Testowanie 20 -21 pażdziernik;):)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej
nasz termin zbliża sie duzymi krokami
BomBom kilka temperatur masz zaburzonych wiec trudno powiedzieć kiedy owulka. Ale serducha masz w okresie okołowulacyjnym więc ok. Testy owu wskazują na to, ze owulka wg mnie dzien później niż of wyznaczył -
nick nieaktualny
-
bom bom wrote:Do diabła z tymi testami owulacyjnymi myślałam że są miarodajne a tu w połowie cyklu pozytyw i na końcu też pozytyw a mi się już nie chce serduchować drugi raz:)
no podobno u niektorych nie sprawdzają sie
u mnie potwierdziły owulkę z usg
Magula lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Oby ten miesiac i dla mnie okazal sie szczesliwy. Testowanie 19. Nigdy w zyciu nie mialam zadyszki a tu nagle mnie wieczorem wczoraj dopadla.
Niech nam wszystkim ten pazdziernik przyniesie upragnione dwie kreskiWiadomość wyedytowana przez autora: 15 października 2014, 21:05
Magula lubi tę wiadomość
-
triss wrote:no podobno u niektorych nie sprawdzają sie
u mnie potwierdziły owulkę z usg
Ja też robiłam testy i usg potwierdziło, jednak ovu nie wyznaczył mi owulacji zepsuty mam termometr jak nic -
Dzien dobry
Magula ja tez miałam problemy z termometrem, i mimo ze owu potwierdzona na usg to tempka nie chciała odbic w górę. Okazało sie ze róznica we wskazaniach pomiedzy nowym a starym to 4-5 kreski, wiec cały wykres mam do d*** w tym miesiącu....
Elela Squ powodzenia tez trzymam kciuki
Redhotka Radiszka już kilka dni tylko, damy rade
Magula, Elela, Redhotka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikonka wrote:Dziewczyny ja nie wytrzymałam przed chwilą zrobiłam test a kupiłam odrazu dwa opakowania wiec mam jeszcze trzy ale już pierwszy pokazał mi dwie kreski