test negatywny,@ brak a objawy są
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
A wiec tak... Dzis jest 36 dc. Okresu brak:-( piersi raz bolą, raz nie (bardziej mrowią), podbrzusze czuje czaly czas, bol krzyza miną, jajniki tez nie bolą (ale wczoraj bolały tak, że dopiero po 4 nospach przeszło). Do tego wszystko mnie drazni i denerwuje...w sumie to tak jak przed okresem no moze ciut bardziej jednak @ nie ma....
-
pozwolicie że dołączę?
bo temat idealnie mi się wpisuje w moje dylematy z tego miesiąca.. a raczej z teraz...
gryzelko, mnie to wygląda podejrzanie... W pozytywnym sensie oczywiście
Ale ja się ostatnimi czasy zrobiłam paranoiczna i wszędzie widzę objawy ciąży, więc nie wiadomo
Ja dopiero 25 dc (cykl średnio 25-27 dni), ale piersi mnie bolą od kilku dni. Ogólnie samopoczucie trochę jak przed @. Ale jeszcze dwa dni temu pobolewał mnie jajnik (co się nie zdarza tak późno w cyklu u mnie). I wczoraj miałam plamienie - delikatnie zabarwiony na różowo / czerwono śluz. I dziś na razie nic... tzn. śluz ładny, kremowy...
I tak mi nadzieja wzrasta, że może tym razem @ nie będzie
Wam też tego życzęwistful wrote:NIEPOKORNA napisała:
Ja mam zawsze tak, że jak coś podejrzewam to @ przychodzi zaraz po zrobieniu testu. Dlatego panicznie boję się go wykonywać
mam identycznie
oj, tak skąd ja to znam ..
Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 18:42
"Nie miłuje się tego, czego wcale się nie zna. Jeśli się zaś miłuje to, co się zna, to ta miłość sprawia, iż można to poznać coraz lepiej i coraz pełniej"
/św. Augustyn/ -
U mnie też teoretycznie 36 dc,jeśli oczywiście nie licząc tego plamienia bo juz sama niewiem jak to odbierać. Jutro odbieram wyniki tarczycy i idę do gina,może usg mi odrazu zrobi albo coś. Ja juz oczywiście też wszędzie widzę u siebie oznaki ciąży-a to senna jestem,mam mega migrenę i mam takie dziwne uczucie pewności.....Gosiaczek
-
i co gryzelko, robiłaś test? Trzymam kciuki, by to było to
Mamo Julki, powodzenia
a ja dziś znowu plamienie.. i wciąż mam nadzieję, że to jednak nie @... choć tempka minimalnie spadła
Zobaczymy w nocy / jutro..Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 stycznia 2015, 18:42
"Nie miłuje się tego, czego wcale się nie zna. Jeśli się zaś miłuje to, co się zna, to ta miłość sprawia, iż można to poznać coraz lepiej i coraz pełniej"
/św. Augustyn/ -
Witam, dołaczam bo widze, iż mamy bardzo podobne problemy. Dziś jest mój 34dc, okres powinnam dostać wczoraj. Powiększyły mi się piersi, pojawia się ból w dole brzucha. Zwykle przed pojawieniem się @ przez 2 dni mam brazowe plamienie a teraz tego brak.Dzisiaj robiłam test ok 13 i w polu testowym wyszła mi biała kreska na zaróżowionym tle. pewnie nie jestem w ciązy, ale tak bardzo bym chciała