Test negatywny a ciąża?
-
WIADOMOŚĆ
-
mother_to_be wrote:Kochana! Czy Ty jestes pewna że nie jestes w ciazy? Tempke masz podwyższoną więc nie wiem... albo ciaża, albo torbiel jakiś pierun wie! Kiedy masz wizyte u lekatza?
Robiłam dzisiaj test i nic . Idę jutro ma betę mam dość czekania . Ale czy ta temperatura wskazuje ze mogę dostać dzisiaj okresu ? Bo tak się właśnie czujęJustek -
mother_to_be wrote:generalnie w dniu okresu powinnaś mieć spaderk temperatury!
Kwestie jaka dokładnie to juz zależy jak Ci sie temperatura układa.Ja dzisiaj rano miałam 36,9 także nie ma opcji na okres, bo spada mi to do okolo 36,5 a czxasami nawet do 35,5!
Coś się przyplątało niedobrego do mnieJustek -
Daj ty MI lepiej troche tych twoich wiruskow hehe jeszcze raz gratuluje. U mnie o 23 bylo przytulanko jajniki bolaly jak nie wiem. Wstalam teraz Io 13 juz nic nie boli moze pecherzyk juz pekl. Ale hyy czy cos z tego wyjdzie moj wrocil do anglii. Ja zostane jeszcze u rodzicow. Justek ty idz do lekarza innego rozwiazania nie widze. Przykro mi ze beta negatywnaStarania od 12.2017
Wysokie TSH -
Ja to watpie ze u mnie cos wyjdzie chyba kolejny cykl na straty chyba dam sobie spokoj z testowaniem. Jeszcze z moim sie poklucilam no I totalna dupa. Pierdziele narazie zostaje w polsce niechce MI sie wracac do pustego domu. Wogole sie zastanawiam czy nie sprzedac domu w niemczech I wrocic do Pl. Moj I tak pracuje w anglii albo Lata po swiecie. Jeszcze tesciowa nic sie nie pytala tylko wykupila Nam 7 dni na Majorce. Porazka jakasStarania od 12.2017
Wysokie TSH -
MalaZnadzieja wrote:Ja to watpie ze u mnie cos wyjdzie chyba kolejny cykl na straty chyba dam sobie spokoj z testowaniem. Jeszcze z moim sie poklucilam no I totalna dupa. Pierdziele narazie zostaje w polsce niechce MI sie wracac do pustego domu. Wogole sie zastanawiam czy nie sprzedac domu w niemczech I wrocic do Pl. Moj I tak pracuje w anglii albo Lata po swiecie. Jeszcze tesciowa nic sie nie pytala tylko wykupila Nam 7 dni na Majorce. Porazka jakas
U mnie tez wczoraj wojna rozumiem Cie bo większość czasu tez siedzę sama w pustym domu . Zle to na mnie działa .Justek