X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Test negatywny a ciąża?
Odpowiedz

Test negatywny a ciąża?

Oceń ten wątek:
  • MalaZnadzieja Przyjaciółka

Wysłany: 11 września 2018, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A gdzie wogole podziewa się Justek???

Starania od 12.2017
    Wysokie TSH
  • mother_to_be Koleżanka

Wysłany: 11 września 2018, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ach.. bo to wredna małpa jest! Tez z nią przeboje miałam po odstawieniu antykoncepcji!

Wlasnie sobie dzisiaj myślała co tam u niej słychać w ogóle. Nic się nie odzywa.

Wysłany: 11 września 2018, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    może wroci po owulacji ..

ja nigdy nie stosowalam antykoncepcji tylko kalendarzyk bo ja mam reguralne cykle no i myśleliśmy że ciąża sama przyjdzie...no I ciągle praca i praca i tak przeminęło 7 lat bez rezultatów

Starania od 12.2017
    Wysokie TSH
  • mother_to_be Koleżanka

Wysłany: 12 września 2018, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No oby, bo jestem ciekawa jak tam jej z inofoliciem i olejem z wiesiołka :)

My jesteśmy ze sobą stosunkowo krótko bo 3,5 roku. Także wcześniej nie było mowy o dziecku, z resztą dopiero mam 25 lat więc tez jakoś niespecjalnie się spieszyłam ;) ale nagle tak mnie strzeliło na posiadanie dziecka, że zwariowałam :D

Wysłany: 12 września 2018, 06:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    też mam 25 już prawie 26 . Ale ja znam mojego od 11 roku życia. do tej pory pamiętam na takim komunikatorze gg napisal do mnie . cześć wprowadziłem się ulice dalej tez mam owczarka możemy spacerować razem no i tak spacerujemy do dziś haha ja też nigdy nie myślałam o dziecku az pewnego dnia samo przyszło teraz o niczym innym nie marzę.

Starania od 12.2017
    Wysokie TSH
  • mother_to_be Koleżanka

Wysłany: 12 września 2018, 09:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czyli w sumie już czas na dziecko skoro ludzie w moi wieku pragną go równiez mocno jak ja :d nadszedł ten czas...

O kurczę ale mega romantyczna historia. Ja z moim dopiero 3,5 roku ale wskoczyłam w ten związek prosto z inengo zweiązku.. wlasciwie to mojego obecnego męża poznałam w dzień rozstania z poprzednim partnerem - co było porażką i nie chce pamiętać o tym czasie ;)

Wysłany: 12 września 2018, 11:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no z moich znajomych i tak tylko ja zostałam bez dziecka z rodziny tez . więc chyba i tak mi się nie spieszy.hah

Starania od 12.2017
    Wysokie TSH
  • mother_to_be Koleżanka

Wysłany: 12 września 2018, 12:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na fejsie już widac zdecydowane poruszenie od kilku lat :D

Wysłany: 12 września 2018, 15:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ważne żeby udalo się do 30stki..bo później to już zaczyna się przepaść. Probuje namówić teściowa zeby to ona z teściem leciała na ta Majorkę ja już tam bylam i jakos niechce mi sie tam być a im cieplej tym gorzej mi się oddycha.Ale ona nieugienta mówi że teciu na chemi latać nie może.

Ja bym miała ochotę jechać gdzieś na jakąś agroturystyka a nie oglądać murzynów wciskajacych mi podróbki prady albo gucci. Cz

czekam na ta @ takie mialam bóle wczoraj i przedwczoraj a tu cisza tylko gorączka przyszla. już niech przyjdzie bo już mam jej dosyć

Starania od 12.2017
    Wysokie TSH
  • mother_to_be Koleżanka

Wysłany: 13 września 2018, 06:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci, że ja od mojej teściowej nawet nie mam co liczyć na tego typu prezent więc korzystaj ;) gdyby nie fasolka to sama chętnie bym gdzieś tyłek wygrzała, bo czuje się dośc mocno zmeczona od kilku dni.

No agroturystyka to również mega fajny sposób na odpoczynek! Pakuj się i wyjeżdżaj :)

Nic sie nie martw! Na pewno do 30 się uda, ba! już za moment się uda zobaczysz :)

Wysłany: 13 września 2018, 06:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czekam a ta @ jak bym na jakiś super prezent czekała haha

no teściowa zawsze coś kupuje tylko w tym jest pomocna za to ja ja zbieram z podłogi albo zawoze do domu i wysluchuje żali zycia ...

i jak mdłości? ja za 9 dni znow zostanę ciocia musze jakiś prezent kupic . widziałam w sklepie taka śliczna huśtawke

musze gdzieś iść krew oddac bo moja gin chce wyniki tsh.

Starania od 12.2017
    Wysokie TSH

Wysłany: 13 września 2018, 06:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wogole ta gin to jak kolezanka . odbieram telefon a ta do mnie co robisz ? haha na poczatku nie wiedzialam kto mowi ale jak uslyazlam ten ruski akcent to odrazu skojarzylam

Starania od 12.2017
    Wysokie TSH
  • mother_to_be Koleżanka

Wysłany: 13 września 2018, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hahaha ja tak czekałam po kolejnym cyklu gdzie się nie udało, bo już strasznie chciałam zacząć nowy i próbować na nowo :D

Ach te teściowe... temat rzeka generalnie ;)

No to w sumie fajnie, że masz takie odbre stosunki z nią. Lepiej w ta stronę przynajmniej wiyty lepsze i w ogóle super że się martwi i dzwoni.
    Ja miałam tsh w styczniu 4,1, a teraz niedawno 1,65 wiec super mega mi spadło. Nie wiem od czego bo w sumie ise nie starałam za bardzo

Wysłany: 13 września 2018, 14:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja miałam 4.2 ostatnio po tabletkach 2.66 teraz właśnie nie wiem ile . z ta małpa jest tak że jak nie czekasz to przychodzi na czas a jak czekasz to się spóźnia specjalnie.

Starania od 12.2017
    Wysokie TSH

Wysłany: 13 września 2018, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale te taj mi skacze raz jest ponad 2 raz ponad 4 i tak w kolko a tabsy biorę codzinnnie

Starania od 12.2017
    Wysokie TSH

Wysłany: 13 września 2018, 16:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dupa dalej ni ma @. na złość mi to robi:((( już bym chciała żeby przyszła i nie robiła złudzeń

Starania od 12.2017
    Wysokie TSH

Wysłany: 13 września 2018, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    idę do Rossmanna rano zrobię test to i @ się pojawi zawsze tak robi haha chyba jej za to płacą żeby babki testy marnowaly hah;)))

Starania od 12.2017
    Wysokie TSH

Wysłany: 14 września 2018, 04:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzisiejszy test negatywny

Starania od 12.2017
    Wysokie TSH
  • mother_to_be Koleżanka

Wysłany: 14 września 2018, 06:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem Ci, że ja też wielokrotnie miałam tak , że robiłam test a zaraz przychodziła @ :D Raz miałam tak, że nie zdązyłam odebrać wyników bety, bo pzyszła z tygodniowym opóźnieniem :D

Ach... wredna małpa!

Z tym TSH to nie ma żartów, ja się bałam, że nadal mam wysoko ale samo mi się unormowało... stosowałam przez trochę ponad miesiąc diete bez glutenu i bez laktozy, odrzuciłam tabsy i troszkę zmniejszyłam spożycie pieczywa i samo spadło.

Teraz niestety ciągnie mnie do bułek, bo po mojej sałatce mi niestety niedobrze :(

Wysłany: 14 września 2018, 11:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jeszcze nie przyszła wredna ... .
    bylam oddac właśnie krew zobaczymy co w poniedziałek w wynikach bd.

mialam cykle jak w zegarku od 2 miesięcy mi tak organizm swiruje .

Starania od 12.2017
    Wysokie TSH
‹‹ 20 21 22 23 24
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Przyczyny niepowodzenia in vitro - jakie?

Procedura in vitro to niekiedy jedyna szansa dla par bezskutecznie starających się o dziecko i walczących z niepłodnością. Choć skuteczność metody jest wysoka, niestety nie zawsze kończy się sukcesem... Jakie są najczęstsze przyczyny niepowodzeń przy IVF?

CZYTAJ WIĘCEJ