Test negatywny a ciąża?
-
WIADOMOŚĆ
-
Dlatego musisz obserwowac swoje cykle. Ile Maja dni I testowac wlasnie w ktore dni cyklu ta owulacja sie pojawia. Ja po obserwacji wiem ze miedzy 12 a 14 dniem. Moje cykle trwaja 26 do 28 dni. Bez obserwacji ciezko I zawsze ale to zawsze w dzien owulacji mnie mdli I kuje mnie jajnik. Zawsze wtedy widze tez buzke na tescie I ide do gin potwierdzic ovu.Starania od 12.2017
Wysokie TSH -
W poniedzialek lece jeszcze do gin na obserwacje ovu. Jade wypoczac do Pl I wracam 22 odrazu jade do kliniki lekarz MI mowil ze jak wszystkie badania bd OK to moze od 1 wrzesnia zaczynamy pierwsza IUI wtedy wypada kolejna ovu miedzy 1 a 3 wrzesnia. Mysle ze sie nic nie pezestawiStarania od 12.2017
Wysokie TSH -
Staram się to ustalić
Teoretycznie mam miec za tydzień dlatego tak się uzbroiłam w te testy.. jednak wczoraj wieczorem na papierze miała śluz przezroczysty i meeega rozciągliwy. Zastanawiam się czy mógł byc to śluz płodny, bo była to akcja jednorazowa i kolejno próboeałam wyciągnąć trochę śluzu to już był kremowy biały... -
mother_to_be wrote:Staram się to ustalić
Teoretycznie mam miec za tydzień dlatego tak się uzbroiłam w te testy.. jednak wczoraj wieczorem na papierze miała śluz przezroczysty i meeega rozciągliwy. Zastanawiam się czy mógł byc to śluz płodny, bo była to akcja jednorazowa i kolejno próboeałam wyciągnąć trochę śluzu to już był kremowy biały...
Z tym śluzem to skomplikowana sprawa , zmienia się jak chce ja robię testy owi 10 dzień poli co negatywne , ale patrząc na paski to kolor 5 i 6 dnia cyklu były najmocniejsze , teraz takie bladziochy . Cykl zaczęłam z temperatura 37,2 , 6 dnia był skok a po 6 dniu cyklu temperatura spadła , pierwszy raz sprawdzam temperaturę , czy tak powinno buc ? Masz moze więcej doświadczenia ?Justek -
Niestety nie... dodatkowo nie jesyem sumienna w tym cyklu, bo mam problrmy ze snem i ta temperatura śmiesznie mała ki wychodzi ciagle pierwszy raz od odstawienia tabletek zaobserwowałam u siebie taki śluz. Jedna dziewczyna mi powiedziała, ze to może być koniec dni płodnych i se owulacja się przesunęła.
Czytałam tez se te testy owulacyjne to dziadoswo i rzadko xo z nich wychodzi -
A nie probowalyscie clear blue tych testow elektronicznych? Mnie Co do owu nie zawodza sa drozsze, ale moim zdaniem warto. Wiadomo ze obserwowanie wlasnego cala wcale nie jest takie proste. I warto jesli. A sie problemy u Gina umowic sie na monitoring cykluStarania od 12.2017
Wysokie TSH -
U mnie okazalo sie ze mam problemy z tarczyca. W ciagu Pol roku uroslo z 0,9 do 4,2 wiec raczej to nie pozwala MI zajsc w ciaze bo wszystko inne dobre. A normalnie powinno byc okolo 1,5 najlepiej. Ale tak Samo robilam te testy od 9 dnia cyklu w 12 "dniu ukazala sie Buska no I faktycznie byla owu potwerdzona u ginStarania od 12.2017
Wysokie TSH -
MalaZnadzieja wrote:U mnie okazalo sie ze mam problemy z tarczyca. W ciagu Pol roku uroslo z 0,9 do 4,2 wiec raczej to nie pozwala MI zajsc w ciaze bo wszystko inne dobre. A normalnie powinno byc okolo 1,5 najlepiej. Ale tak Samo robilam te testy od 9 dnia cyklu w 12 "dniu ukazala sie Buska no I faktycznie byla owu potwerdzona u gin
W zeszłym roku badałam tarzycę i wyniki miałam w normie ale może rzeczywioście powinnam chociaż tsh zbadać...
Wiesz to mój dopiero 3 cykl starań więc jeszcze aż tak nie chce panikować ale ten śluz mnie jednak trochę zastanowił. Wczoraj wieczorem równiez był ale z drugiej strony temperaturę mam niską (dzisiaj 36.3) ale też spać nie mogę więc to nie jest znowu poprawna tempka.