test negatywny,@ brak a objawy są
-
WIADOMOŚĆ
-
Jeszcze wczoraj chciałam się dołączyć do tego grona, z wielką nadzieją na pozytyw - tyle tylko u mnie już sprawa "przegrana". @ miała być 29.01. Od 3 dni ciągle nospa, bez której już nie funkcjonuje. Dwa testy negatywne. Mąż dzisiaj powiedział "dość" i zawiózł mnie do lekarza a potem na betę. Niestety znowu się nie udało. Na @ i kolejny cykl muszę jeszcze trochę poczekać
-
Nie dostałam. Lekarz powiedział - "pogrubiona błona śluzowa jak na okres albo ciąże. Jedź na betę i zobaczymy co wyjdzie". Wynik bety przyszedł o 18... niestety nie wskazuje na ciążę. Mam czekać z wizytą do piątku i zjawić się po luteinę, a na dyskomfort brzuszny brać nospe.
-
Gryzelko, ja naprawdę wierzyłam że to ten cykl... Aż się popłakałam podczas badania z całego stresu. Po otrzymaniu wyniku bety obiecaliśmy sobie z mężem, że koniec starań. Czekamy na wpadkę Ale naprawdę z kolejnym "przegranym" cyklem, jest mi coraz ciężej
A ile Twój okres się spóźnia? Już nie ma szans w tym cyklu? -
Ja w tym miesiącu wybieram się do ginekologa-endokrynologa, może to wina tarczycy...
Próbowaliśmy już różnych metod - testy owulacyjne, wiesiołek, duphaston, mężowe witaminy i tabletki poprawiające jakość nasienia, moja kuracja wit. B... I nic!
A jak u Was? Jakieś wspomagacze? -
Monekkk, Gryzelka - mam nadzieję, że wkrótce sytuacja się wyjaśni - oczywiście pozytywnie
U mnie też męczące czekanie - mam nieregularne cykle i nigdy nie wiem ile będę musiała czekać. W tym cyklu myślalałam, że owulacja była ok 13 dnia, nastawiłam się że się udało bo piersi mam wrażliwe i bolesne jak nigdy a tu negatyw. Więc pewnie czeka mnie jeszcze około 2 tygodni czekania na @...