Test negatywny a ciąża?
-
WIADOMOŚĆ
-
u mnie testy tez negatywne. jeden wyszedł prawie, że pozytywny jednak kreska nie była ytak do końca tak samo ciemna jak kontrolna więc... ;/
hahaha no może to jakiś sposób, który by więcej powiedział Ostatni przeczytałam, że tylko ciąża świadczy o tym , że owulacja sie odbyła -
MalaZnadzieja wrote:Albo Macie cykle bez owulacyjne albo poprostu nie umiecie go zkontrolowac. Ja na waszym miejscu poszla bym do gin.
Ja zrobię jeszcze jeden cykl pomiaru i pójdę z tymi wykresami do endokrynologa , u mnie jest duże prawdopodobieństwo cykli bezowulacyjnech bo mam PCOJustek -
U mnie na razie nie ma sensu, bo 3 miesiące temu odstawiłam antykoncepcję hormonalną.
Lekarz kazał przyjść za parę miesięcy dopiero jak już będę miała "swoje swoje" cykle, a nie od hormonów
A co do umiejętności kontrolowania to oczywiście, że nie umiem tego robic, bo nigdy przedtem tego nie robiłam
Dzisiaj temperatura 36,67 więc podwyższona względem poprzednich pomiarów także chyba owulacja się odbyła i wkroczyłam w drugą fazę cyklu. -
No teoretycznie zartaz powinnam mieć @ ale praktycznie wyliczone to jest na podstawie mojego średniego cyklu, który wynosił równo 28 dni przez 5 lat.
Ostatnio miałam tydzień spóźnienia więc być może teraz też @ przyjdzie nie w ten weekend tylko kolejny.. ciezko stwierdzić.