Testowanie 19-20 wrzesien??
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj też robiłam betę żeby potwierdzić tego bladziocha. U mnie (widzę, że niezawodnie, bo w przypadki I ciązy tez tak było) są bolące piersi.
Czekam z zaciśniętymi kciukami na Wasze testowanie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 września 2014, 13:31
-
Trzymam za Was wszystkie kciuki! Ja jutro idę na betę (29 dc i 14dpo) ale nie wiem czy cos z tego będzie... Prawie wcale nie bola mnie piersi, śluzu jest Malo (bardzo testy i bialy), a szyjka...byla wysoko, a dzis juz chyba średnio, średnio twarda i mam wrażenie ze juz sie otwiera (ale mistrzem w badaniu nie jestem) a do tego w pochwie mam tak ciasno wiec myślę ze @ nadejdzie...[*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
[*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
[*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip -
A ja chyba pospieszyłam się z betą, mogłam poczekać jeszcze ten jeden dzień. Zdrzemnęłam się chwilę, bo brzuch bolał jak na @, wstałam, poszłam na siku i wyleciał ze mnie żywo czerwony skrzep ze śluzem. Dziwny początek okresu. I oby to był okres, a nie coś innego... Trochę smutno.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
Mój test z rana również negatywny. 2 dzien miesiączka się spóźnia, ale to napewno moja psychika ją blokuje. po południu odbiore bete i będzie wszystko jasne. ale powiem że już nie mam żadnej nadzieji, wiem że w ciąży nie jestm. może w przyszłym cyklu się uda, więcej będzie bo mąż przyjeżdza i będzie cały miesiąc
-
cocosowa wrote:Mój był 11 dpo. Czy może to za wcześnie na robienie test??? Sama nie wiem:(
ja czekam na wynik bety i już mnie skręca![*] 01.02.2014 - 6/7 tc.
[*] 11.01.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
[*] 13.02.2015 - 5 tc. ciąża biochemiczna
12.02.2016 urodził się Nasz Ukochany Synek Filip -
Może i za wcześnie , ale już mam bóle miesiączkowe od wczoraj, chyba nie ma co się łudzić..dobijające te czekanie do następnej owulacji ehhh..Dzięki dziewuchy za wspacieStarania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc