Test ciążowy przed @
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiki_26 wrote:Ja przez ostatni czas miałam jak w zegarku 30dn i jnawet się ostatnio śmiałam że godzina ta sama 😂 teraz mnie tylko te objawy zaskoczyły , bo zawsze to samo było.
Wcześniej trochę tego poślizgu było 2-3 dniOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Evvee27 wrote:Jejuu ja dziś taki beznadziejny stresowy dzień, byłam u lekarza mam zapalenie nerek i antybiotyk na 5 dni 😫
Na dodatek znajoma dodała zdj ze mną gdzie jestem w samym body i nie chce go usunąć, muszę iść na policję z tym
A co do nerek to jak myślisz skąd te zapalenie mogło się wziąć u ciebie?Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:To co to za znajoma skoro nie chce usunąć zdjęcia wiedząc że nie zgadzasz się na jego publikację 🤦
A co do nerek to jak myślisz skąd te zapalenie mogło się wziąć u ciebie?
A ona nwm o co jej chodzi nawet masakra mam dola
Nie wiem przez co już dawno nie miałam problemów z nerkami 🥺 -
Evvee27 wrote:Poznałam ja jakiś czas temu później tak się kontakt urwał i mój mąż wyczaił to zdj na ig
A ona nwm o co jej chodzi nawet masakra mam dola
Nie wiem przez co już dawno nie miałam problemów z nerkami 🥺Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Agata98 wrote:To koniecznie zgłoś na policję. Nie można dodawać czyiś zdjęć bez jego zgody zwłaszcza w body czy bieliźnie 🤦
Wiesz ja byłam w toalecie z nią po jakiejś tam imprezie a ta cykla nam fotkę jak myłam ręce , nie sądziłam ze Doda gdziekolwiek to zdj 🥴Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2023, 21:48
-
Evvee27 wrote:Wiesz ja byłam w toalecie z nią po jakiejś tam imprezie a ta cykla nam fotkę jak myłam ręce , nie sądziłam ze Doda gdziekolwiek to zdj 🥴Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Hej mam pytanie czy ktoś testował się 2 dni przed okresem i test nie wykazał a w dniu miesiączki była widziana kreska druga ?? Bo ja już nie wiem czy jest szansa na ciążę czy już nie ma szans jak było u was ?? Kreska wychodzi jedna ale tak jak by chciała ta druga się pokazać a nie umie 🤔☹️ nie wiem czy moje oczy ja widzą czy nie 🤔🤔
-
Basia1234 wrote:Hej mam pytanie czy ktoś testował się 2 dni przed okresem i test nie wykazał a w dniu miesiączki była widziana kreska druga ?? Bo ja już nie wiem czy jest szansa na ciążę czy już nie ma szans jak było u was ?? Kreska wychodzi jedna ale tak jak by chciała ta druga się pokazać a nie umie 🤔☹️ nie wiem czy moje oczy ja widzą czy nie 🤔🤔
Wiedziałam o ciąży tylko dzięki badaniu z krwi 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2023, 18:24
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Basia1234 wrote:Agata a kiedy robiłaś test z krwi ? Kupiłam test który po 7 dniach od zapłodnienia pokazuje wynik . Zobaczymy jaki jutro wyjdzie dzień przed @ o ile nie wystawi do jutra . A jeśli wogole nie wystąpi w piątek idę na betę bo w tedy mam wolne .Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Basia1234 wrote:A ile miałaś bety?
Ale u każdej kobiety jest inna wartość bety. U jednej np. 12dpo będzie 120 a u drugiej 80. Wszystko zależy kiedy było zagnieżdżenie bo owulacja to jedno ale zagnieżdżenie jest między 6 a 12 dniem po owulacji więc różnie bywaOna♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Hej dziewczyny, mam podobny problem- okres spoznia się już 3 dzień, wczoraj zrobiłam test -negatywny.. popołudniu wysypała mi się opryszczka, dostalam jakiegoś przeziębienia mam zatkany nos i pobolewa mnie gardło, zawsze przed okresem już tydzień wcześniej bolą mnie piersi, głową, plecy - w tym cyklu nic... nie chciałam dzisiaj robić kolejnego testu żeby za bardzo nie szaleć w temacie ale strasznie mnie ta cala sytuacja zastanawia .... czy ktoś też tak miał?
-
Wiola21 wrote:Hej dziewczyny, mam podobny problem- okres spoznia się już 3 dzień, wczoraj zrobiłam test -negatywny.. popołudniu wysypała mi się opryszczka, dostalam jakiegoś przeziębienia mam zatkany nos i pobolewa mnie gardło, zawsze przed okresem już tydzień wcześniej bolą mnie piersi, głową, plecy - w tym cyklu nic... nie chciałam dzisiaj robić kolejnego testu żeby za bardzo nie szaleć w temacie ale strasznie mnie ta cala sytuacja zastanawia .... czy ktoś też tak miał?Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Basia1234 wrote:Hej niestety dostałam okres dzień wcześniej . Nie jestem w ciąży . Trudno ale w sumie dobrze bo mam ginekologa 7czerwca i dowiem się czy mogę bezpiecznie zajść w 3 ciążę . Po dwóch cesarkach. Jeśli da mi zielone światło to będziemy się starać 😃😃Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️