Testowanie 19-20 wrzesien??
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiele dziewczyn test negatywny miało w dniu spodziewanej @ a dopiero później wychodziły 2 kreski W ogóle zaleca się zrobienie testu w dniu spodziewanej @. Wiem, że to trudne bo sama nie wytrzymuję i zawsze wcześniej zatestuję. Albo poczekaj albo leć na betę
-
Oluniaaa wrote:Hej dziewczyny.
Ja 18 mam dostać @, zaczełam testowanie już pare dni temu.
Raz wieczorem wyszła mi druga wyrażna blada kreska, ale niestety na dzien następny rano wyszłą tylko jedna, następnie kolejnego dnia wyszła druga bladziutka kreseczka. nie wiem co mam o tym myśleć ;/ dziś robiłam test na początku jedna kreska, po jakichś 15 minutach pokazał się cień, tylko nie wiem czy wynik jest prawdziwy po tylu minutach.
Pozdrawiam.
Trzymam kciuki za powodzenieSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Olunia, to mamy podobne objawy. Mnie dziś brzuch boli jak na @ (poboli, przestanie i znowu boli) i pojawiło się sporo kremowego śluzu, a przed @ zazwyczaj było sucho. Ja jestem w 26dc i a 4 dni powinnam mieć @. Jak na bóle menstruacyjne to trochę za wcześnie, poza tym brzuch bolał mnie zawsze tego dnia, gdy miało wystąpić krwawienie. Pojawiała się miesiączka, ból na chwilę ustępował i znów się zaczynał i trwał tylko 1 dzień.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Pierwsze ćmienie i kłucie jajników miałam 10 - 12 września (3-5 dpo), w niedzielę (7dpo) i dziś (8dpo) pojawił się kremowy, biały, nieco lepki śluz, ale bez krwi. No i dziś też ten całkiem intensywny ból jak na @, ale krwawienia brak do tej pory. Bólowi towarzyszyło ciepło w podbrzuszu, którego chyba dotąd wcześniej nie czułam. Do tego czuję podwyższoną temperaturę, jakbym była chora.
Teraz temperatura, ból i ciepło znikło. Piersi są miękkie i delikatnie bolesne po bokach i na dole, gdy dotykam.
Robiłam test dzisiaj, ale raczej dla psychicznego spokoju, żeby odpuścić i przestać myśleć o tym, czy się udało czy nie. Test negatywny i w sumie w obliczu dzisiejszego bólu i śluzu nie dziwię się. Podejrzewam, ze to ból implantacyjny i śluz z szyjki macicy, który towarzyszy zagnieżdżeniu.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
hej dziewczyny ja niestety zaczynam kolejny 10 cykl starań ale się nie poddajemy i walczymy dalej o nasze małe szczęście trzymam kciuki za was kochane i wasze dwie kreseczki