Test negatywny a ciąża?
-
WIADOMOŚĆ
-
Justek wrote:Przegapiłas pisała ze wynik bety 88,6:) farciara z niej
To faktycznie przegapiłam, czytam w pracy więc jednym okiem zerkam
mother_to_be gratuluję w takim razie -
A bd sie dzialo jedziemy do Frankfurtu na kilka dni. Lekarz powiedzial ze narazie zebym za duzo nie podrozowala ale to tylko 100 km wiec daleko nie MA. Niby ciagle podrozowanie moze rozstroic cykl. Kit Tam Wie ale ja zrobie juz wszystko byle by sie udalo.Starania od 12.2017
Wysokie TSH -
MalaZnadzieja wrote:A bd sie dzialo jedziemy do Frankfurtu na kilka dni. Lekarz powiedzial ze narazie zebym za duzo nie podrozowala ale to tylko 100 km wiec daleko nie MA. Niby ciagle podrozowanie moze rozstroic cykl. Kit Tam Wie ale ja zrobie juz wszystko byle by sie udalo.
Daj znać jak tam było na romantycznym wyjeźdźcie -
Ciesze sie razem z Toba. Zycze duzo zdrowia na nadchodzace 9 miesiecy u mnie dzisiaj test jeszcze negatywny wiec wszystko idzie zgodnie z planem. Dzisiaj MI sie snilo ze jestem w ciazy z blizniakami. Chyba moj mozg juz swiruje.Starania od 12.2017
Wysokie TSH -
Chociaz wiesz blizniaki to marzenie mojego chlopa. On twierdzi ze na jednym nie koniec. I jak by sie trafily blizniaki to juz wogole by byl w mega zadowolony. Juz mam go czasem dosc Leci do mnie rano Wiecznie z tabletka I jak Wie ze zbliza sie ovu to I z testem. I musze wstac bo MI zyc nie Daje I zrobic test. A jak juz jest po ovu to MI nawet dwa kilo ziemniakow nie pozwala podnosic. Troche mnie juz to meczy. Czuje sie jak niepelnosprawna. Tym bardziej ze pracowalam po 14 godz a teraz siedze w domu. AZ zaluje czasem ze sie na to zgodzilam.
Super ja to juz jestem pewna ze gratulacje ci sie naleza. Z tym lotem to napewno spytaj Gina.Starania od 12.2017
Wysokie TSH -
MalaZnadzieja wrote:Chociaz wiesz blizniaki to marzenie mojego chlopa. On twierdzi ze na jednym nie koniec. I jak by sie trafily blizniaki to juz wogole by byl w mega zadowolony. Juz mam go czasem dosc Leci do mnie rano Wiecznie z tabletka I jak Wie ze zbliza sie ovu to I z testem. I musze wstac bo MI zyc nie Daje I zrobic test. A jak juz jest po ovu to MI nawet dwa kilo ziemniakow nie pozwala podnosic. Troche mnie juz to meczy. Czuje sie jak niepelnosprawna. Tym bardziej ze pracowalam po 14 godz a teraz siedze w domu. AZ zaluje czasem ze sie na to zgodzilam.
Super ja to juz jestem pewna ze gratulacje ci sie naleza. Z tym lotem to napewno spytaj Gina.
Dba o Ciebie jak umie najlepiej Mój tez marzy o blizniakach, mysle ze ja tez bym sie nie obrazila jakby byly dwa chociaz to podwojne wyzwanie wtedy
Mam nadzieje, ze wlasnie ten cykl bedzie tym szczesliwym i uda Wam sie zafasolkowac! )
Jasne jasne, plan mam taki ze jutro powtarzam bete i w srode za tydzien pedze do lekarza na potwierdzenie ciazy i bede sie modlic, zeby bylo cos widac
najsmieszniejsze dla mnie jest wiek ciazy, ze tak powiem;p z bety wychodzi 2 tydzien, ale od okresu teoretycznie jestem w 5 tygodniu ;p -
mother_to_be wrote:też miałam takie sny w zeszłym miesiącu... były bardzo realne a ja czułam ogromne rozczarowanie kiedy się obudziłam i jednak w tej ciazy nie byłam :p
Trzymam kciuki, żeby się udało wszystko
Nie dziękuje jeszcze jutro dam znać jaka beta
Hej , powiesz mi jaki olej piłaś jakaś marka ? Kapsułki czy w płynie ?Justek -
Justek wrote:Hej , powiesz mi jaki olej piłaś jakaś marka ? Kapsułki czy w płynie ?
Justek Kochana ja tylko naturalne na zimno tloczone
do owulacji pilam olej z wiesiolka marki semco, a od owulacji do tej pory juz pije olej lniany zlocisty. Codziennie lyzka na czczo. Wazne zebys miala zimnotloczone i trzymala je w lodowce wtedy to ma sens. Olej z wiesiolka mozesz rowniez podrzucic partnerowi, bo wplywa dobrze na plemniki -
mother_to_be wrote:Justek Kochana ja tylko naturalne na zimno tloczone
do owulacji pilam olej z wiesiolka marki semco, a od owulacji do tej pory juz pije olej lniany zlocisty. Codziennie lyzka na czczo. Wazne zebys miala zimnotloczone i trzymala je w lodowce wtedy to ma sens. Olej z wiesiolka mozesz rowniez podrzucic partnerowi, bo wplywa dobrze na plemniki
Dzięki kupuję . Z jakiejs apteki internetowej to brałaś ?Justek -
mother_to_be wrote:Ja akurat bralam od nas ze sklepu, bo mieszkam przy miejscu gdzie sa produkowane. Mysle ze obojetnie jaki olej z wiesiolka i lniany beda dobre byle tylko zimnotloczone
Może i mi przyniesie szczęście , dzisiaj test negatywny @ nadal brakJustek