Test negatywny a ciąża?
-
WIADOMOŚĆ
-
No wlasnie ja nie mierze temperatury bo ja wstaje czesto w nocy mam astme. Albo pies mnie obudzi albo poprostu nie moge spac. Wiec bylo to bez sensu. Warto zrobic kilka badan u mnie przez Pol roku wyniki tsh polecialy I to powyzej normy. Idz do Gina powiedz ze masz problem z wykryciem u siebie ovu. Napewno ci pomoze a po Co sie nie potrzebne stresow a. Mamy prawo czegos nie wiedziec. Ja tez ciagle biegam do Gina bo mam pelno pytan. A staram sie o pierwsze dziecko wiec nie mam doswiadczenia. Zreszta nawet majac piatke dzieci kazda ciaza I staranie moga sie roznic. Np moja macocha urodzila 3 dzieci a ze jest w czwartej ciazy dowiedziala sie prawie w 7 miesiacu. Bo miala normalnie okres. Kazda z Nas jest wyjatkowa.Starania od 12.2017
Wysokie TSH -
Niektorzy gin za bardzo to olewaja a pozniej wychodzi lepiej wiedziec wczesniej. Nie mysle ze akurat z toba cos nie tak ale tak ogolnie. Tak jak ja poszlam do tej pseudo gin pani jest mloda MA pani jeszcze czas. No wyrwalo mnie z butow a po tyg sie okazalo ze mam problemy z tarczyca.Starania od 12.2017
Wysokie TSH -
Teraz mam super pania gin dzwoni do mnie mamy ze soba staly kontakt. Wiem ze w Pl ciezko na to liczyc tu mnie inaczej traktuja bo ja place za wszystko odrazu gotowka. Ale mysle ze warto zasiegnac porady u wiecej niz jednego gin.Starania od 12.2017
Wysokie TSH -
MalaZnadzieja wrote:A nie probowalyscie clear blue tych testow elektronicznych? Mnie Co do owu nie zawodza sa drozsze, ale moim zdaniem warto. Wiadomo ze obserwowanie wlasnego cala wcale nie jest takie proste. I warto jesli. A sie problemy u Gina umowic sie na monitoring cyklu
Ja mam te testy , ale patrzę tez na paskiJustek