X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test negatywny a ciąża?
Odpowiedz

Test negatywny a ciąża?

Oceń ten wątek:
  • Justek Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 16:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mother_to_be wrote:
    Idź na betę, beta Ci wszystko wyjąsni :)

Idź kup jeszcze jeden test innej firmy , siknij i zobaczymy co wyjdzie , ja zrobię jeszcze jutro

Justek
  • Justek Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 16:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dzisiaj mam 32 dzień cyklu okresu nie widać . Zrobiłam sobie rano kawę , siedze piję , raptem zaczęło mnie bolec tak jak drugiego dnia @ , strasznie ciągnęło pobiegłam do toalety - nic . Przed wyjściem do pracy dopadla mnie biegunka. Jadę sobie autem do pracy ( zajmuje mi to godzinę) znowu zaczęło ciągnąć - dojechałam i lecę znowu do toalety , znowu nic. Jajniki ciągną mnie od kilku dni czuje je jakiś czas i potem cisza . Śluz kremowy ale ilość znikoma . Piersi trochę większe ale nie bolą ani trochę . Jak zobaczycie moja @ to możecie powiedzieć żeby już nie robiła dobie jaj , jak ma przyjść to zapraszam a jak nie to niech spada :)

Justek
  • Justek Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 16:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jeszcze do tego temp dzisiaj spadla

Justek
  • mother_to_be Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 16:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No takie czekanie jesy najgorsze !

U mnie wynikną krwi 88,6!!! W czwartek ide i jak się podwoi to zaczynam się cieszyć chociaż ciesze się już teraz ;) według norm to 2 tydzień!

• Justek Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mother_to_be wrote:
    No takie czekanie jesy najgorsze !

U mnie wynikną krwi 88,6!!! W czwartek ide i jak się podwoi to zaczynam się cieszyć chociaż ciesze się już teraz ;) według norm to 2 tydzień!

Ja pierdziele ale strzeliłaś . Gratulacje !!!!! Pamiętasz jak psioczylysmy pare dni temu :) dobra to teraz pisz jakie objawy śluz szyjka piersi bolą nie bolą

Justek
  • mother_to_be Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziękuje jeszcze ! Ale mam nadzieje ze czwartkowe badanie jiz pozwoli mi się cieszyć w pełni ;)

Objawów w sumie nie mam... jedyne co to brzuch mnie boli inaczej niż zawsze i bolą mnie sutki co nie miało miejsca nigdy . Wczoraj miałam takie mrowienie w piersiach. Śluzu mam duzo i jedt biały. Szyjki nie badam bo się naczytałam ze nie ma co tam grzebać za duzo na początku ;) i mam mniejszy apetyt od rana i trochę mnie mdli ale tak miałam ostatnio co cykl wiec nie przywiązywałam wagi do tego ;)

• Justek Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mother_to_be wrote:
    Nie dziękuje jeszcze ! Ale mam nadzieje ze czwartkowe badanie jiz pozwoli mi się cieszyć w pełni ;)

Objawów w sumie nie mam... jedyne co to brzuch mnie boli inaczej niż zawsze i bolą mnie sutki co nie miało miejsca nigdy . Wczoraj miałam takie mrowienie w piersiach. Śluzu mam duzo i jedt biały. Szyjki nie badam bo się naczytałam ze nie ma co tam grzebać za duzo na początku ;) i mam mniejszy apetyt od rana i trochę mnie mdli ale tak miałam ostatnio co cykl wiec nie przywiązywałam wagi do tego ;)

Który dzisiaj masz
    Dzień cyklu

Justek
  • Justek Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mother_to_be wrote:

Od dawna masz ten śluz ? Kiedy ci się zaczęło , piersi dawno zaczęły bolec ?

Justek
  • mother_to_be Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Piersi bolą mnie od niedzieli jakoś ... śluz mam od dwóch tygodni lekko już. Zazwyczaj biały kremowy a czasami żółtawy jakby.

• MalaZnadzieja Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja Tam czuje ze juz mozna ci gratulowac :) trzymam justek jeszcze za ciebie kciuki

Starania od 12.2017
    Wysokie TSH
  • mother_to_be Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 16:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach tez mam nadzieje se już można ... Zrovoe jeszcze rano jutro test Seby zobaczyć czy kreska jest mocniejsza niż dzisiaj :p

Ja również trzymam Justek! Seby wredna małpka jednak jie przyszła :)

• Justek Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 17:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mother_to_be wrote:
    Piersi bolą mnie od niedzieli jakoś ... śluz mam od dwóch tygodni lekko już. Zazwyczaj biały kremowy a czasami żółtawy jakby.

Ale w takiej dużej ilości ? Czy dopiero potem się rozkręciło ?

Justek
  • mother_to_be Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 17:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest go dość sporo . Ale ja w tym miesiącu piłam olej z wiesiołka wiec myślałam ze to ten olej działa po prostu ;) bo on właśnie wpływa na produkcje śluzu ;)

• Justek Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba dostałam

Justek
  • MalaZnadzieja Przyjaciółka

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 17:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie sluzu od cholery ale to napewno sluz plodny. Dzisiaj rano test jeszcze negatywny wiec mysle ze napewno w czwartek piatek bd ovu. Juz tez bym chciala zeby sie udalo...

Starania od 12.2017
    Wysokie TSH
  • Justek Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fałszywy alarm

Justek
  • Whoosie Autorytet

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 18:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też mam mnóstwo śluzu jak nigdy, kremowy i aż mnie (sorry za szczegóły zalewa), ciągle myślę, że okres dostałam, a test dzisiaj negatywny także niekoniecznie duża ilość śluzu oznacza ciążę...

mother_to_be kiedy wynik bety?

12.10.19-Beta 18,85
    14.10.19-Beta 68,21
    21.10.19-Beta 1914,74 <3
    07.11.19- Usłyszałam serduszko <3
    7gayo8r.png

• Justek Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja tam mam tyle co nic :)

Justek
  • Justek Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 18:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Whoosie wrote:
    Ja też mam mnóstwo śluzu jak nigdy, kremowy i aż mnie (sorry za szczegóły zalewa), ciągle myślę, że okres dostałam, a test dzisiaj negatywny także niekoniecznie duża ilość śluzu oznacza ciążę...

mother_to_be kiedy wynik bety?
    Przegapiłas :) pisała ze wynik bety 88,6:) farciara z niej

Justek
  • Justek Koleżanka

Wysłany: 28 sierpnia 2018, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MalaZnadzieja wrote:
    U mnie sluzu od cholery ale to napewno sluz plodny. Dzisiaj rano test jeszcze negatywny wiec mysle ze napewno w czwartek piatek bd ovu. Juz tez bym chciala zeby sie udalo...

Który dzień cyklu masz

Justek
‹‹ 10 11 12 13 14 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak odróżnić w ciąży zdrowe symptomy od tych niepokojących?

Przeczytaj jakich objawów i dolegliwości możesz spodziewać się będąc w ciąży. Które z nich są normalnymi symptomami ciąży a których nigdy nie powinnaś ignorować i które powinny skłonić Cię do konsultacji z lekarzem.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ