Test negatywny a ciąża?
-
WIADOMOŚĆ
-
Justek wrote:Tak , ja jestem uzbrojona w termometr testy owulacyjne , testy ciążowe - i optymistyczne nastawienie
Musi się udać
hahaha! ja mam nówkę sztuke termometr na ten cykl (wczesnej używałam tego z dokładnością do 1 miejca po przecinku) + 30 testów owulacyjnych + 60 saszetek inofemu i olej z wiesiołka I pozytywne nastawienie oczywiście do wykrycia mojej owulacji -
mother_to_be wrote:hahaha! ja mam nówkę sztuke termometr na ten cykl (wczesnej używałam tego z dokładnością do 1 miejca po przecinku) + 30 testów owulacyjnych + 60 saszetek inofemu i olej z wiesiołka I pozytywne nastawienie oczywiście do wykrycia mojej
Swiruski jesteśmy , dobrze ze objawów ciąży nie odczuwamy w 5 dcJustek -
Justek wrote:mother_to_be wrote:hahaha! ja mam nówkę sztuke termometr na ten cykl (wczesnej używałam tego z dokładnością do 1 miejca po przecinku) + 30 testów owulacyjnych + 60 saszetek inofemu i olej z wiesiołka I pozytywne nastawienie oczywiście do wykrycia mojej
Swiruski jesteśmy , dobrze ze objawów ciąży nie odczuwamy w 5 dc
No totalne ale naprawdę chciałabym, zeby się udało już! Teraz jak na złość wszedzie widzę wózki i kobiety w ciąży i trochę się
Dołuje, ze to nie ja jeszcze czekam na ten rosnący brzuch i jie wybieram
Ciuszków -
Justek kwas foliowy najlepiej zaczac brac jak najszybciej. W aptece zapytaj sie o kwas foliowy dla starajacych sie. Ja od 7 miesiecy biore femibion BabyPlanung koszt okolo 26 euro. Ale zawiera wszystkie potrzebne witaminy. W polsce tez napewno jest. Witacjcie w ja od wczoraj lece z testami ovu:)Starania od 12.2017
Wysokie TSH -
Wiesz to roznie jest kazdy MA Tam jakas swoja opinie. MI gin radzila ze jeden dzien do dwoch dni przed ovu w dzien pozytywnego testu I jeden dzien po. Ale Co kobieta to Inna teoria. Ja robie testy I w poniedzialek ide tez na potwierdzenie ovu I obserwacje pecherzyka ale ja sie przygotowuje do IUI.Starania od 12.2017
Wysokie TSH -
My tez bez antykoncepcji 6 lat , do tej pory próbowałam „celować „ w owulacje - ale bez skutku . Od tego cyklu zdecydowałam się na testy , czekam na efekty. Tylko powiedz mi kiedy ja będę wiedziała ze jestem 2 dni przed buźka Hahaha jak ta owulacja pojawia się kiedy chcce , o ile jest .Justek