Test negatywny a ciąża?
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja mam 30 lat zdiagnozowane PCO insulinooporość , wysoka prolaktyna (wyciek z piersi) , mój mąż miał nowotwór usunięto jedno jądro , czasami wątpię ze kiedykolwiek się uda . On nie godzi się na badania nasienia ... co miesiąc to samo nadzieja ze
Może w tym cyklu będzie niespodziankaMalaZnadzieja lubi tę wiadomość
Justek -
mother_to_be wrote:Beta 0,03 także nie ma szans na ciąże. Najwidoczniej moj organizm badał wariuje po tabletkach zaczynam w taki wypadku suplementację oleju z wiesiołka i odpuszczam delikatnie... liczę jednak ze lada moment dostanę okres bo to nowe jajeczko do uwolnienia
Mam nadzieje, ze u Ciebie jednak będzie ciąża ! Daj znać koniecznie
Dam znać jutro rano teścikJustek -
W poniedziałek miałam mieć @ wiec to już 3 dzień spóźnienia. Przytulanko było dwa dni temu i trzy dni temu i 17 gdzie był nagły wzrost temperatury.
No to u Was sytuacja trochę skomplikowana ale uda się ba pewno zobaczysz
W tym cyklu już straciłam nadzieje... czekam na @. -
Pozostaje czekać na kolejny cykl... Od tego cyklu badam temperaturę już codziennie + zakupiłam testy owulacyjne więc mam nadzieję, że to będzie ten szczęśliwy.
Trochę martwi mnie to spóźnienie ale skoro tempka spada to chyba jednak będzie ten upragniony @ -
https://allegro.pl/clearblue-cyfrowy-test-owulacyjny-dual-10szt-4p-i6664290281.html?utm_source=google&utm_medium=cpc&ev_campaign=_UZSD_pla_zdrowie&ev_adgr=Zdrowie&ev_ln=PRODUCT+GROUP&gclid=CjwKCAjwhevaBRApEiwA7aT539ceIrz1iFPGAPGDz1u-rQde_NHAIta--U0WEdHaPQPP3uwoM2WqcBoCiy8QAvD_BwE&gclsrc=aw.ds&dclid=CM2-w8HtvtwCFYyBsgod1MkIKw
Kup to test owulacyjny clear blueJustek