Test negatywny a ciąża?
-
WIADOMOŚĆ
-
Siostra mojego faceta MA naprawde problemy z tarczyca miala usuwana. Za przeproszeniem w dupie MA leczenie. Ogolnie tylko Cale zycie na pasozyta. I 6 razy byla w ciazy 1 syna MA 3 poronienia 1 dziecko Sama usunela a teraz jest w 8 miesiacu ciazy.. Wogole nie bierze lekow. Masakra jakas moim zdaniem jej powinni zabrac to dziecko. Ona MA 32 Lata a ten Co zrobil jej dziecko jakis 20 letni turas. Wiec zajscie w ciaze moim zdaniem to poprostu szczwsliwy traf. Szkoda ze ci Co naprawde chca nie raz tak dlugo musza czekac leczyc sie czasem mysle ze ten swiat jest nie sprawiedliwyStarania od 12.2017
Wysokie TSH -
MalaZnadzieja wrote:Siostra mojego faceta MA naprawde problemy z tarczyca miala usuwana. Za przeproszeniem w dupie MA leczenie. Ogolnie tylko Cale zycie na pasozyta. I 6 razy byla w ciazy 1 syna MA 3 poronienia 1 dziecko Sama usunela a teraz jest w 8 miesiacu ciazy.. Wogole nie bierze lekow. Masakra jakas moim zdaniem jej powinni zabrac to dziecko. Ona MA 32 Lata a ten Co zrobil jej dziecko jakis 20 letni turas. Wiec zajscie w ciaze moim zdaniem to poprostu szczwsliwy traf. Szkoda ze ci Co naprawde chca nie raz tak dlugo musza czekac leczyc sie czasem mysle ze ten swiat jest nie sprawiedliwy
Tez nie potrafię tego zrozumieć , ludzie żyjący na zasiłkach , bezrobotni , często z problemami uzależnień - im przychodzą te ciąże bez większego wysiłku , w takich rodzinach zazwyczaj jest masa dzieci - tu zadaje sobie pytanie jak to możliwe , czy są bardziej zdrowi ? A może nie myślą o tym i to jest sposóbJustek -
Ja tam trochę odpuściłam.. piję sobie olej z wiesiołka na zmianę z olejem, suplementuję inofem ale badam temperaturę wybiróczo.. Dodatkowo mam takie dziwne objawy, że nie wiem co myśleć!
Ten cykl zaczął się 27 lipca. 31 skończyła się @ i następnie około 6 sierpnia pojawił sie płodny śluz - a tak mi się wydaje przynajmniej, bo był lepki, rozciągliwy , śliski i przezroczysty (byl yo jednak jeden strzał wieczorem).
Owulacja teoretycznie powinna być 13 sierpnia czyli miony poniedziałek. Dzisiaj jest piątek i temperatura do dzisiaj ne podskoczyła - kręci się koło 36,3-36,
5. W poprzednim cyklu dochodziło nawet do 37,1.
Pobolewają mnie jajniki w tym tygodniu więc uznałam, że może to owulacja jednak nie spina się to z płodnym sluzem - na chwilę obecną śluz mam biały, jest go sporo jednak raz się ciągnie (nie tak bardzo jak ten z 6 sierpnia) a raz jest kremowy...
wczoraj wieczorem jednak przed pójściem spać zbadałam sobie szyjkę i śluz - szyjka niska, otwarta (czuc wgłebienie na końcu) dość miękka, śluz biały kremowo-rozciągliwy. Tzn ciągnął się ale nie tak jak ten przezroczysty z początku cyklu prawie że...
Nie wiem co mam myśleć
-
mother_to_be wrote:Ja tam trochę odpuściłam.. piję sobie olej z wiesiołka na zmianę z olejem, suplementuję inofem ale badam temperaturę wybiróczo.. Dodatkowo mam takie dziwne objawy, że nie wiem co myśleć!
Ten cykl zaczął się 27 lipca. 31 skończyła się @ i następnie około 6 sierpnia pojawił sie płodny śluz - a tak mi się wydaje przynajmniej, bo był lepki, rozciągliwy , śliski i przezroczysty (byl yo jednak jeden strzał wieczorem).
Owulacja teoretycznie powinna być 13 sierpnia czyli miony poniedziałek. Dzisiaj jest piątek i temperatura do dzisiaj ne podskoczyła - kręci się koło 36,3-36,
Pobolewają mnie jajniki w tym tygodniu więc uznałam, że może to owulacja jednak nie spina się to z płodnym sluzem - na chwilę obecną śluz mam biały, jest go sporo jednak raz się ciągnie (nie tak bardzo jak ten z 6 sierpnia) a raz jest kremowy...
wczoraj wieczorem jednak przed pójściem spać zbadałam sobie szyjkę i śluz - szyjka niska, otwarta (czuc wgłebienie na końcu) dość miękka, śluz biały kremowo-rozciągliwy. Tzn ciągnął się ale nie tak jak ten przezroczysty z początku cyklu prawie że...
Nie wiem co mam myśleć
Udostepnisz wykres ? Skąd wiesz ze owulacja 13 miała byćJustek -
mother_to_be wrote:Ja tam trochę odpuściłam.. piję sobie olej z wiesiołka na zmianę z olejem, suplementuję inofem ale badam temperaturę wybiróczo.. Dodatkowo mam takie dziwne objawy, że nie wiem co myśleć!
Nie wiem co mam myśleć
Wiesiołka można stosować tylko do owulacji potem trzeba odczekać i zacząć z pierwszym dniem nowego cyklu
Justek -
mother_to_be wrote:Ach... ja u siebie miałam trzy razy śluz płodny w jednym cyklu więc tez jestem w tyłku powiem Ci...
Z tym śluzem to jest wariactwo , u mnie nie występuje
Rozciągliwy tylko taka woda , i tez miałam go już kilka razy - nawet dzisiaj a jestem już w 24 dcJustek -
Justek wrote:Z tym śluzem to jest wariactwo , u mnie nie występuje
Rozciągliwy tylko taka woda , i tez miałam go już kilka razy - nawet dzisiaj a jestem już w 24 dc
No niby to ma byc najbardziej plodny - rozciągliwy przezroczysty dający uczucie mokrości
Gdzieś wyczytałam, że dwukrotnie występujący może oznaczać, że pęcherzyk nie pękł i organizm podejmuje próbę kolejną.
U mnie nigdy taki nie wystapił - pierwszy cykl z takim śluzem. Teoretycznie @ ma przyjść za tydzień. Zobaczymy co to będzoe. -
mother_to_be wrote:No niby to ma byc najbardziej plodny - rozciągliwy przezroczysty dający uczucie mokrości
Gdzieś wyczytałam, że dwukrotnie występujący może oznaczać, że pęcherzyk nie pękł i organizm podejmuje próbę kolejną.
U mnie nigdy taki nie wystapił - pierwszy cykl z takim śluzem. Teoretycznie @ ma przyjść za tydzień. Zobaczymy co to będzoe.
To mnie pocieszyłaś testy owulacyjne negatywne czyli pewnie nie doszlifować owulacji - masakra .Justek