Test negatywny a ciąża?
-
WIADOMOŚĆ
-
mi się dzisiaj nie chciało wstać przez ta wczorajsza gorączkę i ból pleców mi dokucza. Dzisiaj znow było mocne szukanie smoczka . wsiadłam w auto i pojechałam do apteki calodobowej mówię proszę pięć dużych smoczkow. położyłam sobie kolo siebie co chciała smoczka to nie musialam szukać hahStarania od 12.2017
Wysokie TSH -
wy kobietki dzisiaj z nudów zrobilam sobie test owulacyjny został mi jeden z tych co sąsiadka przyniosła i tak mi by się nie przydał bo na każdy cykl używam i tak elektronicznych i wyszedł tak że wyszedł cień widoczny gołym okiem hahaStarania od 12.2017
Wysokie TSH -
No jest ewidentnie krecha i to nie żaden tam cień Ja tam już nie wierzę tym testom mi ciągle wychodziły negatywne więc teoretycznie nie miałam owulacji a skądś ta moja beta 2200 się wzięła! tak jak pisałam gdzie s tam wcześniej podobno wynik może się różnić nawet jeżeli chodzi o godziny! bo szczyt macie w określonej godzinie i w tym momencie wyjdzie dodatni test owulacyjny...
Ja wczotaj chciałam się dostac do lekarza, który chciałam aby prowadził moją ciaże. Ale niestety Pan postanowił nie przyjśc do pracy, bo jak to stwierdził "nie ma czasu"... dzisiaj ide do innego lekarza. Dam znać co mi powiedział -
MalaZnadzieja wrote:myślicie że mam jutro powtórzyć czy dam sobie spokój?
Ja jestem po wizycie u lekarza! nasza fasolka ma 7 mm