Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testowanie 20 -21 pażdziernik;):)
Odpowiedz

Testowanie 20 -21 pażdziernik;):)

Oceń ten wątek:
  • agjot1979 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie identyczna sytuacja, tyle ze test quick vue. Zrobiony przed wczoraj rano, wynik negatywny a po kilku godzinach dwie kreski. Dzis rano test cardioline ewidentnie negatywny.Okres nadchodzi, szyjka miekka, jutro tempka spadnie i mnie zaleje.

f2w3vcqgcqrsk8cl.png
    Mati 16.07.2009
    74dik6nl44edfunt.png
  • Elela Nowa

Wysłany: 27 października 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczeta. Zapowiadalo sie zielono, i po 18 dniach wyzszych temp dzis przyszla @ :(
    niestety

• Foto_Anna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bom bom wrote:
    Wam tez pokaże. Mój negatywny test. Pojechałam do pracy i zostawiłam go.. dzwoni do mnie mój M i krzyczy że się udało udało po jest druga kreska. ja z pracy szybko a tu taki BOBOL:)

http://zapodaj.net/903b4521fdf22.jpg.html

Bom Bom, miałam tak za każdym razem po kilku godzinach testowania PinkTestem, już go nie kupuję, bo mnie niepotrzebnie tym zaciekiem zwodził :)

zem3anlikdzagrk5.png

Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić :)
‹‹ 6 7 8 9 10
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Prolaktyna a zajście w ciążę. Jak regulować poziom tego hormonu?

Prolaktyna to bardzo ważny hormon zarówno na etapie starań o dziecko, w ciąży, jak i po porodzie. Jakie są normy stężenia prolaktyny? Kiedy jej poziom może utrudniać zajście w ciążę i co robić w takiej sytuacji? 

CZYTAJ WIĘCEJ

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam

Kwas DHA to jedna z substancji niezbędnych do prawidłowego rozwoju płodu. Jego suplementacja jest zalecana przez ekspertów, a w aptekach znajdziemy wiele preparatów zawierających ten składnik. Najczęściej jest pozyskiwany z ryb morskich, jednak coraz więcej przyszłych mam sięga po DHA z alg. Jakie są jego właściwości i czym różni się od rybiego? Dowiedz się więcej na temat suplementacji DHA w ciąży – kiedy zacząć i jakie dawki stosować?

CZYTAJ WIĘCEJ