X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testowanie 20 -21 pażdziernik;):)
Odpowiedz

Testowanie 20 -21 pażdziernik;):)

Oceń ten wątek:
  • agjot1979 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie identyczna sytuacja, tyle ze test quick vue. Zrobiony przed wczoraj rano, wynik negatywny a po kilku godzinach dwie kreski. Dzis rano test cardioline ewidentnie negatywny.Okres nadchodzi, szyjka miekka, jutro tempka spadnie i mnie zaleje.

f2w3vcqgcqrsk8cl.png
    Mati 16.07.2009
    74dik6nl44edfunt.png
  • Elela Nowa

Wysłany: 27 października 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczeta. Zapowiadalo sie zielono, i po 18 dniach wyzszych temp dzis przyszla @ :(
    niestety

• Foto_Anna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bom bom wrote:
    Wam tez pokaże. Mój negatywny test. Pojechałam do pracy i zostawiłam go.. dzwoni do mnie mój M i krzyczy że się udało udało po jest druga kreska. ja z pracy szybko a tu taki BOBOL:)

http://zapodaj.net/903b4521fdf22.jpg.html

Bom Bom, miałam tak za każdym razem po kilku godzinach testowania PinkTestem, już go nie kupuję, bo mnie niepotrzebnie tym zaciekiem zwodził :)

zem3anlikdzagrk5.png

Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić :)
‹‹ 6 7 8 9 10
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

14 zasad dobrego odżywiania podczas starania - co i jak jeść, aby szybciej zajść w ciążę

Odpowiednia dieta płodności może nie tylko polepszyć twoje zdrowie i dobre samopoczucie, ale również wspomóc twoją płodność oraz zapewnić zdrowy rozwój twojego dziecka jak już zajdziesz w ciążę. Co zatem oznacza „odpowiednia dieta”? Znajdziesz tutaj 14 wskazówek, które pomogą Ci lepiej zaplanować posiłki.

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ