test negatywny,@ brak a objawy są
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej, nie smutaj, może Ci się udało tylko testy tego nie wykrywają (u niektórych kobiet tak jest ) jeśli @ dalej nie przyjdzie idź po prostu na badanie krwi i wszystko będzie jasne
Trzymam mocno kciuki za Ciebie! -
Nie dziwię się Wam dziewczyny, mnie też już to wyprowadza z równowagi...
Ale pewnie nic z tego nie będzie, bo kłuje mnie w podbrzuszu.
Jeszcze żeby ten pierwszy test nie wyszedł mi pozytywny, to bym się nie łudziła, a tak to tylko nadziei sobie człowiek narobi... -
Hej,jestem nowa.
Tez niewiem co mam myśleć,ostatnia miesiączka 21.12.2014,od 16-25 dnia cyklu biorę po jednej tabletce luteiny dopochowo.cykle mam ostatnio 24-26 dniowe,a tu teraz miałam 15 lekkie brązowe plamienie,16-srednie brązowe krwawienie z domieszką "żywej"krwi i 17 znowu lekko brązowe plamienie. @ oczywiście nie przyszła- 2 testy negatywne i juz sama niewiem co mam myślećGosiaczek -
nick nieaktualnyMama Julki wrote:Hej,jestem nowa.
Tez niewiem co mam myśleć,ostatnia miesiączka 21.12.2014,od 16-25 dnia cyklu biorę po jednej tabletce luteiny dopochowo.cykle mam ostatnio 24-26 dniowe,a tu teraz miałam 15 lekkie brązowe plamienie,16-srednie brązowe krwawienie z domieszką "żywej"krwi i 17 znowu lekko brązowe plamienie. @ oczywiście nie przyszła- 2 testy negatywne i juz sama niewiem co mam myśleć
a może to przez luteine narazie nie ma @?
-
nick nieaktualny
-
Alicja_ kurcze niewiem w poprzedniej ciąży tez brałam lutke i tak mi wyregulowala cykl ze miałam jak w zegarku co do dnia i normalne krwawienia 5 dniowe a teraz niewiem o co kaman?! Chciałam mierzyć temperaturę ale ja wstaje tak różnie ze niewiem czy nie mija się to z celem. Tydzień na rano-pobudka o 5,tydzień na popołudnie wstaje o 7.30-8
gryzelka lubi tę wiadomość
Gosiaczek