Test ciążowy przed @
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiki_26 wrote:Ja na chwilę obecną nie mówię swojemu nic 🙈 chce żeby miał niespodzianke o ile ta nadejdzie ❤️ bo za każdym razem widzę jak to przeżywa i nie chce go niepotrzebnie nakręcać 🥺 już wystarczy że ja wariuje.
Jedynie co mu mówiłam że brzuch mnie inaczej boli , to odrazu poratował przytulasem , herbatką i tabletką 🥰Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Basia1234 wrote:A mam pytanie czy ktoś miał takie objawy jak na okres ból brzucha. A okazało się że jest w ciąży ??
Dziś w nocy miałam takie bóle mocniejsze jak bym miała Zaraz dostać okres a dopiero planowany okres mam mieć za 3 dni o ile dostanę .
Ja mam trochę inne objawy niż na okres , bardziej bym powiedziała że utrzymują się dłużej , co jedynie piersi mnie bolały na okres a teraz nic mogę skakać latać i nic mi nie jest , a przy okresie najmniejszy dotyk sprawiał ból 🙈🙈 -
Wiki_26 wrote:Ja mam trochę inne objawy niż na okres , bardziej bym powiedziała że utrzymują się dłużej , co jedynie piersi mnie bolały na okres a teraz nic mogę skakać latać i nic mi nie jest , a przy okresie najmniejszy dotyk sprawiał ból 🙈🙈
-
Wiki_26 wrote:Czy u którejś z was występuje lekkie nie trzymanie moczu ?? U mnie to jakaś masakra 🤦🏼♀️ tylko mi się zachce siusiu i już bym musiała być w toalecie, i co najdziwniejsze w nocy też muszę wstać co wcześniej nie miało miejsca 🙈🙈🙈🙈Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:Ja bardzo dużo pije więc nawet nie zauważe czy może częstomocz spowodowany jest wczesną ciążą 😁 potrafię wypić 4-5 litrów płynów dziennie i standardem jest u mnie wstawanie koło 2-3 w nocy do toalety ale u ciebie jeśli nie pijesz więcej niż dotychczas to kto wie 🙈
Sylwi321 lubi tę wiadomość
-
Wiki_26 wrote:No ja właśnie tak sobie pije 😂😂Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Dziewczyny na spokojnie z tymi objawami. U mnie w kwietniu był wodnisty śluz, ból piersi od owulacji, ból miesiączkowy caly tydzień przed okresem i nic tego nie wyszło (a NIGDY wcześniej takich objawów nie mialam) mam oczywiście nadzieję że u was bedzie inaczej i życzę wam tego całym serduszkiem.. ale mnie to poprostu psychicznie załamało (byłam wrecz pewna tej ciąży) więc wolę uprzedzić że takie cyrki bez ciąży też są możliwe
W tym nie wiem nawet kiedy mialam owulacje, kompletnie olałam temat bo czułam że muszę odpocząć. Uprawialiśmy sex bez skupiania się na dniach. Objawów nie mam totalnie żadnych 😅 Nic. Zobaczymy co z tego wyjdzie 🤷♀️ @ powinna pojawić się za tydzień wg aplikacji 28go, wg mnie 29go maja. -
Avonid wrote:Dziewczyny na spokojnie z tymi objawami. U mnie w kwietniu był wodnisty śluz, ból piersi od owulacji, ból miesiączkowy caly tydzień przed okresem i nic tego nie wyszło (a NIGDY wcześniej takich objawów nie mialam) mam oczywiście nadzieję że u was bedzie inaczej i życzę wam tego całym serduszkiem.. ale mnie to poprostu psychicznie załamało (byłam wrecz pewna tej ciąży) więc wolę uprzedzić że takie cyrki bez ciąży też są możliwe
W tym nie wiem nawet kiedy mialam owulacje, kompletnie olałam temat bo czułam że muszę odpocząć. Uprawialiśmy sex bez skupiania się na dniach. Objawów nie mam totalnie żadnych 😅 Nic. Zobaczymy co z tego wyjdzie 🤷♀️ @ powinna pojawić się za tydzień wg aplikacji 28go, wg mnie 29go maja.Avonid lubi tę wiadomość
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Wiki_26 wrote:Ja teraz to cierpliwie czekam na okres , bo jak narazie tylko jeden dzień ma poślizgu a takie gdybanie to wcale dobrze nie służy, miałam nawet dzisiaj test zrobić, ale sobie odpuściłam , nie przyjdzie @ tydzień to wtedy zrobię 😀
Ja mam cykle 28-32 dni więc nauczyłam się żeby jednak testować tego 32 dnia cyklu bo tak to też później rozczarowanie a człowiek nie myśli o tym że przecież raz cykl może być 28 dni a kolejny np 31 i w tym 28 dniu test może nie wyjśćOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Avonid wrote:I co, pojechałaś dzisiaj powtórzyć betę?
Czekam na jutro aż przyjdzie progesteron
W czwartek mam okres dostać wiec jak bie przyjdzie to zatestuje .
Troszkę mi ściemniały brodawki i się nastawiłam już na ciąże ale koniec końców dziś dałam na luz 😊
7-go czerwca mam gina wtedy tez wypada mi owulka wiec sprawdzę podwozie i jajo za jednym zamachemAvonid lubi tę wiadomość
-
Mi brodawki ściemniały dopiero w 6tc
Okresu nie będzie to wtedy testuj jeszcze raz ❤️
Póki co serio daj sobie na luz bo stres nie służy, potrafi później namieszać, opóźnić,przestawić cały cykl.
Uwierz mi lepiej czekać na spokojnie i miło się zaskoczyć testem czy betą niż się rozczarować ❤️Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Avonid wrote:Dziewczyny na spokojnie z tymi objawami. U mnie w kwietniu był wodnisty śluz, ból piersi od owulacji, ból miesiączkowy caly tydzień przed okresem i nic tego nie wyszło (a NIGDY wcześniej takich objawów nie mialam) mam oczywiście nadzieję że u was bedzie inaczej i życzę wam tego całym serduszkiem.. ale mnie to poprostu psychicznie załamało (byłam wrecz pewna tej ciąży) więc wolę uprzedzić że takie cyrki bez ciąży też są możliwe
W tym nie wiem nawet kiedy mialam owulacje, kompletnie olałam temat bo czułam że muszę odpocząć. Uprawialiśmy sex bez skupiania się na dniach. Objawów nie mam totalnie żadnych 😅 Nic. Zobaczymy co z tego wyjdzie 🤷♀️ @ powinna pojawić się za tydzień wg aplikacji 28go, wg mnie 29go maja. -
Agata98 wrote:A masz jakieś wahania między cyklami?
Ja mam cykle 28-32 dni więc nauczyłam się żeby jednak testować tego 32 dnia cyklu bo tak to też później rozczarowanie a człowiek nie myśli o tym że przecież raz cykl może być 28 dni a kolejny np 31 i w tym 28 dniu test może nie wyjść
Ja przez ostatni czas miałam jak w zegarku 30dn i jnawet się ostatnio śmiałam że godzina ta sama 😂 teraz mnie tylko te objawy zaskoczyły , bo zawsze to samo było.
Wcześniej trochę tego poślizgu było 2-3 dni
-
Basia1234 wrote:Hej jutro będzie 2 dni do okresu jak zrobię test z moczu jutro będzie już wiarygodny wynik ?? Czy dopiero wiarygodny jest w dniu miesiączki ??