test negatywny,@ brak a objawy są
-
WIADOMOŚĆ
-
No ja bym na Twoim miejscu powtorzyla test bo z reguły powinna wychodzic czerwona,różowa a nawet blado różowa kreska na białym tle:-) być może trafiłaś na trefny test. U mnie wszystkie objawy ustapiły, jedynie czasem jajnik zakuje to jeden a to drugi.... Czekam co gin powie...
-
Hej dziewczynki;)
Tarczyce mam podwyższona i może to wskazywać na niedoczynność tarczycy. Musze zrobić dodatkowo usg i przeciwciała. A jeśli chodzi o moje plamienie to powiedziała mi ze po luteinie może być taka bardzo delikatna miesiączka,a więc mam liczyć jako nowy cykl:-(Gosiaczek -
hej, ja sie przylączam do oczekiwań - nie wiadomo na co :> 18ty dzien wysokich temp, 3 testy ujemne (choc po spodziewanym terminie @ to jeden - dzisiejszy) bóle brzuszka i chyba tyle, choc dzis raz leciutko podbarwiona wydzielina, wiec jakby cos, ale pozniej znow nic, w zadna strone to nie idzie, tez jestem zla ze nie moge juz startować od nowa :> pozdrAniołek [*] 27.V.2014 6tc.
-
U mnie dziś 31dc, bardzo duża bolesność piersi i cały czas czuję podbrzusze (ale nie jest to ból). Testy niestety jak na razie negatywne, choć też miałam podobną sytuację, gdzie na teście płytkowym pojawił mi się biały pasek zamiast różowego.
Ostatni cykl miałam bardzo długi, prawie 40dniowy (podejrzewam poronienie samoistne całkowite) i boję się,że w tym cyklu wszystko się pomieszało. Ale nadzieja jest -
hej. mogę się przyłączyć?
Jest po laparoskopii (1 stycznia) drożność i nakłuwanie jajników i czekam na @........ dziś 32 dc i nie wiem kiedy się doczekam bo nawet nie wiem kiedy @ może przyjść. Z objawów to ból w plecach i czasami jakby pieczenie w jajnikach. test strumieniowy dziś wyszedł negatywnie tydzień temu na usg było widoczne ciałko żółte ale kiedy była owulacja niestety nie wiem. także czekam ;/
-
gryzelka wrote:Lea i jak tam sytuacja u Ciebie?
@ przyszła 28 dc
a potem 3 dni delegacji, stąd moje milczenie...
i zaczynam oczekiwanie od początku - z nowym cyklem."Nie miłuje się tego, czego wcale się nie zna. Jeśli się zaś miłuje to, co się zna, to ta miłość sprawia, iż można to poznać coraz lepiej i coraz pełniej"
/św. Augustyn/ -
gryzelka wrote:Wrocilam od gina.... Mam brac luteine i czekac na @...."Nie miłuje się tego, czego wcale się nie zna. Jeśli się zaś miłuje to, co się zna, to ta miłość sprawia, iż można to poznać coraz lepiej i coraz pełniej"
/św. Augustyn/