Testowanie 20 -21 pażdziernik;):)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
triss wrote:Dzien dobry
super wiadomosci
Squ gratulacje ! spokojnej ciązy
Kamilko trzymam kciuki za wynik bety i już po cichu gratuluję
jeszcze jestem taka oszołomiona że troche sie ciesze ale bardziej boje i płakać mi się chce...04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
squ wrote:Kamilka ja też miałam dwa bladziochy!!! Ważne, że się pojawiło. Oj czuje, że będziemy gratulować!
Radiszka, Triss ściskam mocno i trzymam kciuki za kolejny cykl!04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
Hej dziewczyny! Testowałam dzisiaj, i niestety negatywny. Chociaż wydaje mi się , że jakiś tam cień cienia jest (albo to moja wyobraźnia)
A do tego temp. spadła więc chyba pozamiataneWiadomość wyedytowana przez autora: 21 października 2014, 11:13
-
Hej dziewczyny jestem nowa:) staramy się pierwszy miesiąc -jest to drugi cykl po odstawieniu tabletek i okres mi się spóźnia 4-5 dni(mam co 30-31 dni) i dziś zrobiłam test pepino i negatywny ale wyczytałam że są wadliwe więc jutro zrobie inny:)może jest jest jeszcze nadzieja:)pozdrawiam!ewa
-
nick nieaktualnyewkaa28 wrote:Hej dziewczyny jestem nowa:) staramy się pierwszy miesiąc -jest to drugi cykl po odstawieniu tabletek i okres mi się spóźnia 4-5 dni(mam co 30-31 dni) i dziś zrobiłam test pepino i negatywny ale wyczytałam że są wadliwe więc jutro zrobie inny:)może jest jest jeszcze nadzieja:)pozdrawiam!
Pepino zazwyczaj pokazują ciążę gdy jej nie ma, ale spróbuj innym testem -
Sylwia87 wrote:Pepino zazwyczaj pokazują ciążę gdy jej nie ma, ale spróbuj innym testem
Wiem czytałam, ale czasem pokazuje też negatyw a inny pokazał pozytyw. A po za tym jakoś nie czuje się na @. I nie mam sucho jak przed @ wręcz przeciwnie biały kremowy śluz..no ale nie wiem co to może znaczyć
A wy macie jakieś objawy?mnie bolą na dole plecy już z tydzień i odrzuciło mnie od kawki:)ale może sobie wmawiam:)ewa -
Ewka moim objawem, który spowodował, że domyślałam się, że coś jest na rzeczy był ból biustu i sutków zaraz po owulacji. No i do tego zmęczenie. Jak przed owu biegłam po 16-23km tak zaraz po owu 6km było mega wyczynem:P
Ból pleców też się pojawiał. Co do śluzu to nie pomogę bo złapałam infekcję zaraz po owulacji. Teraz mam biały śluz w większej ilości. Trzymam kciuki za pozytywy:) -
nick nieaktualny