X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testowanie 20 -21 pażdziernik;):)
Odpowiedz

Testowanie 20 -21 pażdziernik;):)

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Może październik będzie dla niektórych z nas szczęśliwszym miesiącem ...

Magula, Nikonka, Nona, Elela lubią tę wiadomość

• Fatim Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja będę testować 18, 19 :) chociaż mam w domu 2 testy i kusi mnie wykonać jeden jutro rano bądź w poniedziałek

Nona lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 15:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na pewno jeszcze za wcześnie, cierpliwości:)

• Fatim Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cierpliwość to coś co jest obce mojemu charakterowi :] zwłaszcza teraz kiedy tak skrupulatnie wszystko planuję

Nona lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 10 października 2014, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Też mam manie planowania

• Fatim Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 19:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No niestety im mocniej i dłużej człowiek czegoś chce tym bardziej się nakręca ;)

Nikonka lubi tę wiadomość

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • believe Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja dopiero będę testować z tydzień później, ale trzymam kciuki za Was wszystkie! :)

• agjot1979 Autorytet

Wysłany: 10 października 2014, 23:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To i ja sie dolącze, test 22-23 o ile wczesniej mnie nie zaleje...

f2w3vcqgcqrsk8cl.png
    Mati 16.07.2009
    74dik6nl44edfunt.png
  • Nikonka Koleżanka

Wysłany: 11 października 2014, 00:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny ja też mam na myśli testowanie 20-21 chyba ze wcześniej @mnie odwiedzi I wmawianie samej sobie żebym się nie nakręcała nic mi nie pomaga tylko podczas okresu mój mózg odpoczywa od myśleniu o ciąży i co miesiąc myślenie tym razem to już na pewno ..... ;-)

Nona, Redhotka lubią tę wiadomość

oeuas65glzp8ycqj.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 08:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej ja chce testować 24 bo to data mojej rocznicy :D i jak coś bede miala niespodzianke :D tylko jest taki mały problem serducho było jedno 3 dni przed owulacja i szanse sa marne ale termin @ to 19 październik więc jak uda mi sie dotrzymać do 24 to wieksza szansa ze w ciazy jestem a jak nie to przyjdzie o terminie albo dzien dwa później. Więc jestem z wami :D ogólnie jestem zwolenniczką testowania po terminie planowanej @ ale będę każdą wspierała buziaki :*:*<3

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 09:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja nie mam żadnego testu zeby nie kusil... a po drugie jak @ przyjdzie to pieniążki zaoszczędzone :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 09:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Natalka jak spojrzysz na wykresy to mnóstwo przypadków jest pozytywnych na serduchowania 3 dni przed owulacją

natalka189 lubi tę wiadomość

• radiszka Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 10:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie, dołączam się i ja do Was bo też mam zamiar testować 20-21.... :)Ile dpo jesteście? Wyczówacie jakies objawy? Bo póki co u mnie jajnik daje o sobie konkretnie znać... :/ Ale to zapewne nic nie oznacza...

zrz63e5exqf8isey.png

ex2bgu1r8d1oj5e0.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Powiem szczerze że po 4 miesięcy starania różne przypisywałam sobie objawy co miesiąc. W tym nic nie mówię aby nie zapeszać. Jestem 5dpo

Nikonka lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czemu wykres wskazuje na owulację w dniu pozytywnego testu owulacyjnego skoro wiadomo że dopiero po 24h jest owulacja po pozytywnym wyniku na teście

• Fatim Autorytet

Wysłany: 11 października 2014, 12:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A to nie za.eży od wyniku kiedy jest ?

3jvzjw4zg23rfekr.png
    p19u43r8tmqu4p6v.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 13:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie robiłam nigdy testów owulacyjnych bo nie sa 100% i jeszcze tak jak mówicie że mówia ze owulacja wystapi i nie wiadomo kiedy a gdzies nawet czytalam ze test moze byc pozytywny a owu moze nie byc więc sie tym nir sugeruje ufam temp szyjce i śluzowi :D ja jestem 6 dpo mam udostępniony wykres wiec można mnie podejrzec :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 14:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mierzę temperaturę ale szyjka i śluz to dla mnie czarna magia. Zawsze czuje szyjkę pod palcem i nie wiem kiedy jest wyzej a kiedy nizej. Sluz zawsze mam mały ;)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Noooooooooooo ten spadek :):)

• nick nieaktualny

Wysłany: 11 października 2014, 17:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem stresuje mnie ten spadek bo mam nadzieje a jak jutro nie skoczy? Albo co gorsza @ szybciej będzie? Hmm wiesz śluzu tez mam mało ale nauczyłam się go rozróżniać. Szyjka jak jest wysoko to jej dosięgnąć nie mogę a jak nisko to podczas serduch mnie boli jak nie wiem jak jest to znaczy ze średnio. Jeśli chodzi o otwarta zamknięta to strzelam ale miękka i twarda czuje ale zajęło mi to dużo czasu nie poddawaj się i.sprawdzaj codziennie... Nie musisz zapisywać z czasem złapiesz :-D

1 2 3 4 5 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

TOP 10 nowinek technologicznych w dziedzinie wspierania płodności, których nie możesz przegapić

Czy sztuczna inteligencja może wspierać płodność i zwiększać szanse na zajście w ciążę? Czy wirtualna rzeczywistość może być antidotum na problemy emocjonalne w trakcie przedłużających się starań o dziecko? Jak nowoczesne rozwiązania, aplikacje, gadżety mogą pomagać parom, które marzą o rodzicielstwie? Zebraliśmy dla Was 10 nowinek technologicznych, które mogą w znaczący sposób przybliżyć Was do spełnienia marzenia...

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ