytywny czy już nie mam co liczyć na ciążę ?? Dodam że od tamtego tygodnia po stosunku boli mnie jak na okres kuje mnie od czasu do czasu nie cały czas . Dzień po sexie jeszcze był śluz a już potem nie było śluzu . Miałam przez parę dni wrażenie jak by nie trzymanie moczu tak ciągle czułam się mokra bez plam , teraz tego nie mam co sądzicie
Ja miałam negatywne testy owulacyjne w tym miesiącu. Owulacja się jednak odbyła bo była potwierdzona co do dnia na monitoringu u ginekologa. Śluz białko jaja wystąpił u mnie ostatni raz dzień po potwierdzonej owulacji
Jeśli okres nie przyjdzie to testuj jeszcze raz❤️ trzymam kciuki 🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 21 maja 2023, 20:57
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:Ja też dostałam teraz takich skurczy w podbrzuszu,nawet podczas okresu nigdy takich mocnych nie miałam. Nie wiem czy mnie okres wcześniej nie dopadnie. Termofor poszedł w ruch.
Jak dobrze że on tak do tego podchodzi i pogadać z nim mogę ❤️
Jedynie co mu mówiłam że brzuch mnie inaczej boli , to odrazu poratował przytulasem , herbatką i tabletką 🥰