Test negatywny a ciąża?
-
WIADOMOŚĆ
-
może wroci po owulacji ..
ja nigdy nie stosowalam antykoncepcji tylko kalendarzyk bo ja mam reguralne cykle no i myśleliśmy że ciąża sama przyjdzie...no I ciągle praca i praca i tak przeminęło 7 lat bez rezultatówStarania od 12.2017
Wysokie TSH -
No oby, bo jestem ciekawa jak tam jej z inofoliciem i olejem z wiesiołka
My jesteśmy ze sobą stosunkowo krótko bo 3,5 roku. Także wcześniej nie było mowy o dziecku, z resztą dopiero mam 25 lat więc tez jakoś niespecjalnie się spieszyłam ale nagle tak mnie strzeliło na posiadanie dziecka, że zwariowałam -
też mam 25 już prawie 26 . Ale ja znam mojego od 11 roku życia. do tej pory pamiętam na takim komunikatorze gg napisal do mnie . cześć wprowadziłem się ulice dalej tez mam owczarka możemy spacerować razem no i tak spacerujemy do dziś haha ja też nigdy nie myślałam o dziecku az pewnego dnia samo przyszło teraz o niczym innym nie marzę.Starania od 12.2017
Wysokie TSH -
Czyli w sumie już czas na dziecko skoro ludzie w moi wieku pragną go równiez mocno jak ja :d nadszedł ten czas...
O kurczę ale mega romantyczna historia. Ja z moim dopiero 3,5 roku ale wskoczyłam w ten związek prosto z inengo zweiązku.. wlasciwie to mojego obecnego męża poznałam w dzień rozstania z poprzednim partnerem - co było porażką i nie chce pamiętać o tym czasie -
ważne żeby udalo się do 30stki..bo później to już zaczyna się przepaść. Probuje namówić teściowa zeby to ona z teściem leciała na ta Majorkę ja już tam bylam i jakos niechce mi sie tam być a im cieplej tym gorzej mi się oddycha.Ale ona nieugienta mówi że teciu na chemi latać nie może.
Ja bym miała ochotę jechać gdzieś na jakąś agroturystyka a nie oglądać murzynów wciskajacych mi podróbki prady albo gucci. Cz
czekam na ta @ takie mialam bóle wczoraj i przedwczoraj a tu cisza tylko gorączka przyszla. już niech przyjdzie bo już mam jej dosyćStarania od 12.2017
Wysokie TSH -
Powiem Ci, że ja od mojej teściowej nawet nie mam co liczyć na tego typu prezent więc korzystaj gdyby nie fasolka to sama chętnie bym gdzieś tyłek wygrzała, bo czuje się dośc mocno zmeczona od kilku dni.
No agroturystyka to również mega fajny sposób na odpoczynek! Pakuj się i wyjeżdżaj
Nic sie nie martw! Na pewno do 30 się uda, ba! już za moment się uda zobaczysz -
czekam a ta @ jak bym na jakiś super prezent czekała haha
no teściowa zawsze coś kupuje tylko w tym jest pomocna za to ja ja zbieram z podłogi albo zawoze do domu i wysluchuje żali zycia ...
i jak mdłości? ja za 9 dni znow zostanę ciocia musze jakiś prezent kupic . widziałam w sklepie taka śliczna huśtawke
musze gdzieś iść krew oddac bo moja gin chce wyniki tsh.Starania od 12.2017
Wysokie TSH -
hahaha ja tak czekałam po kolejnym cyklu gdzie się nie udało, bo już strasznie chciałam zacząć nowy i próbować na nowo
Ach te teściowe... temat rzeka generalnie
No to w sumie fajnie, że masz takie odbre stosunki z nią. Lepiej w ta stronę przynajmniej wiyty lepsze i w ogóle super że się martwi i dzwoni.
Ja miałam tsh w styczniu 4,1, a teraz niedawno 1,65 wiec super mega mi spadło. Nie wiem od czego bo w sumie ise nie starałam za bardzo -
Powiem Ci, że ja też wielokrotnie miałam tak , że robiłam test a zaraz przychodziła @ Raz miałam tak, że nie zdązyłam odebrać wyników bety, bo pzyszła z tygodniowym opóźnieniem
Ach... wredna małpa!
Z tym TSH to nie ma żartów, ja się bałam, że nadal mam wysoko ale samo mi się unormowało... stosowałam przez trochę ponad miesiąc diete bez glutenu i bez laktozy, odrzuciłam tabsy i troszkę zmniejszyłam spożycie pieczywa i samo spadło.
Teraz niestety ciągnie mnie do bułek, bo po mojej sałatce mi niestety niedobrze