Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 30 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testowanie 20 -21 pażdziernik;):)
Odpowiedz

Testowanie 20 -21 pażdziernik;):)

Oceń ten wątek:
  • agjot1979 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie identyczna sytuacja, tyle ze test quick vue. Zrobiony przed wczoraj rano, wynik negatywny a po kilku godzinach dwie kreski. Dzis rano test cardioline ewidentnie negatywny.Okres nadchodzi, szyjka miekka, jutro tempka spadnie i mnie zaleje.

f2w3vcqgcqrsk8cl.png
    Mati 16.07.2009
    74dik6nl44edfunt.png
  • Elela Nowa

Wysłany: 27 października 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczeta. Zapowiadalo sie zielono, i po 18 dniach wyzszych temp dzis przyszla @ :(
    niestety

• Foto_Anna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bom bom wrote:
    Wam tez pokaże. Mój negatywny test. Pojechałam do pracy i zostawiłam go.. dzwoni do mnie mój M i krzyczy że się udało udało po jest druga kreska. ja z pracy szybko a tu taki BOBOL:)

http://zapodaj.net/903b4521fdf22.jpg.html

Bom Bom, miałam tak za każdym razem po kilku godzinach testowania PinkTestem, już go nie kupuję, bo mnie niepotrzebnie tym zaciekiem zwodził :)

zem3anlikdzagrk5.png

Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić :)
‹‹ 6 7 8 9 10
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

3 naturalne sposoby na mdłości w ciąży

Mdłości i nudności to jedna z najczęstszych i najbardziej typowych dolegliwości w pierwszych tygodniach ciąży. Czym są one spowodowane i jak sobie pomóc? Poznaj sprawdzone i skuteczne sposoby, jak zmniejszyć mdłości w ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ