Testowanie 20 -21 pażdziernik;):)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyewkaa28 wrote:Wiem czytałam, ale czasem pokazuje też negatyw a inny pokazał pozytyw. A po za tym jakoś nie czuje się na @. I nie mam sucho jak przed @ wręcz przeciwnie biały kremowy śluz..no ale nie wiem co to może znaczyć
A wy macie jakieś objawy?mnie bolą na dole plecy już z tydzień i odrzuciło mnie od kawki:)ale może sobie wmawiam:)
Podejrzewam, że psychika Wszystko okaże się na dniach -
Kamila gratuluję ja bety nie robiłam w czwartek mam wizytę w gp bo mieszkam uk i zobaczę co mi tam powiedzą tylko przeziębienie mnie dopadło i troszkę się boje jeszcze raz gratuluję wszystkim którym się udało i trzymam kciuki za te które nie doczekały się dwóch kresek powodzenia w następnym cyklu
Kamilka lubi tę wiadomość
-
Paolla moim zdaniem 5 dni po terminie to już z kazdego moczu wyjdzie trzymam kciuki
ej kochana, spojrzałam na Twój wykres wg mnie test to tylko formalność przy takiej tempce. Nie chcę Cię nakręcać, ale moim zdaniem to moze znaczyc tylko jednoWiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 09:48
Paolla lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny sorry za głupie pytanie. Czy możliwe jest że przez przeziębienie spóźnia mi się okres. Wiem że to pytanie na poziomie gimnazjum:) W ciąży na pewno nie jestem (ilość wykonanych testów). Powinnam mieć 5 dni temu. troszkę się martwię bo naczytałam się o torbielach, mięśniakach cystach itp u mnie w rodzinie częste są takie dziwne anomalie.Nie biorę antybiotyków. Brzuch mnie bolał temu ale 6 dni temu skurcze całkowicie ustały,owulacje wyznaczyłam w dobrym dniu. Do lekarza mam termin za 1,5 tyg czy mam powody do niepokoju, trochę się martwię ze względu na choroby u mnie w rodzine...
-
Paolla wrote:Hej dziewczyny,mi sie okres spoznia okres 5dni, jak myslicie wyjdzie mi popoludniowy test czy tylko z porannego moczu?
Pewnie że powinien wyjść test,może być blada kreska ale powinna wyjść:)Pochwal się jak zrobisz;)Paolla lubi tę wiadomość
ewa -
nick nieaktualny
-
triss wrote:Paolla daj znać koniecznie trzymam kciuki
Ewka a czemu nie testujesz jeszcze?
Bombom nie wiem, czy to mozliwe. Kurcze az dziwne ze te testy u Ciebie negatywne...
Testowałam kilka dni temu PEPINO i chyba wyszedł negatyw,prawie nic niebyło widać więc niebędę wmawiać sobie że jest kreska jak jej nie ma:) a dziś w nocy byłam siusiu więc już rano nie robiłam testu... Jutro rano bedę testowaćewa -
nick nieaktualny