Test ciążowy przed @
-
WIADOMOŚĆ
-
Agata98 wrote:Idź na betę. Tam będzie wynik pewny na 100% ☺️Bo równie dobrze okres może się spóźnić przez przeziębienie
Wiem wiem, niestety na betę mogę iść dopiero w poniedziałek, z tym opóźnieniem z powodu grypy raczej mi nie pasuje, bo najpierw spóźnił mi się okres a dopiero później zachorowałam.... zdaję sobie sprawę że w moim przypadku na dwoje babka wróżyła, no nic -kolejny test zrobię w sobotę, zobaczymy- choć na okres raczej się nie zapowiada, nie mam żadnych typowych objawów pms a zawsze je miałam... -
Wiola21 wrote:Wiem wiem, niestety na betę mogę iść dopiero w poniedziałek, z tym opóźnieniem z powodu grypy raczej mi nie pasuje, bo najpierw spóźnił mi się okres a dopiero później zachorowałam.... zdaję sobie sprawę że w moim przypadku na dwoje babka wróżyła, no nic -kolejny test zrobię w sobotę, zobaczymy- choć na okres raczej się nie zapowiada, nie mam żadnych typowych objawów pms a zawsze je miałam...
Oczywiście życzę ci by była to upragniona ciąża ❤️ ale mimo wszystko poczekaj do kolejnego testu,jak ten będzie negatywny to idź na betę ☺️🥰Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
-badania podstawowe w normie
On♂️:
-wszystkie badania w normie
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Hejka 😊 przyszłam podzielić się z wami wiadomości co u mnie , no niestety dzisiaj zrobiłam kolejny test z porannego i wynik negatywy ...
Dzisiaj już jest 37dc i cisza.
Bóle ciągnące, takie kłucie w podbrzuszu dalej jest , doszedł uciążliwy ból w dole pleców i nic wieciej sie nie dzieje ....
Już nie pozostaje nic innego tylko czekać na @ ❤️ -
Wiki_26 wrote:Hejka 😊 przyszłam podzielić się z wami wiadomości co u mnie , no niestety dzisiaj zrobiłam kolejny test z porannego i wynik negatywy ...
Dzisiaj już jest 37dc i cisza.
Bóle ciągnące, takie kłucie w podbrzuszu dalej jest , doszedł uciążliwy ból w dole pleców i nic wieciej sie nie dzieje ....
Już nie pozostaje nic innego tylko czekać na @ ❤️
Ja jestem dzień przed miesiączką a ovufriend pokazuje mi że uzyskanie dzisiaj pozytywnego testu ciążowego to 35%
Nie każdej kobiecie testy wychodzą tak samo. Mi przy pierwszej ciąży nie wychodził do 5tc
Wiedziałam właśnie tylko dzięki becie😁
Także i ty zrób jak masz możliwość a jeśli wyjdzie negatywna czego ci nie życzę to musisz to skonsultować z lekarzem ❤️🥰Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 maja 2023, 08:12
Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
-💊Inofem, Ovulomed max, siofor 3x1000, kwas foliowy, miovelia nac, Wit. A, D, E, K, kwas Omega 3-6-9
On♂️:
Starania od 2 lat z przerwami po poronieniach oraz leczeniu, czekamy na⏸️ w 2023❤️ -
Agata98 wrote:A masz możliwość zrobienia bety?❤️
Ja jestem dzień przed miesiączką a ovufriend pokazuje mi że uzyskanie dzisiaj pozytywnego testu ciążowego to 35%
Nie każdej kobiecie testy wychodzą tak samo. Mi przy pierwszej ciąży nie wychodził do 5tc
Wiedziałam właśnie tylko dzięki becie😁
Także i ty zrób jak masz możliwość a jeśli wyjdzie negatywna czego ci nie życzę to musisz to skonsultować z lekarzem ❤️🥰 -
Wiki_26 wrote:No właśnie w tym tygodniu z betą się nie wyrobie , dopiero w następnym tygodniu, jak się nic nie zmieni ❤️Ona♀️:
-PCOS
-Cukrzyca typ 2
-Hiperandrogenizm
On♂️:
Aaaaah pomyślałam że warto jednak się podzielić tą informacją, razem w tym jesteśmy 😀❤️
-Ból piersi dziś zaczął dawać o sobie znać , najbardziej przy dotyku.
-Śluz jest taki jakby "śliski" ( sorry za określenie ) i dodatkowo jest rozciągliwy
- Bóle podbrzusza są ale tylko po jednej stronie i tak bardziej bym powiedziała że zlokalizowane w okolicy pachwiny
- Ból pleców jest , najbardziej uciążliwych gdy chodze , podczas leżenia jest spokój
No ale do sedna , zrobiłam test i są dwie kreski ⏸️ z tym że jedna blada ❤️❤️❤️❤️Avonid, Agata98 lubią tę wiadomość
-
Wiki_26 wrote:Aaaaah pomyślałam że warto jednak się podzielić tą informacją, razem w tym jesteśmy 😀❤️
-Śluz jest taki jakby "śliski" ( sorry za określenie ) i dodatkowo jest rozciągliwy
- Bóle podbrzusza są ale tylko po jednej stronie i tak bardziej bym powiedziała że zlokalizowane w okolicy pachwiny
- Ból pleców jest , najbardziej uciążliwych gdy chodze , podczas leżenia jest spokój
No ale do sedna , zrobiłam test i są dwie kreski ⏸️ z tym że jedna blada ❤️❤️❤️❤️
Gratuluję !!♥️ -
Wiki_26 wrote:Aaaaah pomyślałam że warto jednak się podzielić tą informacją, razem w tym jesteśmy 😀❤️
No ale do sedna , zrobiłam test i są dwie kreski ⏸️ z tym że jedna blada ❤️❤️❤️❤️
Gratuluję👩❤️👨🐈🐈⬛🐕
05.2023 - 💔
07.2023 - 💔
06.2024 - 🩵 -
Gratuluję 😊 -
Wiki_26 wrote:Oczywiście teraz będę się głowić do wizyty czy ten ból brzucha i pleców jest normalny .... 🤦🏼♀️ 🤷🏼♀️
Kurcze ja nie wiem jak tu zdjęcie dodać 🙈🙈🤨
Ból w pachwinach to jak najbardziej normalny objaw więzadła się rozciągają żeby było miejsce dla dzidziusia 😊
-