Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test ciążowy przed @
Odpowiedz

Test ciążowy przed @

Oceń ten wątek:
  • Agata98 Autorytet

Wysłany: 21 maja 2023, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki_26 wrote:
    Ja na chwilę obecną nie mówię swojemu nic 🙈 chce żeby miał niespodzianke o ile ta nadejdzie ❤️ bo za każdym razem widzę jak to przeżywa i nie chce go niepotrzebnie nakręcać 🥺 już wystarczy że ja wariuje.
    Jedynie co mu mówiłam że brzuch mnie inaczej boli , to odrazu poratował przytulasem , herbatką i tabletką 🥰
    Nie noy dużo ze sobą rozmawiamy bo inaczej ja bym zwariowała. A jednak ciężko nie pamiętać o staraniach skoro u mnie cała apteka w domu 😂a od sierpnia jeśli się nie uda do tego czasu to będzie jeszcze więcej 😁 takżey rozmawiamy i wolę żeby wiedział od razu że nic z tego niż ma czekać tak jak ja i się męczyć

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
    -badania podstawowe w normie

On♂️:
    -wszystkie badania w normie

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Basia1234 Znajoma

Wysłany: 22 maja 2023, 04:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A mam pytanie czy ktoś miał takie objawy jak na okres ból brzucha. A okazało się że jest w ciąży ??
    Dziś w nocy miałam takie bóle mocniejsze jak bym miała Zaraz dostać okres a dopiero planowany okres mam mieć za 3 dni o ile dostanę .

• Wiki_26 Koleżanka

Wysłany: 22 maja 2023, 06:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia1234 wrote:
    A mam pytanie czy ktoś miał takie objawy jak na okres ból brzucha. A okazało się że jest w ciąży ??
    Dziś w nocy miałam takie bóle mocniejsze jak bym miała Zaraz dostać okres a dopiero planowany okres mam mieć za 3 dni o ile dostanę .

Ja mam trochę inne objawy niż na okres , bardziej bym powiedziała że utrzymują się dłużej , co jedynie piersi mnie bolały na okres a teraz nic mogę skakać latać i nic mi nie jest , a przy okresie najmniejszy dotyk sprawiał ból 🙈🙈

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2023, 06:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki_26 wrote:
    Ja mam trochę inne objawy niż na okres , bardziej bym powiedziała że utrzymują się dłużej , co jedynie piersi mnie bolały na okres a teraz nic mogę skakać latać i nic mi nie jest , a przy okresie najmniejszy dotyk sprawiał ból 🙈🙈
    Ja mam przyciemnione brodawki i powiększona otoczka .. ja nwm 😫

• Wiki_26 Koleżanka

Wysłany: 22 maja 2023, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czy u którejś z was występuje lekkie nie trzymanie moczu ?? U mnie to jakaś masakra 🤦🏼‍♀️ tylko mi się zachce siusiu i już bym musiała być w toalecie, i co najdziwniejsze w nocy też muszę wstać co wcześniej nie miało miejsca 🙈🙈🙈🙈

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2023, 09:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki_26 wrote:
    Czy u którejś z was występuje lekkie nie trzymanie moczu ?? U mnie to jakaś masakra 🤦🏼‍♀️ tylko mi się zachce siusiu i już bym musiała być w toalecie, i co najdziwniejsze w nocy też muszę wstać co wcześniej nie miało miejsca 🙈🙈🙈🙈
    Ja bardzo dużo pije więc nawet nie zauważe czy może częstomocz spowodowany jest wczesną ciążą 😁 potrafię wypić 4-5 litrów płynów dziennie i standardem jest u mnie wstawanie koło 2-3 w nocy do toalety ale u ciebie jeśli nie pijesz więcej niż dotychczas to kto wie 🙈

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm
    -💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9

On♂️:

Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️
  • Wiki_26 Koleżanka

Wysłany: 22 maja 2023, 11:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    Ja bardzo dużo pije więc nawet nie zauważe czy może częstomocz spowodowany jest wczesną ciążą 😁 potrafię wypić 4-5 litrów płynów dziennie i standardem jest u mnie wstawanie koło 2-3 w nocy do toalety ale u ciebie jeśli nie pijesz więcej niż dotychczas to kto wie 🙈
    No ja właśnie tak sobie pije 😂😂

Sylwi321 lubi tę wiadomość

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2023, 11:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki_26 wrote:
    No ja właśnie tak sobie pije 😂😂
    Kiedy znowu będziesz testować?😁

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Avonid Koleżanka

Wysłany: 22 maja 2023, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Evvee27 wrote:
    Ja mam przyciemnione brodawki i powiększona otoczka .. ja nwm 😫

I co, pojechałaś dzisiaj powtórzyć betę?

• Avonid Koleżanka

Wysłany: 22 maja 2023, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny na spokojnie z tymi objawami. U mnie w kwietniu był wodnisty śluz, ból piersi od owulacji, ból miesiączkowy caly tydzień przed okresem i nic tego nie wyszło (a NIGDY wcześniej takich objawów nie mialam) :( mam oczywiście nadzieję że u was bedzie inaczej i życzę wam tego całym serduszkiem.. ale mnie to poprostu psychicznie załamało (byłam wrecz pewna tej ciąży) więc wolę uprzedzić że takie cyrki bez ciąży też są możliwe :(

W tym nie wiem nawet kiedy mialam owulacje, kompletnie olałam temat bo czułam że muszę odpocząć. Uprawialiśmy sex bez skupiania się na dniach. Objawów nie mam totalnie żadnych 😅 Nic. Zobaczymy co z tego wyjdzie 🤷‍♀️ @ powinna pojawić się za tydzień wg aplikacji 28go, wg mnie 29go maja.

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2023, 12:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avonid wrote:
    Dziewczyny na spokojnie z tymi objawami. U mnie w kwietniu był wodnisty śluz, ból piersi od owulacji, ból miesiączkowy caly tydzień przed okresem i nic tego nie wyszło (a NIGDY wcześniej takich objawów nie mialam) :( mam oczywiście nadzieję że u was bedzie inaczej i życzę wam tego całym serduszkiem.. ale mnie to poprostu psychicznie załamało (byłam wrecz pewna tej ciąży) więc wolę uprzedzić że takie cyrki bez ciąży też są możliwe :(

W tym nie wiem nawet kiedy mialam owulacje, kompletnie olałam temat bo czułam że muszę odpocząć. Uprawialiśmy sex bez skupiania się na dniach. Objawów nie mam totalnie żadnych 😅 Nic. Zobaczymy co z tego wyjdzie 🤷‍♀️ @ powinna pojawić się za tydzień wg aplikacji 28go, wg mnie 29go maja.
    Właśnie o to chodzi. Ja też nie zwracam uwagi już na nic. Jedyne co to ten ból podbrzusza. Wczoraj chwyciło mocno i już myślałam że okres będzie wcześniej a dzisiaj już cisza. Co ma być to będzie 😁 zostały mi 4 dni do testu więc jakoś wytrzymam. Wolę się miło zaskoczyć niż rozczarować

Avonid lubi tę wiadomość

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Wiki_26 Koleżanka

Wysłany: 22 maja 2023, 13:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja teraz to cierpliwie czekam na okres , bo jak narazie tylko jeden dzień ma poślizgu a takie gdybanie to wcale dobrze nie służy, miałam nawet dzisiaj test zrobić, ale sobie odpuściłam , nie przyjdzie @ tydzień to wtedy zrobię 😀

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2023, 13:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiki_26 wrote:
    Ja teraz to cierpliwie czekam na okres , bo jak narazie tylko jeden dzień ma poślizgu a takie gdybanie to wcale dobrze nie służy, miałam nawet dzisiaj test zrobić, ale sobie odpuściłam , nie przyjdzie @ tydzień to wtedy zrobię 😀
    A masz jakieś wahania między cyklami?
    Ja mam cykle 28-32 dni więc nauczyłam się żeby jednak testować tego 32 dnia cyklu bo tak to też później rozczarowanie a człowiek nie myśli o tym że przecież raz cykl może być 28 dni a kolejny np 31 i w tym 28 dniu test może nie wyjść

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Evvee27 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2023, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avonid wrote:
    I co, pojechałaś dzisiaj powtórzyć betę?
    Nie, odpuściłam sobie :)
    Czekam na jutro aż przyjdzie progesteron
    W czwartek mam okres dostać wiec jak bie przyjdzie to zatestuje .
    Troszkę mi ściemniały brodawki i się nastawiłam już na ciąże ale koniec końców dziś dałam na luz 😊

7-go czerwca mam gina wtedy tez wypada mi owulka wiec sprawdzę podwozie i jajo za jednym zamachem

Avonid lubi tę wiadomość

• Agata98 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2023, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mi brodawki ściemniały dopiero w 6tc
    Okresu nie będzie to wtedy testuj jeszcze raz ❤️
    Póki co serio daj sobie na luz bo stres nie służy, potrafi później namieszać, opóźnić,przestawić cały cykl.
    Uwierz mi lepiej czekać na spokojnie i miło się zaskoczyć testem czy betą niż się rozczarować ❤️

Ona♀️:
    -PCOS
    -Cukrzyca typ 2
    -Hiperandrogenizm

On♂️:

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2023, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Avonid wrote:

No to dokładnie miałam teraz takiej objawy jak ty w kwietniu. I też czuje dzisiaj że napewno przyjdzie malpiszon.

preg.png
    age.png
  • Wiki_26 Koleżanka

Wysłany: 22 maja 2023, 16:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Agata98 wrote:
    A masz jakieś wahania między cyklami?
    Ja mam cykle 28-32 dni więc nauczyłam się żeby jednak testować tego 32 dnia cyklu bo tak to też później rozczarowanie a człowiek nie myśli o tym że przecież raz cykl może być 28 dni a kolejny np 31 i w tym 28 dniu test może nie wyjść

Ja przez ostatni czas miałam jak w zegarku 30dn i jnawet się ostatnio śmiałam że godzina ta sama 😂 teraz mnie tylko te objawy zaskoczyły , bo zawsze to samo było.
    Wcześniej trochę tego poślizgu było 2-3 dni

• Basia1234 Znajoma

Wysłany: 22 maja 2023, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej jutro będzie 2 dni do okresu jak zrobię test z moczu jutro będzie już wiarygodny wynik ?? Czy dopiero wiarygodny jest w dniu miesiączki ??

• Joan31 Autorytet

Wysłany: 22 maja 2023, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Basia1234 wrote:
    Hej jutro będzie 2 dni do okresu jak zrobię test z moczu jutro będzie już wiarygodny wynik ?? Czy dopiero wiarygodny jest w dniu miesiączki ??
    Mi w ciąży wyszła 3 dni przed terminem @ już blada druga kreska. Synuś ma roczek więc jak najbardziej wiarygodna😊

preg.png
    age.png
  • Basia1234 Znajoma

Wysłany: 22 maja 2023, 18:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety dziś wyszła kreska jedna więc chyba nie ma szans na ciążę ☹️

‹‹ 2 3 4 5 6
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ