X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie test negatywny,@ brak a objawy są
Odpowiedz

test negatywny,@ brak a objawy są

Oceń ten wątek:
  • ggohaa Znajoma

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chyba zgłupieje...myślałam,źe w końcu się udało...@ się spóźnia 2dni,tempka cały czas wysoka...a tu jeden test w dzień@ i drugi w 2 dni później-oba ujemne :((

• abovo Debiutantka

Wysłany: 13 stycznia 2015, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, nie smutaj, może Ci się udało tylko testy tego nie wykrywają (u niektórych kobiet tak jest :) ) jeśli @ dalej nie przyjdzie idź po prostu na badanie krwi i wszystko będzie jasne :)

Trzymam mocno kciuki za Ciebie!

8df7xzdvet1cpc4r.png

http://ovufriend.pl/graph/0ca3d856cca76f012d2e5425ec11d0bc
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 13 stycznia 2015, 19:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Eh, u mnie jeden test pozytywny, potem dwa negatywne.
    @ jeszcze nie przyszła, 27dc dzisiaj.
    Nie wiem już co o tym myśleć....

7470gov3xicgdrhg.png
  • jusiakp Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 20:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A co ja mam powiedzieć, dziś termin miesiączki, test negatywny, a od wczoraj brązowe upławy, czego nigdy przed @ nie miałam, jak już przyszła @ to leciało jak z kranu od pierwszego dnia, a tu dziś plamienia,masakra..

jusiakp
    ug376iye25kbbp0p.png
  • astoriaa Ekspertka

Wysłany: 13 stycznia 2015, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie dziwię się Wam dziewczyny, mnie też już to wyprowadza z równowagi...
    Ale pewnie nic z tego nie będzie, bo kłuje mnie w podbrzuszu.
    Jeszcze żeby ten pierwszy test nie wyszedł mi pozytywny, to bym się nie łudziła, a tak to tylko nadziei sobie człowiek narobi...

7470gov3xicgdrhg.png
  • Anna 23 Przyjaciółka

Wysłany: 13 stycznia 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny mysle ze nic straconego testy moga sie myslic moze poprostu jest za wczesnie i nie wykryl jeszcze ciazy ktora jednak jest myślcie pozytywniee;)

Anna25
  • ggohaa Znajoma

Wysłany: 13 stycznia 2015, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie na przykład ciężko jest myśleć pozytywnie bo boję się późniejszego rozczarowania...Głupie prawda?

Bree, Weraikon lubią tę wiadomość

• astoriaa Ekspertka

Wysłany: 13 stycznia 2015, 21:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pewnie, że głupie, ale chyba wszystkie tutaj boimy się rozczarowania :/

7470gov3xicgdrhg.png
  • madlenka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2015, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Byłam w podobnej sytuacji jeszcze kilka godzin temu, zrobiłam teścik i już zaczynam mieć objawy @ Jutro pewnie mnie zaleje. Już jak musi to oby szybciej bo chcę zacząć nowy cykl.

qdkk2n0ao2txirxa.png
  • jusiakp Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 07:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Test negatyw, po chwili mnie zalalo @. Czy to biochemiczne poronienie moglo byc, te plamienia mnie zastanawialy.

jusiakp
    ug376iye25kbbp0p.png
  • ggohaa Znajoma

Wysłany: 14 stycznia 2015, 08:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie też tempka poszła w dół...masakra

• NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 14 stycznia 2015, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam zawsze tak, że jak coś podejrzewam to @ przychodzi zaraz po zrobieniu testu. Dlatego panicznie boję się go wykonywać :P

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Tova33 Autorytet

Wysłany: 20 stycznia 2015, 19:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A już wykonałam tyle testów... Wszystkie negatywne... Nawet beta... I dlaczego @ nie przychodzi. Chce już zacząć od nowa...

jnmq43r83wkg2ahp.png
    MICHAŁEK
    zrz6wn15l66uy1jq.png
  • Mama Julki Debiutantka

Wysłany: 20 stycznia 2015, 23:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej,jestem nowa.
    Tez niewiem co mam myśleć,ostatnia miesiączka 21.12.2014,od 16-25 dnia cyklu biorę po jednej tabletce luteiny dopochowo.cykle mam ostatnio 24-26 dniowe,a tu teraz miałam 15 lekkie brązowe plamienie,16-srednie brązowe krwawienie z domieszką "żywej"krwi i 17 znowu lekko brązowe plamienie. @ oczywiście nie przyszła- 2 testy negatywne i juz sama niewiem co mam myśleć:-(

Gosiaczek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 00:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mama Julki wrote:
    Hej,jestem nowa.
    Tez niewiem co mam myśleć,ostatnia miesiączka 21.12.2014,od 16-25 dnia cyklu biorę po jednej tabletce luteiny dopochowo.cykle mam ostatnio 24-26 dniowe,a tu teraz miałam 15 lekkie brązowe plamienie,16-srednie brązowe krwawienie z domieszką "żywej"krwi i 17 znowu lekko brązowe plamienie. @ oczywiście nie przyszła- 2 testy negatywne i juz sama niewiem co mam myśleć:-(

a może to przez luteine narazie nie ma @?

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 stycznia 2015, 00:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tova33 wrote:
    A już wykonałam tyle testów... Wszystkie negatywne... Nawet beta... I dlaczego @ nie przychodzi. Chce już zacząć od nowa...

też bym chciała zaczać już od nowa…eh.

• Tova33 Autorytet

Wysłany: 21 stycznia 2015, 07:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ech mój sen się chyba ziszcza. Wczoraj wieczorem i dziś plamienie, to jutro jak nic będzie @

jnmq43r83wkg2ahp.png
    MICHAŁEK
    zrz6wn15l66uy1jq.png
  • NIEPOKORNA Autorytet

Wysłany: 22 stycznia 2015, 12:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja zaczęłam cykl nowy i jakoś brakuje mi nadziei...

linia-podzialu-ruchomy-obrazek-0012.gif
    2nn3vfxm0x0qzs5t.png
  • Mama Julki Debiutantka

Wysłany: 22 stycznia 2015, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Alicja_ kurcze niewiem w poprzedniej ciąży tez brałam lutke i tak mi wyregulowala cykl ze miałam jak w zegarku co do dnia i normalne krwawienia 5 dniowe a teraz niewiem o co kaman?! Chciałam mierzyć temperaturę ale ja wstaje tak różnie ze niewiem czy nie mija się to z celem. Tydzień na rano-pobudka o 5,tydzień na popołudnie wstaje o 7.30-8

gryzelka lubi tę wiadomość

Gosiaczek
  • gryzelka Koleżanka

Wysłany: 22 stycznia 2015, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mamo Julki a długo brałaś tą luteinę w poprzedniej ciąży?

271205457bbca3222c1ff1a8f596376c.png
1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Gdzie rodzić - wybór szpitala do porodu

Poród to wyjątkowa chwila. Wraz ze zbliżającym się terminem porodu, wiele kobiet zastanawia się gdzie rodzić. Warto poświęcić trochę czasu na wybór szpitala, w którym chciałabyś aby przyszło na świat Twoje dziecko. Przeczytaj jak się do tego dobrze przygotować, czym się kierować przy wyborze szpitala i jakie informacje zebrać na temat wybranej placówki.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ