Testowanie 20 -21 pażdziernik;):)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny ja też mam na myśli testowanie 20-21 chyba ze wcześniej @mnie odwiedzi I wmawianie samej sobie żebym się nie nakręcała nic mi nie pomaga tylko podczas okresu mój mózg odpoczywa od myśleniu o ciąży i co miesiąc myślenie tym razem to już na pewno .....
Nona, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej ja chce testować 24 bo to data mojej rocznicy i jak coś bede miala niespodzianke tylko jest taki mały problem serducho było jedno 3 dni przed owulacja i szanse sa marne ale termin @ to 19 październik więc jak uda mi sie dotrzymać do 24 to wieksza szansa ze w ciazy jestem a jak nie to przyjdzie o terminie albo dzien dwa później. Więc jestem z wami ogólnie jestem zwolenniczką testowania po terminie planowanej @ ale będę każdą wspierała buziaki :*:*
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNie robiłam nigdy testów owulacyjnych bo nie sa 100% i jeszcze tak jak mówicie że mówia ze owulacja wystapi i nie wiadomo kiedy a gdzies nawet czytalam ze test moze byc pozytywny a owu moze nie byc więc sie tym nir sugeruje ufam temp szyjce i śluzowi ja jestem 6 dpo mam udostępniony wykres wiec można mnie podejrzec
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWiem stresuje mnie ten spadek bo mam nadzieje a jak jutro nie skoczy? Albo co gorsza @ szybciej będzie? Hmm wiesz śluzu tez mam mało ale nauczyłam się go rozróżniać. Szyjka jak jest wysoko to jej dosięgnąć nie mogę a jak nisko to podczas serduch mnie boli jak nie wiem jak jest to znaczy ze średnio. Jeśli chodzi o otwarta zamknięta to strzelam ale miękka i twarda czuje ale zajęło mi to dużo czasu nie poddawaj się i.sprawdzaj codziennie... Nie musisz zapisywać z czasem złapiesz