Testowanie 20 -21 pażdziernik;):)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyKamilka wrote:Kurcze Natalka to o co chodzi?
Wiesz... ja tak miałam kilka m-cy temu. Ogólnie miałam cykle 28-29 dniowe. a tu nagle taki 25 dniowy a potem 33 dniowy. I okazało się że znowu tarczyca szaleje...
Dzięki za kciuki. Ale ja jeszcze za Ciebie trzymam i nie tracę nadziei.Kamilka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Hej! Może Wy mi podpowiecie. Owulację miałam 8.10. Wczoraj zrobiłam beta hcg i wyszło >0.1. To był 9 dpo. Może za wcześnie zrobiłam, ale teraz się łamię. Bolą mnie piersi, a nigdy nie bolały, wieczorem są nabrzmiałe i bardzo bolesne. Do tego czuję macicę- nie boli, ale jest tak dziwnie. Robić jeszcze beta w poniedziałek? To będzie 12dpo. A może czekać na @? Jest jeszcze szansa?
-
Misi@ wrote:Moje cykle sa przeróżne w lipcu 47 dni, sierpień wrzesień 32 ni a teraz ovu pokazuje 42..nic nie można zaplanować...
a robiłas badania?04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnysqu wrote:
Trzymam kciuki i koniecznie daj znać jaki był wynik -
nick nieaktualnyKamilka wrote:faktycznie nic nie można zaplanować...
a robiłas badania?Kamilka lubi tę wiadomość
-
Zrobiłam test rano (11dc)->druga blada kreska. Przeczytałam w necie, że test ten lubi pokazywać ciąże kiedy jej niema więc zrobiłam drugi po południu->2 kreska lekko widoczna. Podobno torbiel może zmienić wynik (pęcherzyk był duży i mogła się zrobić z niego torbiel) więc nie wiem...jutro idę na betę...
-
nick nieaktualnyHej! Ja jutro rano testuje (11dpo) ale jestem nerwowa i cały czas jem..dziś na kolację zjadłam bułkę z musztardą, chrzanem i keczupem:p a to dziwne bo w lodówce kawał tortu i ciasto...co też nerwy robią z człowiekiem...oj chyba dziś nie zasne
Trzymam za Was kciuki...dziś miałam temp. 37,03 to chyba dobrze...aczkolwiek ciągle wydaje mi się, że dostałam okres... -
Misi@ wrote:Hej! Ja jutro rano testuje (11dpo) ale jestem nerwowa i cały czas jem..dziś na kolację zjadłam bułkę z musztardą, chrzanem i keczupem:p a to dziwne bo w lodówce kawał tortu i ciasto...co też nerwy robią z człowiekiem...oj chyba dziś nie zasne
Trzymam za Was kciuki...dziś miałam temp. 37,03 to chyba dobrze...aczkolwiek ciągle wydaje mi się, że dostałam okres...04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
triss wrote:ja testowałam w niedzielę, niestety u mnie nic z tego.. tempka dziś spadła, wiec jutro lub w srodę @ przyjdzie
A jak u Ciebie Radiszka? widziałam ze tempka odbiła w górę04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek