Testowanie 19-20 wrzesien??
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,
dołączę do Was, bo też testuję w tym tygodniu. Nie róbcie dziewczyny testów przed @, bo tylko można się w zły humor wprowadzić. W pierwszej ciąży pozytywny test wyszedł mi dopiero 4 dni po oczekiwanym terminie @. Wcześniej same minusy były. Pozostaje tylko czekanie
lilirose lubi tę wiadomość
-
Puella wrote:Hej,
dołączę do Was, bo też testuję w tym tygodniu. Nie róbcie dziewczyny testów przed @, bo tylko można się w zły humor wprowadzić. W pierwszej ciąży pozytywny test wyszedł mi dopiero 4 dni po oczekiwanym terminie @. Wcześniej same minusy były. Pozostaje tylko czekanie -
hehe ja sie naczytałam o tej szyjce macicy różnych rzeczy jedni piszą, że na początku jest rozpulchniona ale zamknięta a inni, że twarda i zamknięta więc jak to dokładnie jest sama nie wiem zobaczymy jaka będzie jeśli się uda wiesz może to być różnie u kazdej kobiety inaczej dokladnie jak z śluzem jedna maja sucho inne potop
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2014, 13:07
-
Dziewczyny nie ma co robić sobie testów przed terminem spodziewanej miesiączki a najlepiej nie robić do 11 dnia po owulacji bo człowiek tylko sobie psuje humor. Ja zrobiłam błąd, bo testowałam wczoraj czyli 7 dnia po owulacji i wiem, że to o niczym nie świadczy ale dalej ta niepewność i lekki rozczarowanie...Testuje teraz 19.09Starania od 06.2014
Walka z męskim problemem:( (Terato-Asthenozoospermia ) Z 0 do 1% prawidłowych plemników
28.07.2015 *11tc