X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W oczekiwaniu na testowanie Testowanie 20 -21 pażdziernik;):)
Odpowiedz

Testowanie 20 -21 pażdziernik;):)

Oceń ten wątek:
  • squ Koleżanka

Wysłany: 21 października 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Super!! Brawo!! Gratulacje:)
    Ja wczoraj miałam 103 więc niewiele więcej:)

Kamilka lubi tę wiadomość

• Rozgadana Przyjaciółka

Wysłany: 21 października 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczyny :)

679e1df94cc564708ac7076b55943913.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje...

• nick nieaktualny

Wysłany: 21 października 2014, 16:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ewkaa28 wrote:
    Wiem czytałam, ale czasem pokazuje też negatyw a inny pokazał pozytyw. A po za tym jakoś nie czuje się na @. I nie mam sucho jak przed @ wręcz przeciwnie biały kremowy śluz..no ale nie wiem co to może znaczyć:)
    A wy macie jakieś objawy?mnie bolą na dole plecy już z tydzień i odrzuciło mnie od kawki:)ale może sobie wmawiam:)

Podejrzewam, że psychika ;) Wszystko okaże się na dniach :)

• Nikonka Koleżanka

Wysłany: 21 października 2014, 16:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamila gratuluję ja bety nie robiłam w czwartek mam wizytę w gp bo mieszkam uk i zobaczę co mi tam powiedzą tylko przeziębienie mnie dopadło i troszkę się boje jeszcze raz gratuluję wszystkim którym się udało i trzymam kciuki za te które nie doczekały się dwóch kresek powodzenia w następnym cyklu :-)

oeuas65glzp8ycqj.png

• ewkaa28 Koleżanka

Wysłany: 21 października 2014, 17:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje dziewczyny:) Spokojnych 9-ciu mcy Wam życzę!
    Ja kupiłam Pink test w Rossmanie ale nie wiem czy jutro zrobię, może się jeszcze wstrzymam ze dwa, trzy dni....

ewa
  • believe Autorytet

Wysłany: 21 października 2014, 22:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka wrote:
    hej.
    dostałam wyniki bety..
    82,6
    :)

Gratulacje!! ;)

• triss Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 08:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kamilka super! bardzo się cieszę i życze Ci spokojnej ciązy kochana :)
    Redhotka u mnie też porazka, dziś @ przyszła. Nowy cykl musi być szczesliwy !

Wszystkim które jeszcze nie testowały - powodzenia!

Kamilka, Foto_Anna lubią tę wiadomość

• Paolla Przyjaciółka

Wysłany: 22 października 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny,mi sie okres spoznia okres 5dni, jak myslicie wyjdzie mi popoludniowy test czy tylko z porannego moczu?

o9u8iei.png

11tc Aniołek (*) 6.04.2014 r
  • triss Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 09:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolla moim zdaniem 5 dni po terminie to już z kazdego moczu wyjdzie :) trzymam kciuki

ej kochana, spojrzałam na Twój wykres :) wg mnie test to tylko formalność przy takiej tempce. Nie chcę Cię nakręcać, ale moim zdaniem to moze znaczyc tylko jedno <3

Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 października 2014, 09:48

Paolla lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny sorry za głupie pytanie. Czy możliwe jest że przez przeziębienie spóźnia mi się okres. Wiem że to pytanie na poziomie gimnazjum:) W ciąży na pewno nie jestem (ilość wykonanych testów). Powinnam mieć 5 dni temu. troszkę się martwię bo naczytałam się o torbielach, mięśniakach cystach itp u mnie w rodzinie częste są takie dziwne anomalie.Nie biorę antybiotyków. Brzuch mnie bolał temu ale 6 dni temu skurcze całkowicie ustały,owulacje wyznaczyłam w dobrym dniu. Do lekarza mam termin za 1,5 tyg czy mam powody do niepokoju, trochę się martwię ze względu na choroby u mnie w rodzine...

• ewkaa28 Koleżanka

Wysłany: 22 października 2014, 12:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolla wrote:
    Hej dziewczyny,mi sie okres spoznia okres 5dni, jak myslicie wyjdzie mi popoludniowy test czy tylko z porannego moczu?

Pewnie że powinien wyjść test,może być blada kreska ale powinna wyjść:)Pochwal się jak zrobisz;)

Paolla lubi tę wiadomość

ewa
  • ewkaa28 Koleżanka

Wysłany: 22 października 2014, 12:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dalej nie mam dziewczyny okresu(6 dzień spóźnienia) tylko cały czas "mokro" i biały śluz jutro rano zrobię pink test ale chyba moje nadzieje są złudne....:(

ewa
  • Paolla Przyjaciółka

Wysłany: 22 października 2014, 12:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W takim razie zrobie dzis jak wroce z pracy, okaze sie co to jest czy ciaza czy jakies torbiele, bo ponoc wtedy tez wzrasta temp.a ja jakis konkretnych dolegliwosci nie mam.jak zrobie test to sie pochwale :-)

o9u8iei.png

11tc Aniołek (*) 6.04.2014 r
  • triss Autorytet

Wysłany: 22 października 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paolla daj znać koniecznie :-) trzymam kciuki
    Ewka a czemu nie testujesz jeszcze?
    Bombom nie wiem, czy to mozliwe. Kurcze az dziwne ze te testy u Ciebie negatywne...

• nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 13:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie pocieszyłaś mnie triss:) nasza kochana służbą zdrowia. Na nfz czekaj miesiąc a do mojego gin prywatny na urlopie. Nie uśmiecha mi się szukać nowego bo nienawidzę rozwalać nogi przed obcym :)

• ewkaa28 Koleżanka

Wysłany: 22 października 2014, 13:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    triss wrote:
    Paolla daj znać koniecznie :-) trzymam kciuki
    Ewka a czemu nie testujesz jeszcze?
    Bombom nie wiem, czy to mozliwe. Kurcze az dziwne ze te testy u Ciebie negatywne...

Testowałam kilka dni temu PEPINO i chyba wyszedł negatyw,prawie nic niebyło widać więc niebędę wmawiać sobie że jest kreska jak jej nie ma:) a dziś w nocy byłam siusiu więc już rano nie robiłam testu... Jutro rano bedę testować:)

ewa
  • nick nieaktualny

Wysłany: 22 października 2014, 13:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewka uważaj na testy PEPINO testowałam nimi kiedyś i dwa razy wyszedł mi pozytyw a ciąży nie było...

• ewkaa28 Koleżanka

Wysłany: 22 października 2014, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiem właśnie słyszałam o tym, no mi niestety nie wyszedł pozytyw ale może negatyw też źle mi pokazał- mam nadzieje;) kupiłam teraz pink test z rossmana:)

ewa
  • squ Koleżanka

Wysłany: 22 października 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pink test z rossmanna też podobno średni....tak samo jak ten co ja robiłam "ups test".
    Najlepiej to zrobić 2 różne:)

‹‹ 6 7 8 9 10
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o ciążę a badanie AMH - 6 rzeczy, o których warto wiedzieć

Badanie AMH może bardzo dużo powiedzieć o kobiecej płodności... Kiedy warto je wykonać? Jakich informacji może dostarczyć? Jakie są normy AMH i jak przebiega badanie? Poznaj 6 faktów o badaniu AMH!

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ