Test negatywny a ciąża?
-
WIADOMOŚĆ
-
PannaNikt! wrote:Jak to jest z mierzeniem temperatury? Na okres powinna spaść? A w ciąży podwyższona? Spóźnia mi się okres już 3 tydzień. test robiłam 15 lipca i negatyw
No to biegnij do apteki po kolejny. , jeżeli negatywny to koniecznie do ginekologa . Temp mierzy się codziennie rano przed wstaniem z łóżka o tej samej godzinie .Justek -
Justek wrote:Patrzę na tem swój wykres i powiem ci nie wiem co o nim myśleć , czy owulacja w ogóle była ?
Wiesz co, ciężko mi powiedzieć. Bez monitoringu nigdy nie ma pewności na 100 % -
Bez obserwacji to ciezko. Chociaz mnie to tak stresuje widze te niby piekne pecherzyki 2 kreske na tescie ovu a na ciazowym Wiecznie biel AZ bije po oczach. A jak trafi sie jakis felerny test I widze te cienie cenia to juz kurwica mnie szczela,bo przewaznie na drugi dzien znow bielStarania od 12.2017
Wysokie TSH -
MalaZnadzieja....wiem o czym mówisz, ja jutro mam zamiar siknąć i tak się boję tej bieli...miałam odżyć bez stymulacji i monitoringów, a stresuje się chyba jeszcze bardziej
-
Dla kogos kto naprawde pragnie dziecka to wszystko jest strasznie ciezkie. Trza sie wznosic I upadac. Czasem tez juz chce rzucic w cholere mowie w dupie to mam nie ide do lekarza, ale przewaznie na drugi dzien MI przechodziStarania od 12.2017
Wysokie TSH -
DZIEWCZYNY! zrobiłam dzisiaj rano test i wyszła druga kreska po około 1 minusie! słabsza niz kontrolna.
Test jest o czułości 10! Myślicie że mogę mieć nadzieję?
Tak jak mówiłam.. nie wiem kiedy jest pierwszy dzień spodziewanej miesiączki...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 sierpnia 2018, 06:43
-
Nieważne jaka kreska, ważne ze jest! Leć na betę!
U mnie za to biel, bieli....także czekam na okres, nie mam pojęcia skąd to spóźnienie oby to tylko opóźnienie owulacji, a nie jakaś torbiel... chyba jednak laparoskopia mi pisana. -
mother_to_be wrote:Jasne dam znać! Ale jest też takie coś ciąża biochemiczna. Więc tez nie chce się nakręcać
Ja bym na Twoim miejscu jeszcze poczekała z betą do piątku i zrobiła kolejny test w czwartek. Same badania nic nie zmienią a jeśli to wczesna ciąża to możesz się niepotrzebnie stresować niskim betaHcg.1 x CP
3 x poronienie (5tc, 6tc, 13tc)
ANA1 wątpliwe
Mutacja PAI-1
12.2020 IVF ostatnie podejście -
ef36 wrote:Ja bym na Twoim miejscu jeszcze poczekała z betą do piątku i zrobiła kolejny test w czwartek. Same badania nic nie zmienią a jeśli to wczesna ciąża to możesz się niepotrzebnie stresować niskim betaHcg.
Nie dam rady wytrzymac do piątku
Pędzę dzisiaj na betę, potem pędzę na betę w piątek. Jutro rano ponownie robię test z moczu, bo teoretycznie powinna kreska być wyraxniejsza niż dzisiaj zwłaszcza, że beta rośnie dość szybko. -
Wczoraj już nie dałam rady iść po test. W grudniu urodziłam dziecko. Okres pojawił mi się w marcu i był co miesiąc regularny. 4 lipca miałam ostatni okres. Zrobiłam test 15 sierpnia i negatywny. Tydzień po tym jak mi się spóźniał. Dzisiaj zmierzyłam temperaturę 37,11. Delikatnie pobolewa mnie podbrzusze i mam wrażliwe piersi. A okresu od 3 tygodni nie widać