Testowanie 2.12 i okolice :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Inga wrote:A moze sprobuj testow roznych firm. Moze to kwestia czulosci.
-
Z objawów po owulacji to ja akurat dużo nie mam. W poprzednim cyklu miałam mnóóóóstwo.... Już 1 dzień po owulacji bolały mnie strasznie sutki przez jakieś 4 dni. Potem przestały znowu na kilka dni, a potem zaczęły już boleć całe piersi i nawet urosły... Byłam ciągle zmęczona i bolała mnie głowa. Okazało się, że to nie była ciąża... A w tym cyklu z kolei nic się takiego nie dzieje. Jedyne co to pobolewa mnie jajnik, z którego była owulacja i podbrzusze też trochę boli. Mam takie wrażenie, jakby coś tam się działo... czasem coś zakłuje, czasem coś pociągnie, a to jajnik, a to podbrzusze. Tak jakoś dziwnie. Czekamy co będzie dalej
A wy jak z tymi objawami po owu?
-
nick nieaktualny
-
a ja dziś straciłam nadzieję. myślę, że nie doczekam testowania, że @ przyjdzie wcześniej rano obudziłam się bez bólu brzucha już, piersi też jakby mniej wrażliwe.. niech któraś napisze, że też tak miała a mimo to była w ciąży... dziś jestem załamana
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 09:38
-
Zana ja tez progest za tydzien:)
Dzisiaj mam juz tylko bol w ok lewego jajnika. Z niego byla owul. Piersi zero.
Przesladuje mnie mysl, ze skoro tyle razy sie nie udalo, dlaczego mialoby sie teraz udac....ehh ide sobie poprawic humor slodkosciami:)Zana lubi tę wiadomość
-
Inga, ja dwa lata walki, i tez co miesiąc wydaje mi się, że przeciez przez dwa lata nic, to teraz zapewne równiez nic nie wyjdzie... Ale i tak mimo wszystko gdzieś tam po cichu czekam i wierzę, że się uda
Ja miałam owu w lewym jajniku heh tez teraz czuję ból, ale co miesiąc tak mam po owu, więc... No to czekamy, Obysmy mogły sobie pogratulowaćInga lubi tę wiadomość
Zana -
Zana wrote:Inga, ja dwa lata walki, i tez co miesiąc wydaje mi się, że przeciez przez dwa lata nic, to teraz zapewne równiez nic nie wyjdzie... Ale i tak mimo wszystko gdzieś tam po cichu czekam i wierzę, że się uda
Ja miałam owu w lewym jajniku heh tez teraz czuję ból, ale co miesiąc tak mam po owu, więc... No to czekamy, Obysmy mogły sobie pogratulować
Byloby super:) za tydzien i troche sie okaze;)
Znasz przyczyne niepowodzen? U mnie najgorsze jest to, ze oboje jestesmy zdrowi, nasienie ok, hormony ok, monitoring w porzadku. Nie mialam jeszcze hsg ale to juz w grudniu, a ciazy nie ma.... To jest najbardziej frustrujace:(
Chyba naprawde mam dzis kiepski dzien...za duzo mysle;]Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 listopada 2013, 15:29
-
Wysłany: Dzisiaj, 16:02 Cytuj | Edytuj | Zgłoś
Hej dziewczyny. Jestem nowa wiec zaczne od pocztaku.
Zaczelismy sie starac w maju. Cykle mam regularne 31 dni. Sprawdzam czy mam owulacje testami clear blue co miesiac, nie mam problemu z odczytywaniem wynikow- bo nie pokazuja one kresek tak jak duzo dziewczyn opisuje tylko usmiechniete buzki jak LH jest albo puste kolka jak nie ma. Od poczatku staran owu byla w kazdym cyklu (wg tych testow) troche wczesniej niz w 14 dc zwykle w 10 dc. Ale poki co nic:(
Dzis jest 21 dc od 3 dni boli mnie w podbrzuszu i mam wrazliwe piersi, wczoraj troche slabo mi sie zrobilo w pewnym momencie, ale szybko minelo. Mdlosci ostatnio sa na porzadku dziennym- ale to chyba od tych witamin dla ciezarnych i starajacych sie, wczesniej lykalam tylko kwas foliowy i tez po nim bylo mi niedobrze. Wiec tego objawu nie traktuje jako jakichkolwiek oznak mozliwej ciazy.Na wszelki wypadek nie biore zadnych tabsow przeciwbolowych. Staram sie nic sobie nie wkrecac zeby sie nie rozczarowac. Przewidywany termin miesiaczki 1 grudnia wtedy bede testowac jesli nie dostane w terminie bo zwykle mam jak w zegarku.
Moja lekarka powiedziala ze mam sie nie przejmowac tzn dokladnie'' zaczniemy sie p0rzejmowac jak przez rok staran nie zajdziesz'' tak ze staram sie trzymac nerwy na wodzy.
Doczekac sie nie moge mimo wszystko- same zreszta wiecie jak to jest:)
Dodam tez ze mieszkam w IRL.