Testowanie 20 -21 pażdziernik;):)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyHej!
U mnie pierwszy miesiąc starań, robiłam testy owulacyjne i wyszło, że miałam owulację...teraz troche mnie pobolewa podbrzusze, ale to normalne u mnie, więc nie przywiązuje do tego dużej wagi..wydaje mi się , że mam mało sluzu a dziś nie mogłam wstać z łóżka taka jestem zmęczona i ocieżała, ale mam tak czasem przed okresem...ech 20 będę pierwszy raz testować, a potem 24tego...mam nieregularne cykle więc na sto procent nie jestem pewna kiedy ma nsatąpić miesiączka:( -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnybom bom wrote:Musisz policzyć ile trwa twoja faza lutealna , bedziesz później mogła szybciej określić termin miesiączki
Nie mam termometru więc robiłam sobie testy owulacyjne...
dziś miałam mdłości, ale może to z wczorajszego objadania...zobaczymy jutro -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnynatalka189 wrote:Kurde miałam testować 24 ale tak mnie cycki bolą ze chyba zmienię na 19. Czyli termin spodziewanej @ do soboty wytrzymam dziś jest już wtorek 4 dni zostały
-
nick nieaktualnyagjot1979 wrote:bom bom może też zagnieżdżanie?
Mój wykres jakis dziwny, płasko strasznie, nigdy tak nie miałam...Spadek implantacyjny trwa 1 dzień a u mnie leci na łeb i szyję Wiesz co ja mam zazwyczaj takie płaskie wykresy, ciesz się masz stabilną temperaturę lepiej odczytasz wzrosty i spadki temperatury, niektóre kobitki mają takie zyg-zaki że dziwię się ze coś mogą odczytać z wykresów