Testowanie 20 -21 pażdziernik;):)
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczeta pomozcie. Nie wiem czemu wyliczylam, ze okres mam miec jakos teraz, bo powinnam go dostac 16.10 a dalej nic. Test zrobilam 17.10 i dzisiaj i negatywne. Nigdy nie mialam spoznionienia. Temp powyzej 37, bolace piersi i bol kregoslupa. Nie wiem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 października 2014, 10:38
-
Elela moze jeszcze za wczesnie na test. A jaką masz zazwyczaj temperaturę w II fazie cyklu? bo u mnie tempka powyzej 37 stopni jest typowa i o ciązy nie świadczy niestety.. .A jak długa masz fazę lutealną? Bo gdyby termin okresu przypadal Ci na 16.10 to fl byłaby bardzo krótka u Ciebie. Trzymam kciuki !
Elela lubi tę wiadomość
-
Triss dziekuje kochana. Przez ostatnie dwa m-ce brala luteine od 19 do 25 dnia cyklu, ale w tym m-cu przestalam. Nigdy nie mialam tak dlugiego cyklu. Mam jakies bialo-kremowe uplawy geste, a traz to sie nasilily.Zazwyczaj na 2 lub 3 dni przez spodziewana @ mam brazowawe plamienia. Temp tez zazwyczaj spada ponizej 37 na kilka dni przed.
-
Ja dziś betę zrobiłam, wynik wieczorem. 3 test delikatna druga kreska ale w dalszym ciągu mam obawy, że zamiast ciąży mam torbiel bo ona potrafi zakłócić wynik...
Co do temperatury to chyba zależy od człowieka bo ja I fazę mam poniżej 36 i o ile byłabym teraz w ciąży to 37 się u mnie nie sprawdza bo mam średnio 36,6. -
Kamila ja się obawiam, że to może być torbiel;/
Choć podobno nie często się zdarza, że zakłóca wyniki.
Jeśli jestem w ciąży to powiem Wam, że należę do tych co odczuwają zmiany...
Praktycznie od samej owulacji boli mnie nieziemsko biust, jajniki dają o sobie znać.
No nic poczekam do wieczora i dam znać
Kamilka mi wyszło w 11 dniu rano - mocniejsza kreska, popołudniu z innego testu słabsza.
Więc myślę, że można próbować w 11 ale jak wyjdzie nagatywny to niema się co załamywać bo to się może jeszcze zmienić!!Kamilka lubi tę wiadomość
-
squ wrote:Kamila ja się obawiam, że to może być torbiel;/
Choć podobno nie często się zdarza, że zakłóca wyniki.
Jeśli jestem w ciąży to powiem Wam, że należę do tych co odczuwają zmiany...
Praktycznie od samej owulacji boli mnie nieziemsko biust, jajniki dają o sobie znać.
No nic poczekam do wieczora i dam znać
Kamilka mi wyszło w 11 dniu rano - mocniejsza kreska, popołudniu z innego testu słabsza.
Więc myślę, że można próbować w 11 ale jak wyjdzie nagatywny to niema się co załamywać bo to się może jeszcze zmienić!!
ale mam takie zwroty głowy że hej...
i trochę się zaczynam nakręcać....
Zobacze jaka jutro tempka. i wtedy zdecyduje. testowac czy nie...
w sumie jeszcze tylko kilka dni i wszysko będzie jasen. ale ta niepweność...
04.2008 [10t]
12.2009 zdrowa córcia
09.2014 [8t]
11.2015 [7t]
10.2019 zdrowy synek -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny