TESTOWANIE W DNIU KOBIET! 8 MARZEC
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja tez mialam taki zamiar, niestety dzisiaj przyszla @, ale wszystkim dziewczynom zycze powodzenia i czekam na wysyp dwukreskowych testów:)
respondeca lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, jak powiedziałam, tak też zrobiłam, czyli nie wytrzymałam i testowałam już dziś, właśnie przed chwilą. Po 4 minutach wyszła słabiuteńka druga kreska, a po kolejnej minucie trochę mocniejsza. Jest! Nawet nie "cień cienia" tylko druga kreska Mam nadzieję, że wszystko będzie OK, tfu, tfu, nie zapeszam i jutro z rana testuję ponownie.
NerVusek, *EwelkA*, lawendowa lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
topgear wrote:Dziewczyny, jak powiedziałam, tak też zrobiłam, czyli nie wytrzymałam i testowałam już dziś, właśnie przed chwilą. Po 4 minutach wyszła słabiuteńka druga kreska, a po kolejnej minucie trochę mocniejsza. Jest! Nawet nie "cień cienia" tylko druga kreska Mam nadzieję, że wszystko będzie OK, tfu, tfu, nie zapeszam i jutro z rana testuję ponownie.
-
Dziękuję respondeca. 10 dpo. Martwię się trochę, że to tylko jakiś błąd testu, albo coś... schizuję. Właściwie już spisałam ten cykl na straty, bo żadnych objawów poza tymi, które mam normalnie na @, a tu taka niespodzianka.
Trzymam za resztę dziewczyn kciuki!!!!respondeca lubi tę wiadomość
-
Ja takze jestem w 10 dpo , strasznie sie nakrecam mam nadzieje , ze nie na darmo najchetniej juz jutro bym zrobila test ale nie chce swirowac ,moj facet dziwnie juz patrzy bo juz dwa razy zdarzylo mi sie robic testy wczesniej a dzien pozniej byla @ , ale tak naprawde porzadnie postaralismy sie w tym cyklu. Trzymam kciuki za Was
respondeca lubi tę wiadomość
-
Ja w dzien kobiet bede miała 17 dpo o ile wczesniej nie rozpocznie sie krwawienie... Moi rodzice maja urodziny pod koniec miesiąca i pozytywny test byłby dla nich idealnym i wymarzonym prezentem
-
nick nieaktualny