Tydzień dla Płodności   

Nie przegap swojej szansy!
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Tylko do 23 listopada   
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testowanie 20 -21 pażdziernik;):)
Odpowiedz

Testowanie 20 -21 pażdziernik;):)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 20:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka wrote:
    Kurcze Natalka to o co chodzi?
    Wiesz... ja tak miałam kilka m-cy temu. Ogólnie miałam cykle 28-29 dniowe. a tu nagle taki 25 dniowy a potem 33 dniowy. I okazało się że znowu tarczyca szaleje...
    Dzięki za kciuki. Ale ja jeszcze za Ciebie trzymam i nie tracę nadziei.
    Moje cykle sa przeróżne w lipcu 47 dni, sierpień wrzesień 32 ni a teraz ovu pokazuje 42..nic nie można zaplanować...

Kamilka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Vaina wrote:
    No i niestety @
    Jutro zaczynam od nowa - spróbuję zapomnieć o tym co było - to jest tj pierwszy miesiąc starań.
    Trzymam kciuki za kolejny cykl starań :)

• nick nieaktualny

Wysłany: 17 października 2014, 21:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    i ja testuje 21 :) muszą być 2 kreski!!
    bo ja już wózek mam dla nuśka upatrzony:):)!!

• sóweczka Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Może Wy mi podpowiecie. Owulację miałam 8.10. Wczoraj zrobiłam beta hcg i wyszło >0.1. To był 9 dpo. Może za wcześnie zrobiłam, ale teraz się łamię. Bolą mnie piersi, a nigdy nie bolały, wieczorem są nabrzmiałe i bardzo bolesne. Do tego czuję macicę- nie boli, ale jest tak dziwnie. Robić jeszcze beta w poniedziałek? To będzie 12dpo. A może czekać na @? Jest jeszcze szansa?

• radiszka Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym czekała na @ i jak jej nie będzie to znów beta ;) Tylko nie trać nadziei! Bo ja chwilami tracę, a to nic dobrego... :/

sóweczka lubi tę wiadomość

zrz63e5exqf8isey.png

ex2bgu1r8d1oj5e0.png
  • sóweczka Przyjaciółka

Wysłany: 18 października 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    radiszka, dzięki! Mam wielkie wahania nastrojów. I te bolące piersi- nie mogę spać w nocy... Cóż, zobaczymy co dalej.

• Kamilka Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 16:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Moje cykle sa przeróżne w lipcu 47 dni, sierpień wrzesień 32 ni a teraz ovu pokazuje 42..nic nie można zaplanować...
    faktycznie nic nie można zaplanować...
    a robiłas badania?

04.2008 [10t]
    12.2009 zdrowa córcia
    09.2014 [8t]
    11.2015 [7t]
    10.2019 zdrowy synek
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 16:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczyny! Jestem nowa na tym forum, ale tak jak Wy zamierzam testować w..środę. Niestety poprzednie testy, które wykonywałam (oczywiście nie wytrzymałam) były negatywne :( Życzę powodzonka wszystkim!!

• radiszka Autorytet

Wysłany: 18 października 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    MartaKraków udostępnij Twój wykres ;) Zaglądniemy do Ciebie :) Wszystko będzie dobrze, nie martw się na zapas! :)

zrz63e5exqf8isey.png

ex2bgu1r8d1oj5e0.png
  • squ Koleżanka

Wysłany: 18 października 2014, 16:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ nie trać wiary, z nieregularny,i cyklami jest ciężej ale obserwacja pomaga. Ja w czerwcu dostałam okres po ponad 400 dniach! Kolejny po 48, teraz mòj 2 cykl tak naprawdę....i liczę, że się uda:)
    Myślicie, że jest sens robić test w 11 dniu?

8f5ee7ab4b1e320292bb5fb89a8188c2.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 18:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie prowadzę jeszcze wykresu...ale mam zamiar zacząć od przyszłego miesiąca. Dzięki za wsparcie!

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    squ wrote:
    Misi@ nie trać wiary, z nieregularny,i cyklami jest ciężej ale obserwacja pomaga. Ja w czerwcu dostałam okres po ponad 400 dniach! Kolejny po 48, teraz mòj 2 cykl tak naprawdę....i liczę, że się uda:)
    Myślicie, że jest sens robić test w 11 dniu?

8f5ee7ab4b1e320292bb5fb89a8188c2.png
    Ja też zamierzał testować 11 dnia czyli w najbliższy poniedzialek i tak pewnie będę robić codziennie, chyba, że dostane okres..Niestety ja nie mam objawów..tzn jestem przemęczona, ale ostatnio nie mogę spać, bo myślę o testowaniu ;/ mam mdłości, ale w lipcu mialam operację wycięcia pecherzyka żołciowego i wydaje mi się, że to dlatego bo od pon mnie mdli i musze jeśc...mam bóle stawów, palców, ale to skutek mojek polineuropati;( Piersi mnie nie bolą, bóle hmm, raczej uczucie spęczniałych jajników. kłuje mie dziś w macicy, ale tak mam co przed okresem,więc rozsądek mówi, że to nie możliwe, a serce ma ogomną nadzieję, że w pon. ujrzę dwie kreseczki :)
    Trzymam kciuki i koniecznie daj znać jaki był wynik ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 18 października 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka wrote:
    faktycznie nic nie można zaplanować...
    a robiłas badania?
    Tak byłam w szpitalu ginekologiznym i miałam badania...nie mogę brać duphastona bo mam podwyższoną próbę wątrobową i usunięty pęcherzyk żółciowy...ale ciągle naadzieja...nadzieja na zdrowe dziecko:)

Kamilka lubi tę wiadomość

• radiszka Autorytet

Wysłany: 19 października 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie tempka leci, wiec nie wiem cz będzie sens testować we wtorek.... :(

zrz63e5exqf8isey.png

ex2bgu1r8d1oj5e0.png
  • squ Koleżanka

Wysłany: 19 października 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zrobiłam test rano (11dc)->druga blada kreska. Przeczytałam w necie, że test ten lubi pokazywać ciąże kiedy jej niema więc zrobiłam drugi po południu->2 kreska lekko widoczna. Podobno torbiel może zmienić wynik (pęcherzyk był duży i mogła się zrobić z niego torbiel) więc nie wiem...jutro idę na betę...

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 października 2014, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Ja jutro rano testuje (11dpo) ale jestem nerwowa i cały czas jem..dziś na kolację zjadłam bułkę z musztardą, chrzanem i keczupem:p a to dziwne bo w lodówce kawał tortu i ciasto...co też nerwy robią z człowiekiem...oj chyba dziś nie zasne :/

Trzymam za Was kciuki...dziś miałam temp. 37,03 to chyba dobrze...aczkolwiek ciągle wydaje mi się, że dostałam okres...

• Kamilka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 08:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misi@ wrote:
    Hej! Ja jutro rano testuje (11dpo) ale jestem nerwowa i cały czas jem..dziś na kolację zjadłam bułkę z musztardą, chrzanem i keczupem:p a to dziwne bo w lodówce kawał tortu i ciasto...co też nerwy robią z człowiekiem...oj chyba dziś nie zasne :/

Trzymam za Was kciuki...dziś miałam temp. 37,03 to chyba dobrze...aczkolwiek ciągle wydaje mi się, że dostałam okres...
    halo misi jak teścior??

04.2008 [10t]
    12.2009 zdrowa córcia
    09.2014 [8t]
    11.2015 [7t]
    10.2019 zdrowy synek
  • radiszka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 09:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny no dziś 20.10 która już testowała? Jakie wyniki?

zrz63e5exqf8isey.png

ex2bgu1r8d1oj5e0.png
  • triss Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja testowałam w niedzielę, niestety u mnie nic z tego.. tempka dziś spadła, wiec jutro lub w srodę @ przyjdzie
    A jak u Ciebie Radiszka? widziałam ze tempka odbiła w górę :)

• Kamilka Autorytet

Wysłany: 20 października 2014, 09:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    triss wrote:
    ja testowałam w niedzielę, niestety u mnie nic z tego.. tempka dziś spadła, wiec jutro lub w srodę @ przyjdzie
    A jak u Ciebie Radiszka? widziałam ze tempka odbiła w górę :)
    może jeszcze nic straconego?

04.2008 [10t]
    12.2009 zdrowa córcia
    09.2014 [8t]
    11.2015 [7t]
    10.2019 zdrowy synek
‹‹ 3 4 5 6 7 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników (PCOS) – dieta dla płodności

Zespół policystycznych jajników (PCOS, Policystyczne Jajniki) to jedno z najczęściej występujących zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Dotyczy 5-10% kobiet w wieku rozrodczym i jest najczęstszą przyczyną zaburzeń owulacji i problemów z zajściem w ciążę. Przeczytaj jakie są objawy PCOS, jak wpływa ono na starania o dziecko oraz w jaki sposób możesz pomóc sobie dietą.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ