Test negatywny a ciąża?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mierze ale na zasadie , że sprawdzam czy jest podwyższona. Nie zapisuje tego nigdzie tylko upewniam się, zę na pewno nie dostanę @ ;p Dzisiaj miała 36,81. Jutro mnie czeka wizyta u gina... ciekawa jestem co powie!
INOFOLIC ja tez pije juz drugi miesiąc i widzisz! w drugim cyklu z nim się udało. On jest bardzo polecan przy policystycznych jajnikach jak i po tabletkach anty.
NOWY CYKL NOWE NADZIEJE )) -
Justek wrote:W ciąży kobitki biorą paracetamol
Jutro idę do gina to się zapytam. Ale w sumie przeziębienie już mi przechodzi więc licze , że wszystko jest w porządku... zwłaszcza, że dzisiaj mnie boi brzuch
Ja swego czasu też piłam dwa razy dziennie. Teraz mi zostało trochę saseszetek to też jeszcze obie popijam trzymam kciuki, że Tobie też pomoże! -
Witam, mam do was dziewczynki pytanie. Jestem tu nowa i dużo się naczytalam Ale jest tego sporo i się mętlik zrobił... ostatni @ miałam 9.08. Trwał 7 dni A cykle mam 28-30 dni... owulka wypadła od 19 do 25.08. Przytulanki z mężem były 21.08. Z finałem. Wczoraj zrobiłam test beta hcg (12 dni po stosunku) i wynik to 0,1. Jak myślicie? Robić sobie nadzieje??
-
Zanula wrote:Witam, mam do was dziewczynki pytanie. Jestem tu nowa i dużo się naczytalam Ale jest tego sporo i się mętlik zrobił... ostatni @ miałam 9.08. Trwał 7 dni A cykle mam 28-30 dni... owulka wypadła od 19 do 25.08. Przytulanki z mężem były 21.08. Z finałem. Wczoraj zrobiłam test beta hcg (12 dni po stosunku) i wynik to 0,1. Jak myślicie? Robić sobie nadzieje??
Wynik 0,1 to negatywny. Albo Ci urośnie więc powtórz badanie za parę dni, albo Ci nie urosnie. Ja parę razy też miałam taką niską i niestety przyszla @.
Dodatkowo 12 dni pos tosunku to już powinna wyjśc beta chyba, że owulacja Ci się przesuneła. -
niestety musisz czekać albo na brak malpiszona albo na jej przyjście. naukowcy powinni coś wymyśleć żeby nie trzeba było tak długo czekać hah czekamy i czekamy a jak się uda to znow trza czekać 9 miesięcy i faceci mówią że kobiety się nie cierpliwia jak my musimy zawsze na coś czekac )Starania od 12.2017
Wysokie TSH -
ja już dawno po kawce pobudkę mialam o 3 moja siostra chciała się tulić i smoczka musialam szukać. A o 5 mój tombiś (mój kochany kg york) płakał przez sen no i się obudzil poszliśmy na spacerek chyba z 5 km zrobilismy oczywiście droga powrotna na rękach.Starania od 12.2017
Wysokie TSH -
Justek wrote:Witam moje przyjaciółki
Pijemy kawę ?
Mother to be dla Ciebie oczywiście inka
Lekarz pozwolił mi na kawkę w ciągu dnia ale jak to określić "byleby nie z 4 łyżeczek i nie 5 dziennie" także pozwalam sobie na jedną w ciągu dnia słaba od rana.. takie małe uzależenienie )) Także na zdrówko! ja już po kawie
MalaZnadzieja byłaś na spacerze z psem o 5 rano?! Szacun! Ja codzienie do pracy wstaje o 5:40 i szczerze nienawidze tej godziy, bo teraz już ciemno to i tyłek mi cieżko zwlec z łóżka -
ja przyzwyczajona normalnie do pracy tak 3 ..4 wstawalam. albo czasem o 3 przychodziła z pracy . I drzemkę z siostra teraz popołudniu zaliczam to też inaczej. wogole ja to mam taki sen że mnie wszystko budzi a najbardziej pies hahaStarania od 12.2017
Wysokie TSH -
MalaZnadzieja wrote:ja przyzwyczajona normalnie do pracy tak 3 ..4 wstawalam. albo czasem o 3 przychodziła z pracy . I drzemkę z siostra teraz popołudniu zaliczam to też inaczej. wogole ja to mam taki sen że mnie wszystko budzi a najbardziej pies haha
Dla mnie ta 5;40 to zabójstwo naprawdę... 2,5 roku już pracuje a nadal nie mogę się przyzwyczaić. Za to mój telefon się przyzwyczaił i nawet jak przestawie ten budzik na inną godzinę to on itak dzwoni o 5:40:p