Testowanie 19-20 wrzesien??
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiecie co... chyba sie udalo Dzisiaj rano obaczylam bladziuta druga kreske! Powtorzylam test kilka godzin pozniej i kreska byla mocniejsza!!!!
Trzymam za siebie kciuki, a jotro ide umowic sie na wizyte do lekarza!Redhotka, Rozgadana, respondeca, Madziara, Werbenka, kassandra lubią tę wiadomość
-
AniaBania wrote:Wiecie co... chyba sie udalo Dzisiaj rano obaczylam bladziuta druga kreske! Powtorzylam test kilka godzin pozniej i kreska byla mocniejsza!!!!
Trzymam za siebie kciuki, a jotro ide umowic sie na wizyte do lekarza!
W takim razie gratulacje !
AniaBania lubi tę wiadomość
-
Kurcze, temperatura mi tak ładnie rośnie - jak nigdy dotąd. Zawsze dostawałam okres w 14dpo, a w 13 już temperatura była niska. Teraz jest inaczej.
Zerknijcie same.
Ale zrobiłam dziś test (13dpo) i ujemny. Niby jeszcze może być nie widać, a poza tym o 4 w nocy byłam sikać, więc ten poranny mocz nie był pewnie w pełni 'poprawny', dlatego jeszcze się nie poddaję.
W dodatku w nocy obudził mnie potworny ból brzucha, mdłości i przewracanie w jelitach. Początkowo myślałam, że to atak woreczka żółciowego (miałam kiedyś). Po ok. godzinie przeszło. Niby mdłości sugerują jedno, ale to chyba nie mogło być to. Wczoraj byliśmy na kolacji u znajomych i było dużo tłustego i czosnku i to chyba dlatego mnie tak w nocy skręcało.
No w każdym razie jutro testuję jeszcze raz.
A wszystkim szczęśliwcom gratulujeWiadomość wyedytowana przez autora: 21 września 2014, 12:34
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNowe objawy...
Szyjkę badam wieczorem i przy dzisiejszym badaniu czuję, że jest ewidentnie wyżej niż była wczoraj w dodatku śluz jest koloru brunatnego w konsystencji jakby kremisty, ale jak na moje cykle standardowe (> 35 dni), to chyba zdecydowanie za wcześnie na objaw miesiączki... Co to może oznaczać, bo się trochę zaniepokoiłam...? -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny! Jestem w 26 dc, 10 dni po owu. Bardzo pragnę mieć dziecko i zaczęłam trochę schizować: każdy ból brzucha, każdy nieprzyjemny zapach wykrzywiający nos, każde kłucie w piersiach interpretuję jako niezbity dwód, że jednak fasoleczka sobie rośnie we mnie. Dzisiaj zrobiłam test. Druga kreska jest jakaś taka blada, bardzo mało widoczna (zobaczcie, oceńcie: http://www.fotoszok.pl/show.php/2175828_20140 922-084332-1-.jpg.html ) Czy mogę mieć nadzieję, na dołączenie do grona szczęśliwych mam w czerwcu 2015? Do końca cyklu pozostało mi 3 dni, później wybiorę się na bhcg. Na razie chyba nie chcę robić sobie złudnych nadziei. Dodam, że kreska w rzeczywistości jest trochę wyraźniejsza niż na zdjęciu.
P.S. Mierzę również temperaturę od początku cyklu i od kilku dni temp. w pochwie nie spada poniżej 37'...
Fasolko moja kochana, jesteś tam już?
Pozdrawiam Was gorąco! -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAniaBania wrote:Wiecie co... chyba sie udalo Dzisiaj rano obaczylam bladziuta druga kreske! Powtorzylam test kilka godzin pozniej i kreska byla mocniejsza!!!!
Trzymam za siebie kciuki, a jotro ide umowic sie na wizyte do lekarza!
Ania - i jakie wyniki? Byłaś na becie? Ja wybieram się dzisiaj. Trzymam za nas obie kciuki! -
nick nieaktualnylauda wrote:Redhotka, ale miło byłoby poznać opinię również innych dziewczyn zwłaszcza, że ten wątek dotyczy testowania w tym samym terminie. Może któraś z tutaj obecnych dziewczyn ma takie same wątpliwości jak ja... Pozdrawiam.
Jak dla mnie to pozytyw -
nick nieaktualnylauda wrote:Redhotka, ale miło byłoby poznać opinię również innych dziewczyn zwłaszcza, że ten wątek dotyczy testowania w tym samym terminie. Może któraś z tutaj obecnych dziewczyn ma takie same wątpliwości jak ja... Pozdrawiam.
-
Laudo: Nie, nie bylam... Szukam przychodni, w ktorej moglabym to zrobic prywatnie. Bo w panstwowej tego nie robia..nawet za pieniadze...
Nadal testuje, na wszystkich wychodzi bladziutka druga kreska. Czekam jeszcze pare dni, zeby byla wyraznijsza. Z objawow to zaczynam miec chyba delikatne mdlosci i dziwny smak w ustach. Okresu nadal brak....lauda lubi tę wiadomość