Test negatywny a ciąża?
-
WIADOMOŚĆ
-
No zapas testów to mus Ja mam chyba z 10 testów te, które robiłam w tym cyklu co własnie zaciązyłam haha... W ogóle najchętniej bym codziennie testy robiła tak na wszelki dla swojej spokojności umyslu
Cześć Justek! Kochana, myśmy się zastanmawiały co się z Tobą dzieje! Jak się czujesz? Nie przygasaj! Nie wolno tracić nadziei chociaz podobno jak się odpuści to wtedy jest bęc i brzuch rośnie )
Ja dzisiaj ide do gina po pracy. Mam lekki stres, bo juz w sumie powinno być widać serduszko bijące... dzisiaj na dobrą sprawę się okaże czy wszystko się prawidłowo rozwija ... -
mother_to_be wrote:No zapas testów to mus Ja mam chyba z 10 testów te, które robiłam w tym cyklu co własnie zaciązyłam haha... W ogóle najchętniej bym codziennie testy robiła tak na wszelki dla swojej spokojności umyslu
Cześć Justek! Kochana, myśmy się zastanmawiały co się z Tobą dzieje! Jak się czujesz? Nie przygasaj! Nie wolno tracić nadziei chociaz podobno jak się odpuści to wtedy jest bęc i brzuch rośnie )
Ja dzisiaj ide do gina po pracy. Mam lekki stres, bo juz w sumie powinno być widać serduszko bijące... dzisiaj na dobrą sprawę się okaże czy wszystko się prawidłowo rozwija ...
Termometr poszedł w kont , zobaczymy może jak trochę odpuszczę to coś ruszy
Daj znać jak było na wizycie , cieszę się Twoim szczęściemJustek -
ja prz3sunelam samolot na 1.10 żebyśmy lecieli już po owu . nie lubię latać więc to dla mnie stres. więc najpierw się postaramy a później bd zasłużone 7 dni odpoczynku. teściowa sie postarała z hotelu na plażę 1 min na pieszo. i wkoncu bd miała czas by pogadać o tym że chce kupić mieszkanie w pl i chce tu już zostać. trzymam kciukole justekStarania od 12.2017
Wysokie TSH -
Dziewczyny ja jestem po wizycie.. trochę mam mieszane uczucia, bo to była moja pierwsza wizyta położnica więc nie wiedziałam jak mam się zachować i w sumie nie wiedziałam jakie zwyczaje panują, że np jak chce zdjęcie to muszę powiedzieć przed badaniem! Także ani nie zobaczyłam mojego dzieciaczka, ani nie dostałam jego zdjęcia...
No ale trudno, skoro taki lekarz to trzeba się dostosować i następnym razem już od progu będę krzyczeć, że chce zdjęcie
Kolejną wizytę mam za dwa tygodnie. Mam zrobić badania krwi i wrócić z wynikami. Generalnie serduszko bije, zarodek jest w macicy więc wszystko wygląda prawidłowo Założono mi kartę ciąży, zważono mnie (zaczynam z wagą 63,9 jestem ciekawa gdzie skończę :p)
Trzymam za Was kciuki dziewczyny!Żeby się udało i Wam :*
Ach my nie wiemy co z tymi wakacjami za bardzo... Norwegia odpada, bo samolot. Dla mnie samej latanie samolotem to również duży stres, a gdzie tu w ciąży dopiero... Chyba wybierzemy się na Węgry na jakiś długi weekend tylko
-
Marta super:-) same dobre wieści...
u tych gin to różnie ja jeżdzilam z Aśka siostra mojego na wizyty to pan gin nie daje fotek nagrywa cd i przy ostatniej wizycie dostaje się ja . twierdzi że ludzie gubią zdjęcia.
to jak tylko bd miała fotkę to się pochwal .
ja bym się cieszyła z tych pare kilo więcej. waże 48 kg .
kupilam pierwszy raz w życiu podpaski z Naturella i dostalam normalnie wysypki. bylam w aptece dostalam maść. jak nie urok to ...
Starania od 12.2017
Wysokie TSH -
Ja bym się ucieszyła z paru kg mniej ale niestety zanim zabrałam się za odchudzanie to zaszłam w ciąże więc niestety muszę odłożyć moje plany na za rok
No ten lekarz jest taki dośc nowoczesny bym powiedziala.. może sobie Pani robić wszystko jak normalnie tylko proszę nie jeśc tego i tamtego, USG nie na każdej wizycie ale na kolejnej Pani jeszcze zrobię. Takie ma zupełnie inne podejście niż lekarzy, których znałam do tej pory.Moja przyjaciółka miała USG robione na każdej wizycie!
o ja Cię kręcę! Nigdy mi się podobna historia nie zdarzyła.. w ogóle kwestie wysypek mie nie dotyczą, jakoś nie mam z tym problemu. Jedyne co to teraz mam trądzik... non stop mi coś wyskakuje od tych hormonów. -
nick nieaktualnyCześć dziewczyny! Jestem tu nowa, rzadko piszę, ale uwielbiam czytać o Was. Staraliśmy się w poprzednim cyklu, za ty dzień do okresu piersi zrobiły mi się nabrzmiałe jak nigdy dotychczas, więc stwierdziłam, że zrobie test w dniu poprzedzającym miesiączkę (mam regularne cykle - 30 dni). Test negatywny, więc stwierdziłam, że się nie udało, popłakałam się i odpuściłam. Wczoraj właśnie miał przyjść okres, na wieczór pojawiło się trochę brązowego plamienia (często mi się tak zaczyna okres) i niteczki krwi. Byłam bardzo zmęczona, więc założyłam nocny tampon i wyłączyłam się. Na rano patrzę, tampon jest czysty, pare kropelek brązowych na nim. I do tej pory czysta wkładka przez cały dzień. Nigdy tak nie miałam.
Czy to może być plamienie implantacyjne w 30 dc, mimo tego że test był negatywny? -
mother_to_be wrote:Dziewczyny ja jestem po wizycie.. trochę mam mieszane uczucia, bo to była moja pierwsza wizyta położnica więc nie wiedziałam jak mam się zachować i w sumie nie wiedziałam jakie zwyczaje panują, że np jak chce zdjęcie to muszę powiedzieć przed badaniem! Także ani nie zobaczyłam mojego dzieciaczka, ani nie dostałam jego zdjęcia...
No ale trudno, skoro taki lekarz to trzeba się dostosować i następnym razem już od progu będę krzyczeć, że chce zdjęcie
Kolejną wizytę mam za dwa tygodnie. Mam zrobić badania krwi i wrócić z wynikami. Generalnie serduszko bije, zarodek jest w macicy więc wszystko wygląda prawidłowo Założono mi kartę ciąży, zważono mnie (zaczynam z wagą 63,9 jestem ciekawa gdzie skończę :p)
Trzymam za Was kciuki dziewczyny!Żeby się udało i Wam :*
Ach my nie wiemy co z tymi wakacjami za bardzo... Norwegia odpada, bo samolot. Dla mnie samej latanie samolotem to również duży stres, a gdzie tu w ciąży dopiero... Chyba wybierzemy się na Węgry na jakiś długi weekend tylko
Ale super , jak będziesz w posiadaniu zdjęcia koniecznie będziesz musiała pokazać ja doczekałam się pozytywnego testu owulacyjnego , dzisiaj muszę zadziałać czy jutro ?
Justek -
Hej dziewczyny. Jestem tu nowa. Zaraz będzie rok starań i przy każdym cyklu mam oczywiście książkowe objawy ciąży. Ten jest jednak inny... Jestem w 25 dniu cyklu. Według testów owu, przesunęła mi się na 20.09. Jednak działaliśmy i w terminie tej przewidywanej przez kalendarzyk i w terminie zgodnym z testami (gdzie miałam również objawy) Od owulacji nie przestaje bolec mnie jajnik- prawy. Nie jest to ból nie do zniesienia ale bardziej kłucie, ćmienie, skurcze. Test wykonany dzisiaj, negatywny. Cykle około 30 dniowe. Co o tym myślicie? Prócz jajnika uczucie przeziębienia ale bez objawów typu katar, po prostu ból w kościach...
-
parenka wrote:Cześć dziewczyny! Jestem tu nowa, rzadko piszę, ale uwielbiam czytać o Was. Staraliśmy się w poprzednim cyklu, za ty dzień do okresu piersi zrobiły mi się nabrzmiałe jak nigdy dotychczas, więc stwierdziłam, że zrobie test w dniu poprzedzającym miesiączkę (mam regularne cykle - 30 dni). Test negatywny, więc stwierdziłam, że się nie udało, popłakałam się i odpuściłam. Wczoraj właśnie miał przyjść okres, na wieczór pojawiło się trochę brązowego plamienia (często mi się tak zaczyna okres) i niteczki krwi. Byłam bardzo zmęczona, więc założyłam nocny tampon i wyłączyłam się. Na rano patrzę, tampon jest czysty, pare kropelek brązowych na nim. I do tej pory czysta wkładka przez cały dzień. Nigdy tak nie miałam.
Czy to może być plamienie implantacyjne w 30 dc, mimo tego że test był negatywny?