Test negatywny a ciąża?
-
WIADOMOŚĆ
-
I jak zwykle wyszlo na to ze to ja jestem ta zla bo mowie co mysle . I pewnie wina tego ze nie mamy dzieci tez moja . I kochana tesciowa na dokladke . Takie jest te zycie ze w jednej min wszytsko sie zmienia o 360 stopniStarania od 12.2017
Wysokie TSH -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Moniunia199 wrote:Witam.
Mam taki problem, okres spóźnia mi się 5 dni testy negatywne.
Śluz mam wodnisty biały i jest go dużo.
Czy test może się mylić?
Bolał mnie brzuch jak na okres i plecy (pierwszy raz) a okresu brak...Cocinella -
Dziewczyny jeżeli macie wątpliwości to pędźcie na bete od razu, która Wam wszystko wyjaśi Nie ma się co nakręcać, lepiej sprawdzić i spać spokojnie
Ja czytałam , że te testy sikane nie zawsze wychodzą generalnie. Zdarza się, że pomimo ciąży one za cholere nie chca wyjśc. -
mother_to_be wrote:Dziewczyny jeżeli macie wątpliwości to pędźcie na bete od razu, która Wam wszystko wyjaśi Nie ma się co nakręcać, lepiej sprawdzić i spać spokojnie
Ja czytałam , że te testy sikane nie zawsze wychodzą generalnie. Zdarza się, że pomimo ciąży one za cholere nie chca wyjśc.Justek -
to jest to że każda z nas jest inna .moja macocha miala przez 6misiecy okres no i mam 5 letnia siostre:) mojej siostrze za to test wyszedł dodatni w 7 dniu po owu farciara. A mi nic nie wychodzi. Mam sasiadki dwie kobiety żyją razem po 4 razach zaszla w ciążę szczykawka do tej pory nie mogę w to uwierzyć no ale widzialam ich fasolkę na usg. ja też wyniki z grudnia miałam 100% dobre a teraz problemy z tarczyca. wszystko się może zmienic. to chyba mój ostatni cykl starań i chyba no nie wiem czy po 1 dniu przytulania coś wyjedzie. myślę nad rozstaniem z moim. trzymam za Was kciuki i to bardzo za te którym się udało i za te którym się nie udało zeby ta upragniona fasolka się pojawiłaStarania od 12.2017
Wysokie TSH -
MalaZnadzieja wrote:justek idź do gina. mother to be i jak się czujesz ?
Całkiem dobrze, w sumie to bez zmian. Dzisiaj ide na ostatnia betę i potem w środę do lekarza popołudniu.
pobolewają mnie jednak jajniki, podobno to jest naturalne i każda bolą ale jednak wiadomo... spytam się gina w środę.
beta z soboty to 640 więc dzisiaj powinno być ponad 1000 już... zobacZymy. lekko się stresuje.
Dzisiaj oczywiście walnełam test żeby sprawdzić czy druga kreska będzie i była. Temperatua z rana 36,89 więc podwyższona krwawienia nie będzie. -
MalaZnadzieja wrote:to jest to że każda z nas jest inna .moja macocha miala przez 6misiecy okres no i mam 5 letnia siostre:) mojej siostrze za to test wyszedł dodatni w 7 dniu po owu farciara. A mi nic nie wychodzi. Mam sasiadki dwie kobiety żyją razem po 4 razach zaszla w ciążę szczykawka do tej pory nie mogę w to uwierzyć no ale widzialam ich fasolkę na usg. ja też wyniki z grudnia miałam 100% dobre a teraz problemy z tarczyca. wszystko się może zmienic. to chyba mój ostatni cykl starań i chyba no nie wiem czy po 1 dniu przytulania coś wyjedzie. myślę nad rozstaniem z moim. trzymam za Was kciuki i to bardzo za te którym się udało i za te którym się nie udało zeby ta upragniona fasolka się pojawiła
Uszy do góry masz gorszy okres , to wszystko minie . Nie załamuj się .Justek -
mother_to_be wrote:Dziewczyny ja też siedze sama w domu, bo mój pracuje do późna... Mam tylko psa, który dotrzymuje mi towarzystwa. Meeega ciężko zwłaszcza jak się pokłocimy i nawet jak wróci to w sumie nie bardzo ze sobą rozmawiamy! Całe dni marnujemy...
Ja tez mam pieseła. Wiecznie siedzę sama , ale przynajmniej jest do kogo pogadać .Justek