Test negatywny a ciąża?
-
WIADOMOŚĆ
-
MalaZnadzieja wrote:Szczerze nie wiem jak interpretowac ten twoj wykres nie umiem stwierdzic kiedy ty mialas ovu. Jakie bylo te plamienie ktore masz zaznaczone na wykresie?
Lekko różowy papier owulacje wyznaczyło mi na 18 dzień cyklu -
MalaZnadzieja wrote:Justek idz na bete Serio. Po Co sie tak meczysz. Chcialam sie polozyc spac ale no nie idzie tak mnie rwa ona jajniki. Robilam test ale Dalej negatywny.
Czytałam, że te testy często wychodzą negatywne, bo możesz nie robić ich w odpowiednim momencie -
mother_to_be wrote:Czytałam, że te testy często wychodzą negatywne, bo możesz nie robić ich w odpowiednim momencie
A kiedy będzie ten odpowiedni moment ?moze dla jak zrobić z popołudniowego ? -
MalaZnadzieja wrote:Ja robie Co 3 godz. Chyba z nudow. Trzamam mojego na dystans AZ do pozytywnego testu. Niech sie meczy razem ze mna hah
Jakich używasz ? -
No właśnie podobno szczyt hormonu LH masz w określonej godzinie i jeżeli w nią nie trafisz to nigdy nie zobaczysz odpowiedniego wyniku na pasku . Ja np w tym cyklu miałam jeden dzień gdzie była prawie, że taka sama jak kontrolna kreska - czyli test uznaje się za negatywny.
Ale ta owulcja chyba jednak musiała wystapić tylko ja zrobiłam np pare godzin za późno test. -
MalaZnadzieja wrote:Do tej pory od 7 miesiecy zawsze wykryly MI ovu. No ja kupuje 50 sztuk za 120 euro. Moja znajoma tez je stosowala I kuzynka tez Obie w ciazy smigaja.
Robisz je rano czy wieczorem , w ulotce piszą o porannym moczu