X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testowanie 20 -21 pażdziernik;):)
Odpowiedz

Testowanie 20 -21 pażdziernik;):)

Oceń ten wątek:
  • agjot1979 Autorytet

Wysłany: 23 października 2014, 19:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie identyczna sytuacja, tyle ze test quick vue. Zrobiony przed wczoraj rano, wynik negatywny a po kilku godzinach dwie kreski. Dzis rano test cardioline ewidentnie negatywny.Okres nadchodzi, szyjka miekka, jutro tempka spadnie i mnie zaleje.

f2w3vcqgcqrsk8cl.png
    Mati 16.07.2009
    74dik6nl44edfunt.png
  • Elela Nowa

Wysłany: 27 października 2014, 11:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie Dziewczeta. Zapowiadalo sie zielono, i po 18 dniach wyzszych temp dzis przyszla @ :(
    niestety

• Foto_Anna Autorytet

Wysłany: 22 listopada 2014, 12:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    bom bom wrote:
    Wam tez pokaże. Mój negatywny test. Pojechałam do pracy i zostawiłam go.. dzwoni do mnie mój M i krzyczy że się udało udało po jest druga kreska. ja z pracy szybko a tu taki BOBOL:)

http://zapodaj.net/903b4521fdf22.jpg.html

Bom Bom, miałam tak za każdym razem po kilku godzinach testowania PinkTestem, już go nie kupuję, bo mnie niepotrzebnie tym zaciekiem zwodził :)

zem3anlikdzagrk5.png

Szczęścia nie można kupić, ale można je sobie urodzić :)
‹‹ 6 7 8 9 10
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naprotechnologia - naturalna metoda podczas starania o dziecko i nie tylko.

Naprotechnologia (Natural Procreatice Technology, w skrócie: NPT lub NaPro) to metoda naturalnego wsparcia prokreacji. Ma wiele zwolenników, jak i całkiem sporo przeciwników, zanim wypowiesz swoją opinię, przeczytaj informacje jakie dla Ciebie zebraliśmy. Przeczytaj, na czym dokładnie polega naprotechnologia, czy jest przeznaczona tylko dla kobiet, czy również wspiera mężczyzn, w jakich przypadkach okazuje się najskuteczniejsza, a w jakich raczej się nie sprawdzi. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Objawy ciąży i testy ciążowe – co powinnaś wiedzieć?

Czy to nietypowe zachcianki, czy zmiany nastroju zwiastują nowy etap w Twoim życiu? Poznaj kluczowe objawy ciąży oraz najpopularniejsze testy ciążowe, które rozwieją Twoje wątpliwości i pozwolą odkryć, czy naprawdę zostaniesz mamą. Podajemy ważne informacje! Sprawdź!

CZYTAJ WIĘCEJ