Test negatywny a ciąża?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny dzisiaj mam 32 dzień cyklu okresu nie widać . Zrobiłam sobie rano kawę , siedze piję , raptem zaczęło mnie bolec tak jak drugiego dnia @ , strasznie ciągnęło pobiegłam do toalety - nic . Przed wyjściem do pracy dopadla mnie biegunka. Jadę sobie autem do pracy ( zajmuje mi to godzinę) znowu zaczęło ciągnąć - dojechałam i lecę znowu do toalety , znowu nic. Jajniki ciągną mnie od kilku dni czuje je jakiś czas i potem cisza . Śluz kremowy ale ilość znikoma . Piersi trochę większe ale nie bolą ani trochę . Jak zobaczycie moja @ to możecie powiedzieć żeby już nie robiła dobie jaj , jak ma przyjść to zapraszam a jak nie to niech spadaJustek
-
mother_to_be wrote:No takie czekanie jesy najgorsze !
U mnie wynikną krwi 88,6!!! W czwartek ide i jak się podwoi to zaczynam się cieszyć chociaż ciesze się już teraz według norm to 2 tydzień!
Ja pierdziele ale strzeliłaś . Gratulacje !!!!! Pamiętasz jak psioczylysmy pare dni temu dobra to teraz pisz jakie objawy śluz szyjka piersi bolą nie boląJustek -
Nie dziękuje jeszcze ! Ale mam nadzieje ze czwartkowe badanie jiz pozwoli mi się cieszyć w pełni
Objawów w sumie nie mam... jedyne co to brzuch mnie boli inaczej niż zawsze i bolą mnie sutki co nie miało miejsca nigdy . Wczoraj miałam takie mrowienie w piersiach. Śluzu mam duzo i jedt biały. Szyjki nie badam bo się naczytałam ze nie ma co tam grzebać za duzo na początku i mam mniejszy apetyt od rana i trochę mnie mdli ale tak miałam ostatnio co cykl wiec nie przywiązywałam wagi do tego -
mother_to_be wrote:Nie dziękuje jeszcze ! Ale mam nadzieje ze czwartkowe badanie jiz pozwoli mi się cieszyć w pełni
Objawów w sumie nie mam... jedyne co to brzuch mnie boli inaczej niż zawsze i bolą mnie sutki co nie miało miejsca nigdy . Wczoraj miałam takie mrowienie w piersiach. Śluzu mam duzo i jedt biały. Szyjki nie badam bo się naczytałam ze nie ma co tam grzebać za duzo na początku i mam mniejszy apetyt od rana i trochę mnie mdli ale tak miałam ostatnio co cykl wiec nie przywiązywałam wagi do tego
Który dzisiaj masz
Dzień cykluJustek -
mother_to_be wrote:Nie dziękuje jeszcze ! Ale mam nadzieje ze czwartkowe badanie jiz pozwoli mi się cieszyć w pełni
Objawów w sumie nie mam... jedyne co to brzuch mnie boli inaczej niż zawsze i bolą mnie sutki co nie miało miejsca nigdy . Wczoraj miałam takie mrowienie w piersiach. Śluzu mam duzo i jedt biały. Szyjki nie badam bo się naczytałam ze nie ma co tam grzebać za duzo na początku i mam mniejszy apetyt od rana i trochę mnie mdli ale tak miałam ostatnio co cykl wiec nie przywiązywałam wagi do tego
Od dawna masz ten śluz ? Kiedy ci się zaczęło , piersi dawno zaczęły bolec ?Justek -
Ja też mam mnóstwo śluzu jak nigdy, kremowy i aż mnie (sorry za szczegóły zalewa), ciągle myślę, że okres dostałam, a test dzisiaj negatywny także niekoniecznie duża ilość śluzu oznacza ciążę...
mother_to_be kiedy wynik bety? -
Whoosie wrote:Ja też mam mnóstwo śluzu jak nigdy, kremowy i aż mnie (sorry za szczegóły zalewa), ciągle myślę, że okres dostałam, a test dzisiaj negatywny także niekoniecznie duża ilość śluzu oznacza ciążę...
mother_to_be kiedy wynik bety?Justek