Testowanie 19-20 wrzesien??
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyTeoretycznie 20 września to będzie 10 dzień po owu i 11 z luteiną.. po 13 luteinach dostaję @.. Może coś by wyszło... kusi mnie.. ale w sumie może poczekać na @ do 13 dnia - to tylko dwa dni! Ale kusi mnie ten test przed terminem.. robić czy nie?
-
A u mnie pojawiają się kolejne objawy - ciekawe czy coś z tego będzie czy to tylko moja wyobraźnia Wczoraj i dzisiaj delikatne plamienie, ból piersi a dzisiaj wieczorem doszedł ból pleców. Mam nadzieje, że fasolka będzie prezentem urodzinowym dla męża.
-
Ja dziś zrobiłam (10dpo), ale jednak kreska. Poza tym od trzech dni pojawia się sporo kremowego, lepkiego śluzu, bóle brzucha na dole, a wczoraj męczyły mnie lekkie mdłości i zawroty głowy. Jutro idę na betęSzczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnylilirose wrote:Ja dziś zrobiłam (10dpo), ale jednak kreska. Poza tym od trzech dni pojawia się sporo kremowego, lepkiego śluzu, bóle brzucha na dole, a wczoraj męczyły mnie lekkie mdłości i zawroty głowy. Jutro idę na betę
11dpo i na bete może być za wcześnie Wszystko zależy od zagnieżdżenia, bo dopiero wtedy uwalnia się HCG -
Puella super, oby kreseczka potwierdziła się w becie
Sylwia, w poniedziałek miałam intensywne bóle brzucha i sporo śluzu (a zawsze mam w dzień okresu, nigdy wcześniej). Myślę, że to był moment implantacji, bo od tamtej pory jest bardzo spokojnie. Czytałam, że HCG po 48 godz. zaczyna się uwalniać, więc może jednak beta wyjdzieSylwia87 lubi tę wiadomość
Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥
-
nick nieaktualnyKupiłam test .. czuję, ż na darmo.. na razie za wcześnie na pewno.. postaram się wytrzymać jak najdłużej i go nie robić.. mojemu nic nie mówię.. bo by mnie miał za wariatkę.. on tak spokojnie do tego podchodzi - nie staramy się, tylko kochamy bez zabezpieczenia - jego słowa.
-
Ja zrobiłam sikańca rano, ale nawet cienia cienia nie ujrzałam. Wydaje mi się, że zagnieżdżenie (jeśli) było w niedzielę - poniedziałek (czułam ból jak na @ i od tamtej pory mam poro ciągnącego się, białego śluzu) i to po prostu za szybko.Szczęśliwy 3 cs, maluszku zostań z nami ♥