test negatywny,@ brak a objawy są
-
WIADOMOŚĆ
-
Monekkk - dobrze, przynajmniej się restatujesz i można zaczynać od nowa
U mnie nic, choć czuję się jakby zaraz miała przyjść. Ale powoli godzę się z myślą, że znów czeka mnie 45-dniowy cykl czyli się naczekam zanim będę mogła znów probówać... Dziś 28dc -
Monika:) mnie kompletnie zaskoczyła. Był to dziwny cykl... bo tydzień przed okresem zaczął się mega ból brzucha, a teraz przy @ można powiedzieć, że jest lajt. Dzisiaj czerwone wino i reset. A w czwartek lekarz... który może doradzi, jak zajść w ciążę.
Nie martw się, może Ciebie też zaskoczy? -
gryzelko, współczuję.
Pozytywne przynajmniej, że zaczyna się nowy cykl - może tym razem będzie pozytywny
Kamka, i jak tam? Masz wyniki?"Nie miłuje się tego, czego wcale się nie zna. Jeśli się zaś miłuje to, co się zna, to ta miłość sprawia, iż można to poznać coraz lepiej i coraz pełniej"
/św. Augustyn/ -
nick nieaktualny
-
a co myślicie o mojej sytuacji...? staramy się od roku, teraz pierwszy cykl brałam zastrzyki z gonalu (wcześniej bezskutecznie clo),temperatura wskazuje że owulacja była. W drugiej fazie cyklu brałam duphaston - biorę go od roku i zawsze między 2,a 4 dniem @ przychodzi..
..minęło 8 dni @nie ma..
.. 17 dni po owulacji, dwa testy negatywne..
temperatura utrzymuje się wysoko..piersi bolą bardzo, brzuch zależy od dnia..
-
Cześć Dziewczyny, to mój 29 dc. Dzis termin @, i każda godzina spóxnienai to radość....
Niestety ból misiączkowy od rana z przerwami mnie sprowadza na ziemię i podpowiada, że cudu nie będzie..... Robiłam dziś 2 testy, oba negatywne....
To nasz 9 cs, i każde rozczarowanie bardzo przeżywam. Temperatua nie spada, mierzę też w ciągu dnia z ciekawości, boję się nawet chodzić szybko dziś by nie nadwyrężyć brzucha, by @ nie było.... Smutno mi -
dodek wrote:a co myślicie o mojej sytuacji...? staramy się od roku, teraz pierwszy cykl brałam zastrzyki z gonalu (wcześniej bezskutecznie clo),temperatura wskazuje że owulacja była. W drugiej fazie cyklu brałam duphaston - biorę go od roku i zawsze między 2,a 4 dniem @ przychodzi..
..minęło 8 dni @nie ma..
.. 17 dni po owulacji, dwa testy negatywne..
temperatura utrzymuje się wysoko..piersi bolą bardzo, brzuch zależy od dnia..
Pokaż wykres -
Witam - u mnie 4 dni po spodziewanej @ - a testy wychodzą negatywnie.
Okres nigdy wcześniej mi się nie spóźniał, więc już wariuję. Zwłaszcza, że doświadczałam podobnych objawów jak w pierwszej ciąży tj kłucie jajników i tkliwość piersi (a tydzień po owulacji bóle jak na okres). Tyle, że w poprzedniej ciąży druga kreska pojawiła się na dzień przed planowaną @
Jest to mój pierwszy cykl starań, więc nie nastawiam się za bardzo, że się udało - chociaż fajnie by było Kilka dni pod rząd śniły mi się te dwie kreski - a w rzeczywistości nie ma -
Dzięki juliad za odpowiedź.. problem w tym, że nie mieszkam w PL (inaczej już bym je zrobiła). Jestem w UK i tutaj musiałabym mieć skierowanie od lekarza na takie badanie (a to i tak zależy od jego widzi mi się i wcale tacy chętni nie są - dla nich ciąża to w ogóle do 12 tygodnia to nie jest sprawa do zainteresowania się)